PokecMa nekdo app FastBright ???

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
chytil123

Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 9:37:50

Hodte mi sem odkaz pls.




Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od d750 » ned 10. kvě 2009 9:58:24

Je to zdarma na marketu.


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 14:32:17

Dam hledat a neni to tam...tak nevim no...jak se to jmenuje presne ?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od d750 » ned 10. kvě 2009 14:37:20

FastBright napiš to na marketu. Zrovna sem to kontroloval je to tam.


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 15:55:10

hm...tak to nechapu...me to nic nenajde...:(


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od d750 » ned 10. kvě 2009 15:59:15



Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 16:30:47

tak to nechapu uz...kliknu na to a v Marketu There are no matches...

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od MrPedro » ned 10. kvě 2009 16:35:59

Tady ji mas.
Prejmenovat koncovku na apk
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 16:48:03

To jsem takovej debil nebo co ? :D Ma to 15kb ten zip soubor. A kdyz to rozbalim tak tam neni co prepisovat na koncovku .apk. A ani celej ten zip nefunguje kdyz dam s .apk. Tak uz fakt nevim.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od skooopa » ned 10. kvě 2009 17:06:27

MrPedro píše:Tady ji mas.
Prejmenovat koncovku na apk
chytil123 píše:To jsem takovej debil nebo co ? :D Ma to 15kb ten zip soubor. A kdyz to rozbalim tak tam neni co prepisovat na koncovku .apk. A ani celej ten zip nefunguje kdyz dam s .apk. Tak uz fakt nevim.

Jake duvod ma to ze zazipujes a prejmenujes .apk soubor? Krom toho ze vetsina lidi nevi jak to prejmenovat ..
Je by me to zajimalo?

Jinak to: chytil123 - Nakopiruj to co si stahl do G1 astro file managerem to najdi dej Edit a pote Rename uvidis tam nazec xxxx.apk.zip tak to .zip smaz ..

nebo si ZDE stahni muj upload

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od MrPedro » ned 10. kvě 2009 17:25:51

chytil123 píše:To jsem takovej debil nebo co ? :D Ma to 15kb ten zip soubor. A kdyz to rozbalim tak tam neni co prepisovat na koncovku .apk. A ani celej ten zip nefunguje kdyz dam s .apk. Tak uz fakt nevim.
Asi ses debil. Ja psal PREJMENOVAT, ne rozbalit.

4skooopa:
Duvod je ten, ze proste neni podporovana apk koncovka pro upload.
Je na tom neco k nepochopeni?
Ale mas pravdu, priste se na to v****u a necham to tu pekne spamovat lidickama, co neumi napsat jedno slovo do marketu :(
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od skooopa » ned 10. kvě 2009 18:07:33

MrPedro píše:
chytil123 píše:To jsem takovej debil nebo co ? :D Ma to 15kb ten zip soubor. A kdyz to rozbalim tak tam neni co prepisovat na koncovku .apk. A ani celej ten zip nefunguje kdyz dam s .apk. Tak uz fakt nevim.
Asi ses debil. Ja psal PREJMENOVAT, ne rozbalit.

4skooopa:
Duvod je ten, ze proste neni podporovana apk koncovka pro upload.
Je na tom neco k nepochopeni?
Ale mas pravdu, priste se na to v****u a necham to tu pekne spamovat lidickama, co neumi napsat jedno slovo do marketu :(

Ne jen me zajimalo proc to tak lidi uploadujou.Uz to aspon vim ..
Ja oploaduju na edisk a ten .apk podporuje proto jsem to nevedel...
A jinak proto jsem to tam psal znova at to prejmenuje a ne rozbali :-) njn nekomu nevysvetlis :-)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 18:26:43

To se teda omlouvam ze tomu jeste moc nerozumim kdyz mam G1 asi 2 dny. Jo a jinak to fastbright uz jsem nainstaloval pres AppManager a nikde se mi nezobrazilo. :(


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 18:30:28

aha...neco ve smyslu Aplikace byla neuspesne nainstalovana.

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od MrPedro » ned 10. kvě 2009 18:35:22

skooopa píše: Ne jen me zajimalo proc to tak lidi uploadujou.Uz to aspon vim ..
Ja oploaduju na edisk a ten .apk podporuje proto jsem to nevedel...
A jinak proto jsem to tam psal znova at to prejmenuje a ne rozbali :-) njn nekomu nevysvetlis :-)
Ja zase ziddu, protoze tam aplikace najdu i po letech a zatim nemel zadny vypadek.
4chytil123: mas v telefonu 1.5 FW?
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
chytil123

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » ned 10. kvě 2009 19:34:04

tim to asi bude...kamos neumi ´hacknout´(nevim jak se to jmenuje) to G1 na 1,5...jen na 1,1...

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od skooopa » čtv 14. kvě 2009 18:04:55

No nasel jsem tuhle widget:Obrázek
http://www.cyrket.com/package/com.round ... Brightness

umi jediny po kliku zvisuje osvetleni po 20% krocich

Mj tyto widgety jsou celkem tri:
http://www.cyrket.com/search?q=widget+toggle
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » čtv 14. kvě 2009 18:22:35

Kua to vypada tak pekne, presne co chci...kdyz to nekomu pujde hodte mi to pls na edisk...diky :shock:
Nexus S / Nexus 7

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od d750 » čtv 14. kvě 2009 18:23:59

To já bych doporučil app Brightness Profiles. Snadno si do seznamu vytvořím profily třeba (Noc – 0, Doma – 18, Venku – 100) a v pohodě si přepínám. http://www.cyrket.com/package/com.angry ... brightprof

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » čtv 14. kvě 2009 19:29:24

Zas mi to nenasel market :( omg uz,,,
Nexus S / Nexus 7

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od d750 » čtv 14. kvě 2009 19:47:30

Tobě nefunguje market nebo co.

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od chytil123 » čtv 14. kvě 2009 20:28:05

Vjedu na cyrket, kliknu na ten kod, hodi me to do markeru a Nenalezena aplikace...
Nexus S / Nexus 7

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: Ma nekdo app FastBright ???

Příspěvek od DeToX » čtv 14. kvě 2009 23:03:24

Market je posledni dobou nejaky zblbly. Nektere aplikace proste nevidi ikdyz by normalne mel. Druhy den uz treba tyto najdu a nenajdu zase jine. Je to zvlastni :-X

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti