PokecVase plocha plosticka (staré vlákno)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Vase plocha plosticka (staré vlákno)

Příspěvek od hhitmen » úte 12. kvě 2009 17:03:09

Tak doufam ze tu nic takeho neni aspon sem si nevsiml :DD a chtel bych tu rozjet topic aby jste ukazovali jak vypada vas homescreen vsech ploch at si muzu kdyztak doplnit fantazii a neco doplnit tak ja zacnu tedy :)


Obrázek______Obrázek




Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » úte 12. kvě 2009 17:58:24

no problem je ten,ze co jediny nemuzu rozjet je prave screenshot...vzdy to napise broken pipe.

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mak » úte 12. kvě 2009 17:59:47

Obrázek Obrázek


hhitmene co to mas za WIDGET NA TY RSS ? nikde sem ho nenasel ;(

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » úte 12. kvě 2009 18:09:59

To já si zakládám na jednoduchosti. Na hlavní ploše vždy dokonalá tapeta. Dole par nejdůležitějších programu v doku dxtop.

Obrázek

Uživatelský avatar

HentaiRush
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: čtv 12. bře 2009 21:18:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5503DUO
Tablet: Prestigio PMP810TF3GBS

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od HentaiRush » úte 12. kvě 2009 18:46:42

Dokonalá tapeta nebo dokonalá žena? :)
Slave of great Prestigio.



Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » úte 12. kvě 2009 19:00:56

Na vzhled nemuzete porad hledet budete mit treba dokonalou zenu a tim to taky haslo :DD


mak>. Jak uz sem psal po PM tak je to zakladni widget aspon v od JF v 1,5 se jmenem RSS readet docela se me zalibil ale asi si sezenu spis nejakou apps ktera to dokaze i trosku tridit preci jen kdyz tam dam 10 zdroju tak v tom bude peknej gulasek :DD

Jinak by me zajimalo co je za widget s tim datumem a jmenem dne ale chtelo by to sehnat uz v CZ :?


Návštěvník

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Návštěvník » úte 12. kvě 2009 19:25:43

Vždyť já to mám v češtině


Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » úte 12. kvě 2009 19:30:43

To ale budu muset mit i phone v cestine ze jo?

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od MrPedro » úte 12. kvě 2009 19:41:36

Ano
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » úte 12. kvě 2009 19:45:53

Muj chaoz :-)
Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mak » úte 12. kvě 2009 21:17:08

hhitmen píše:mak>. Jak uz sem psal po PM tak je to zakladni widget aspon v od JF v 1,5 se jmenem RSS readet docela se me zalibil ale asi si sezenu spis nejakou apps ktera to dokaze i trosku tridit preci jen kdyz tam dam 10 zdroju tak v tom bude peknej gulasek :DD
To je v pytli, ja to v Dude 1.5 nemam ;o( a sem na ni odkazanej, neb ma simtoolkit ... hodilo by se mi to presne tohle na rsska ... Pokud pouzivas GOOGLE READER tak je asi nej NEWSROB Obrázek

Uživatelský avatar

mach4
Moderátor
Příspěvky: 606
Registrován: úte 18. lis 2008 13:37:32
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mach4 » stř 13. kvě 2009 8:39:10

screenshot1242199681304.png
screenshot1242199681304.png (212.31 KiB) Zobrazeno 9850 x
Aplikace: OpenHome 1.9
Theme: Prodigial Sun


hhitmene dobrý nápad, už sem ho viděl na xd fóru, možná vy to chtělo k tomu screnu dát i nějaké info co a jak bylo použito, uštří se tím spousta míta na otázky a spam:) Dík
Frčíme na novinkách Samsung Galaxy S10 :palec: Výhodně nákupy z Číny. Všechny GearBest slevy a kupony :palec: přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den


VeunaA

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od VeunaA » stř 13. kvě 2009 21:46:02

Chtěla bych se zeptat když si stáhnu program aHome proč mám vždy nahoře zobrazený že je to lite..nejde to nějak vypnout?nebo nějaká plná verze která se nemusí platit?

Uživatelský avatar

Architekt
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 19. bře 2009 12:59:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Architekt » stř 13. kvě 2009 22:47:26

screenshot.png
screenshot.png (43.96 KiB) Zobrazeno 9744 x
Samsung Galaxy S ‣‣‣ Darky's ROM 9.5 ‣ Dark Core 1.4

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mak » čtv 14. kvě 2009 8:54:48

VeunaA píše:Chtěla bych se zeptat když si stáhnu program aHome proč mám vždy nahoře zobrazený že je to lite..nejde to nějak vypnout?nebo nějaká plná verze která se nemusí platit?
Tak tak ... lite je zadara, full tam nic nema napsano, ma vice fci a budto si ji musis koupit nebo pokud ti to svedomi unese ukrast ;) a nebo si misto aHome updejtnout treba na nakou cupcake 1.5 verzi ktera ma vice obrazovek

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ezopino » čtv 14. kvě 2009 9:26:32

jak se jmenuje app, co zobrazuje tu zelenou baterku s procentama, to se mi moc líbí :-)
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Uživatelský avatar

mach4
Moderátor
Příspěvky: 606
Registrován: úte 18. lis 2008 13:37:32
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mach4 » čtv 14. kvě 2009 9:44:16

v marketu si vyjeď aplikace podle data a je to v posledních 20 ti :D
Frčíme na novinkách Samsung Galaxy S10 :palec: Výhodně nákupy z Číny. Všechny GearBest slevy a kupony :palec: přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » čtv 14. kvě 2009 10:38:26

nebo zadej WIDGET

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ezopino » čtv 14. kvě 2009 13:32:01

vy jste mi tu vazne chytraci....:D :D Stahl jsem neco, ale nebylo to mezi 20 nejnovejsimi...a je to nejaka mini baterka, ne takova krasna velka baterie:-)))
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ezopino » čtv 14. kvě 2009 13:32:25

napište aspon jak se to jmenuje:)))
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » čtv 14. kvě 2009 13:36:43

Tak dodatek ode me.po 2 dennim domlouvani robotovi...konecne jdou delat screeny..bohuzel mi nejdou upnout..nemam picasu.takze az budu doma na kompu..

Uživatelský avatar

Tarfein
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: ned 15. úno 2009 18:35:09
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Tarfein » čtv 14. kvě 2009 13:48:59

Já mám rád jednoduchost, takže z widgetu mam jen na boku na hudbu a tot vse, jinak stred:
Obrázek
Mno proste takovy Steampunk ;)
Naposledy upravil(a) Tarfein dne čtv 14. kvě 2009 21:05:05, celkem upraveno 1 x.
G1 White * Cyanogen 4.02 * Teds Hero Theme * Compcache * 8 GB class 6

Uživatelský avatar

mak
Androiďák!
Příspěvky: 384
Registrován: pát 16. led 2009 16:50:38
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mak » čtv 14. kvě 2009 15:06:00

ezopino píše:napište aspon jak se to jmenuje:)))
Nebso jestli myslis tehnle zjeb :
Obrázek

tak tady to mas: Obrázek

Uživatelský avatar

zet
Stálý androiďák
Příspěvky: 149
Registrován: úte 10. úno 2009 13:20:09
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od zet » čtv 14. kvě 2009 19:04:04

hhitmen píše: mak>. Jak uz sem psal po PM tak je to zakladni widget aspon v od JF v 1,5 se jmenem RSS readet docela se me zalibil ale asi si sezenu spis nejakou apps ktera to dokaze i trosku tridit preci jen kdyz tam dam 10 zdroju tak v tom bude peknej gulasek :DD
JF 1.5 mam, a takovy widget tam urcite neni. mas ho s necim nainstalovany...


Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » čtv 14. kvě 2009 20:15:19

Mate recht ;) dneska sem presel na dude 1.1a a fakt tam neni no nainstaluju zase aplikace a zjistim ;)

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » čtv 14. kvě 2009 21:36:47

tak tohle je nejak moje...nedal sem se vse.ale neco jo.
Přílohy
1242303174275.png
1242303174275.png (80.8 KiB) Zobrazeno 9540 x
1242303010144.png
1242303010144.png (93.55 KiB) Zobrazeno 9539 x
1242302753701.png
1242302753701.png (102.35 KiB) Zobrazeno 9532 x


Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » čtv 14. kvě 2009 21:40:09

takze uz mam tu RSS na plose je to diky aHome ;)

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » čtv 14. kvě 2009 21:41:22

jo to mam taky...dal sem si tam androidforum...ale nejak to nestiham pres to...jak se relouduje..je tam moc zprav...a nejspis to pekne papa baterku.


p=avell

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od p=avell » čtv 14. kvě 2009 21:42:00

zdravim mam g1 asi tyden a chrel bych asi ho upravit vased plochy tady jsou hezke a ja vubec nevim jak na to..muz mi nekdo napsat na meila czechfoto@seznam.cz podrobny popis jak na to ???z marketru umim stahovat ale nerozumim co udelat abych si mohl upravovat plochu....diky moc

Uživatelský avatar

ezopino
Androiďák!
Příspěvky: 495
Registrován: ned 15. bře 2009 20:06:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2
Bydliště: Kačice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ezopino » pát 15. kvě 2009 6:52:19

díkes Maku :) Jinak to cos mi poslal, je super !!! :-) ten k.rar :D
... Pokud máš možnost, vždy pomáhej - nevíš, kdy to budeš potřebovat sám ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Tab S2

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host