PokecVase plocha plosticka (staré vlákno)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

NibelunG
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: stř 04. úno 2009 15:16:36
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od NibelunG » pát 15. kvě 2009 9:54:38

Mam takovou prosbu. Mel jsem predtim aHome lite a pokazde kdyz uz jsem mel zaplnenou jednu obrazovku a neco jsem pri instaloval tak se mi to automacitky hodilo na druhou a mel jsem treba 4 alternativni obrazovky, ted jsem si dal do telefonu plnou verzi aHome a hle mam jenom dve a ikdyz neco pri instaluju tak mi to dalsi obrazovku neudela, nevite cim to muze byt? Nebo da se nekde urcit pocet alternativnich obrazovek?




Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » pát 15. kvě 2009 15:40:08

Já ahome provozuju jen na emulátoru a nová plocha se objeví jen po zaplnění poslední plochy ikonami.


NibelunG
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: stř 04. úno 2009 15:16:36
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od NibelunG » pát 15. kvě 2009 17:25:39

No to mi na tom lite prave taky a ted bohuzel uz ne. A jeste jedna vec mohl by sem nekdo hodit link na stazeni toho widgetu na pocasi a ta baterka at sem to v marketu hledal jak chtel tak sem to nemohl najit. A nektere ty widgety mi nejdou ani spustit.

Uživatelský avatar

rocky123
Androiďák!
Příspěvky: 292
Registrován: pon 09. úno 2009 13:05:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od rocky123 » pát 15. kvě 2009 17:48:36

no full verze ahome ci open home nabizi uz nejake widgety,.jinak na marketu zadej slovo widget a vyjedou ti skoro vsechny widgety.


NibelunG
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: stř 04. úno 2009 15:16:36
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od NibelunG » sob 16. kvě 2009 10:47:42

no to jsem delal jenomze jsem nasel nejake ty battery widgety ale bohuzel kdyz jsem je nainstaloval tak mi to napsalo ze widget nejde otevrit, jediny ktery mi zatim sel na baterku tak je battery status a to neni to co bych chtel ;) na pocasi jsem nasel primo pro Dx top ten je vcelku v pohode.



Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » ned 17. kvě 2009 21:05:31

zmena zmena zmena :D

Proste aHome je pro me nejlepsi :DD ale za boha me nejde rozjet JS wheater :x nevim proc me nejede

ObrázekObrázek
Obrázek

Uživatelský avatar

Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Hamry » úte 19. kvě 2009 10:17:56

Tak toto je moje:
App: Open Home 2.0
Skin: Skully
Fonty: Font pack 2 (miascribblings)
Ikony: Casio icon pack
Wall: jeden z Backgrounds
Widgety: NooBatteryWidget, Internal Memory widget, SD Card Memory Widget, OH music Widget a Rámeček fotografie.
Snad jsem na nic nezapoměl
Přílohy
screenshot1242717194271.png
screenshot1242717194271.png (148.25 KiB) Zobrazeno 4029 x
screenshot1242717186585.png
screenshot1242717186585.png (119.5 KiB) Zobrazeno 4027 x
screenshot1242717174293.png
screenshot1242717174293.png (126.91 KiB) Zobrazeno 4027 x
.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB

Uživatelský avatar

davidhir
Stálý androiďák
Příspěvky: 126
Registrován: ned 12. dub 2009 9:36:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XIAOMI Redmi 3S - MIUI 8

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od davidhir » pát 22. kvě 2009 17:51:39

Tady je moje:

Jen základní plocha :)

Obrázek Obrázek
Obrázek
Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.
Abraham Lincoln

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » pát 22. kvě 2009 19:30:58

Taky přikládám aktuální plochu jiná tapeta od posledně a jako obvykle par nejdůležitějších ikonek v doku.

Obrázek


martin555
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: ned 17. kvě 2009 21:39:52
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od martin555 » pát 22. kvě 2009 21:08:45

Jo já mít takovou kočku tak si ji tam dám taky :lol:


Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » pát 22. kvě 2009 21:46:55

Ja takovou nemam tak tam radsi mrsknu neco ineho :DD


Obrázek______Obrázek


ivann

skin

Příspěvek od ivann » pát 22. kvě 2009 21:49:45

hej muzet emne nekdo pomoci jak nacpat skin do telefonu sme asi debil al enedokazu to


Autor tohoto vlákna
hhitmen
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: čtv 30. dub 2009 19:40:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hhitmen » ned 24. kvě 2009 10:38:44

Mel bych dotaz lze udelat na G1cce plochu aby screen byl stejnej (ci jinej) na kazde plose? chci mit widgety na jedne zalozce a na druhe prazdno a tam mit wallpaper s nejakou tematikou a ten s widgetama aby mel jednu barvu aby vse slo videt. Chapete me ? :DD
Naposledy upravil(a) hhitmen dne ned 24. kvě 2009 11:32:04, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Wexter » ned 24. kvě 2009 11:30:21

d750 píše:Taky přikládám aktuální plochu jiná tapeta od posledně a jako obvykle par nejdůležitějších ikonek v doku.

Obrázek
co používáš, že nemá dole to rolovací manu s programy ?

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » ned 24. kvě 2009 12:02:35

Dxtop dok 5 ikon dole.


Návštěvník

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Návštěvník » ned 24. kvě 2009 12:02:46

To bude DxTop... alternativni domovska aplikačka ... umi to menu s programy odsunout pohybem prstu do strany a misto nej zobrazit nekolik volitelnych ikon, pohybem do strany se opet objevi to menu. Vysla ted nova verze, umi toho porad vic ...


manik.luke
Androiďák!
Příspěvky: 373
Registrován: stř 11. bře 2009 14:58:48
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od manik.luke » pon 25. kvě 2009 15:53:37

co používáte na screenshot? sem něco stahl ale mam tam jen up na meila...

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » pon 25. kvě 2009 15:57:15

No jestli platí ta informace pod čarou tak by ti měla stačit app Screenshot.


manik.luke
Androiďák!
Příspěvky: 373
Registrován: stř 11. bře 2009 14:58:48
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od manik.luke » pon 25. kvě 2009 16:08:09

d750 píše:No jestli platí ta informace pod čarou tak by ti měla stačit app Screenshot.
jo plati, tu prave mam, ale když dam share tak mi to vyhodi jen meil.. a neuloží se mi na kartu..

Uživatelský avatar

TeaTime
Stálý androiďák
Příspěvky: 181
Registrován: ned 12. dub 2009 12:47:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1_SuperE_1.0.3+enoch theme

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od TeaTime » úte 26. kvě 2009 14:22:54

DxTop - glossy minimalism
Font pack 1
JS waether,sticky note,battery widget
Přílohy
dxtop-ss-1243340804563.jpg
dxtop-ss-1243340804563.jpg (49.35 KiB) Zobrazeno 3536 x
dxtop-ss-1243341357069.jpg
dxtop-ss-1243341357069.jpg (46.95 KiB) Zobrazeno 3535 x
dxtop-ss-1243340505004.jpg
dxtop-ss-1243340505004.jpg (44.14 KiB) Zobrazeno 3536 x


&roid
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 05. dub 2009 10:58:49
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od &roid » stř 17. čer 2009 20:18:42

Tak dál :) čekám na nějakou inspiraci :)

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od MrPedro » stř 17. čer 2009 20:30:47

Kdyz jinak nedas ;)
device2.png
device2.png (87.17 KiB) Zobrazeno 3368 x
device1.png
device1.png (90.45 KiB) Zobrazeno 3369 x
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od tomtomas » stř 17. čer 2009 20:34:36

me z toho trefi ty me provokujes tym hero kdyz se me nedari udelat gold card ty si ale zakerny :DD :DD :DD

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » pát 19. čer 2009 18:09:28

No jeste zmenit ikonky u luncher docku ale jinak ma momentalni hlavni plocha:
Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Wexter » pát 19. čer 2009 22:31:26

Moje aktualni OpenHome

ObrázekObrázek

a tady dxTop
ObrázekObrázekObrázek

Uživatelský avatar

Vegetus
Androiďák!
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Reputace: 0
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Vegetus » úte 23. čer 2009 14:46:01

Mám jeden dotaz, dá se upravit pozadí rolovacího menu? U G1 je takový hezky poloprůhledný, ale u Magica podle obrázku je hnusně šedivý.
Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone


Návštěvník

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Návštěvník » úte 23. čer 2009 18:28:05

jiste ze da, muzes stahnout alternativni plochua nastavit skin jaky uznas za vhodne

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » úte 23. čer 2009 18:34:46

Vegetus: u G1 je poloprůhledný jenom s verzí 1.1. S Cupcakem je takový šedivý jako v Magicu. Podle mýho je to šedivý lepší, je to o něco přehlednější.
Přílohy
dxtop-ss-1245783504220.jpg
spodní plocha
dxtop-ss-1245783504220.jpg (52.85 KiB) Zobrazeno 2962 x
dxtop-ss-1245783494430.jpg
pravá plocha
dxtop-ss-1245783494430.jpg (43.46 KiB) Zobrazeno 2962 x
dxtop-ss-1245783486414.jpg
hlavní plocha
dxtop-ss-1245783486414.jpg (44.76 KiB) Zobrazeno 2962 x
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » úte 23. čer 2009 20:14:32

moje celá plocha, dxTop v1.6.7 :home: :yes:
Přílohy
dxtop-ss-1245783543181.jpg
inet
dxtop-ss-1245783543181.jpg (31.83 KiB) Zobrazeno 2960 x
dxtop-ss-1245783533856.jpg
tools
dxtop-ss-1245783533856.jpg (34.25 KiB) Zobrazeno 2960 x
dxtop-ss-1245783508776.jpg
levá plocha
dxtop-ss-1245783508776.jpg (54 KiB) Zobrazeno 2960 x
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » stř 24. čer 2009 19:56:41

Moc se mi libi tento skin Hero + DxTop (je to skin open home : HERO jelikoz Dxtopovej je jinej )
Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti