PokecVase plocha plosticka (staré vlákno)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

Mozi
Androiďák!
Příspěvky: 265
Registrován: pát 02. dub 2010 14:52:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Bydliště: Vyškov, Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Mozi » ned 22. srp 2010 14:52:25

to že ty máš jiný vkus neznamená že je to hnusné.

to d750: nevadí ti, že tam ten datum nejde dobře vidět, nebo to je na telefonu v pohodě čitelné?


HTC DESIRE


Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od d750 » ned 22. srp 2010 15:56:12

No jo některé elementy v tom nebyli vidět a co třeba tapeta pro dnešní den.

Obrázek

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » ned 22. srp 2010 21:27:12

Case píše:Tak jsem zase trochu ladil. Moc se mi na telefonu líbí nový Ubuntu font.
Spoiler:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Muzu se zeptat jak se ten font jmenuje? docela se mi libi

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Case » ned 22. srp 2010 21:55:18

Jmenuje se Ubuntu beta ;)

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » ned 22. srp 2010 22:05:42

aha to asi nebudou ty fonty co jsou na marketu ze?


Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » ned 22. srp 2010 22:12:14

*LauncherProPlus

opa.key:urcite ne:) to co je na marketu Hude pro Home aplikace.
Ten font si musis vygooglit a pote bud nahodit pomoci ADB to telefonu nebo na to byl na XDA program.V Sekci rooting by mel byt i navod na zmenu fontu (myslim ,ze od d750) hledej :D
Přílohy
snap20100822_225307.jpg
snap20100822_225307.jpg (149.63 KiB) Zobrazeno 2141 x
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Case » ned 22. srp 2010 22:22:31

opa.key píše:aha to asi nebudou ty fonty co jsou na marketu ze?
Vůbec netuším, co je na Marketu za fonty a nakonec ani že tam vůbec nějaké jsou :)

Jinak na XDA se dá pro změnu fontů na Galaxy S najít i pár skriptů pro GScript, tuším v Development sekci. Ale je k tomu potřeba root. Jak funguje to systémové přepínání fontů netuším, možná by se dal udělat i nějaký balíček pro to (nebo to je to, o čem jsi mluvil a už na Marketu nějaké jsou?)


Mozi
Androiďák!
Příspěvky: 265
Registrován: pát 02. dub 2010 14:52:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Bydliště: Vyškov, Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Mozi » ned 22. srp 2010 22:29:17

tak tohle je asi nejlepší plocha co jsem tu viděl, obzvláště vzhled těch ikonek je úžasný, dělal jsi to přes nějaký filtr v graf. programu?
HTC DESIRE

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » ned 22. srp 2010 22:35:11

Case: no kdyz vlezes do nastaveni tak kde se daji upravit ty fonty tak kliknes na menu tlacitko a das neco jako ziskat vice fontu a otevre se ti market kde jich je cca 20. musis ale mi zaplej market enabler, nebo neco podobnyho, pac jsou vsechny fonty placeny... Jinak zitra se pohrabu na xda a uvidim, zatim dik

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » ned 22. srp 2010 22:52:18

Mozi píše:tak tohle je asi nejlepší plocha co jsem tu viděl, obzvláště vzhled těch ikonek je úžasný, dělal jsi to přes nějaký filtr v graf. programu?
Ne jen LauncherProPlus, BetterCut na upravu ikonek a danou sadu ikon. Vse k dohledani na launcherpro foru.
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Case » pon 23. srp 2010 0:18:26

opa.key píše:Case: no kdyz vlezes do nastaveni tak kde se daji upravit ty fonty tak kliknes na menu tlacitko a das neco jako ziskat vice fontu a otevre se ti market kde jich je cca 20. musis ale mi zaplej market enabler, nebo neco podobnyho, pac jsou vsechny fonty placeny... Jinak zitra se pohrabu na xda a uvidim, zatim dik
Aha. V době, kdy jsem to zkoušel, tam patrně ještě žádné nebyly, a od té doby jsem neměl potřebu to zkoušet znovu.

Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Blackhawk » pon 23. srp 2010 6:38:11

Co sa tyka tych FONTOV, tak na XDA je postup ako si mozete spravit zo svojho fontu .apk instalacny subor, ktory si nainstalujete a tento font sa Vam potom zobrazi v nastaveniach aj s jeho nahladom, funguje to super.

Zdroj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748916

EDIT: samozrejme je to pre samsung galaxy s
Naposledy upravil(a) Blackhawk dne pon 23. srp 2010 7:20:10, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od w0lf » pon 23. srp 2010 7:11:00

tak s tim .apk to vypada dobre, asi se musi ale opet rootovat co? :(


cheatr01
Stálý androiďák
Příspěvky: 73
Registrován: pon 28. zář 2009 21:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N1 oficial 2.2

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od cheatr01 » pon 23. srp 2010 9:19:40

Nová Thema a trochu upravené rozložení.
Spoiler:
Obrázek
Telefon: N1 Android 2.2 micro SDHC 8 GB class 6
Twitter: http://twitter.com/Cheatr01
AppBrain: http://bit.ly/9Midso


POG004
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 23. srp 2010 9:23:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE XIPERIA X10 mini pro

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od POG004 » pon 23. srp 2010 15:22:57

Obrázek


:D:D:D

Uživatelský avatar

Marko007
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 29. črc 2010 5:36:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3
Tablet: Samsung galaxy note 10.1
Rom: 4.1.2
Bydliště: Kosice, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Marko007 » pon 23. srp 2010 16:51:44

Nazdar mam otazocku ohladom app. plocha, da sa to aj nejako vypnut alebo ako to riesite ak chcete mat klasicky sense? Alebo sa nejako medzi nimi prepinat.
Vopred vdaka
Samsung galaxy S3 4.1.2 official XEO
Samsung galaxy note 10.1 4.1.2 official DBT

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Androidě » pon 23. srp 2010 16:55:59

mak :arrow:
bral bych tu samou plochu jak jsi dával na dvou screenech...přetáčecí/překlápěcí hodiny a indikátor baterie v podobě zeleného buřtíka :mrgreen: ...prozradíš názvy těch widgetů? Na marketu je toho strašně moc,dík. ;) ;)
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 23. srp 2010 17:45:17

Marko007 píše:Nazdar mam otazocku ohladom app. plocha, da sa to aj nejako vypnut alebo ako to riesite ak chcete mat klasicky sense? Alebo sa nejako medzi nimi prepinat.
Vopred vdaka
Říká se tomu launcher. Dafultní launcher v Desire je Sense. Vypnout nejde, ale můžeš ho nahradit jiným launcherem. Třeba ADW, LauncherPro, PandaHome a další na který si nemůžu vzpomenout.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Marko007
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 29. črc 2010 5:36:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3
Tablet: Samsung galaxy note 10.1
Rom: 4.1.2
Bydliště: Kosice, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Marko007 » pon 23. srp 2010 19:48:18

ramon.dexter píše:
Marko007 píše:Nazdar mam otazocku ohladom app. plocha, da sa to aj nejako vypnut alebo ako to riesite ak chcete mat klasicky sense? Alebo sa nejako medzi nimi prepinat.
Vopred vdaka
Říká se tomu launcher. Dafultní launcher v Desire je Sense. Vypnout nejde, ale můžeš ho nahradit jiným launcherem. Třeba ADW, LauncherPro, PandaHome a další na který si nemůžu vzpomenout.
Ano to viem ramon.dexter dakujem, ide o to prehadzovanie medzi launcher-mi napr. tento tyzden chcem mat Sense ale buduci tyzden chcem mat launcher Plocha (tak sa vola ten launcher)... Musim to zakazdim zadat ako default? alebo sa to robi inak?
Dakujem
Samsung galaxy S3 4.1.2 official XEO
Samsung galaxy note 10.1 4.1.2 official DBT

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 23. srp 2010 20:10:18

Marko: jako default zadáváš ten launcher kterej používáš, resp. ten kterej se ti zjeví po stisku :home: Nebo nevim co myslíš tím "zadat jako default".
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Marko007
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 29. črc 2010 5:36:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3
Tablet: Samsung galaxy note 10.1
Rom: 4.1.2
Bydliště: Kosice, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Marko007 » pon 23. srp 2010 20:20:06

no ked zadam :home: tak tam mam na vyber sense, launcher, Plocha... po zadani jedneho z nich ako default(vychozi nastaveni pre :home: ) tak ten je stale nastaveny... len od kedy mam ten launcher plocha tak mi to strasne spomaluje tel. a niesom si isty ako to funguje ci nebezi aj sense (kvazi na pozadi) a aj ta Plocha a tym padom mam malo pamete a tel je extremne pomali (podla task managera mam len 23mb free)
ale otazka je ci sa da ten launcher plocha nejako vypnut alebo nie... nechcel by som ten launcher plocha odinstalovat na kolko je dobry ale obcas by som chcel pouzit len sense.
Samsung galaxy S3 4.1.2 official XEO
Samsung galaxy note 10.1 4.1.2 official DBT

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 23. srp 2010 20:23:12

Marko: Vidíš sense v task manageru? Pokud jo, ukonči ho. Je to tak že systém ten neaktivní launcher sám ukončí.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Marko007
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 29. črc 2010 5:36:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3
Tablet: Samsung galaxy note 10.1
Rom: 4.1.2
Bydliště: Kosice, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Marko007 » pon 23. srp 2010 20:24:37

Super to som potreboval vediet dakujem ti krasne za ochotu :)
Samsung galaxy S3 4.1.2 official XEO
Samsung galaxy note 10.1 4.1.2 official DBT

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od P1azer » pon 23. srp 2010 20:42:41

Obrázek
Naposledy upravil(a) P1azer dne úte 24. srp 2010 19:53:29, celkem upraveno 1 x.


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hfx9 » úte 24. srp 2010 14:39:16

kdyz tady davate sve plochy tak asi s ruznyma grafickyma upravama mate hodne zkusenosti a proto se zeptam tady:

Jak zmenit ikony ve statusbaru ?
Rad bych nejaky navod nebo i link na navod (hledal jsem hledal ale nenasel).

Diky
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


djkubas
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 25. dub 2010 11:09:39
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od djkubas » úte 24. srp 2010 15:03:32

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Taky se pochlubím :)


TokyCZ
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: stř 10. úno 2010 19:58:29
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od TokyCZ » úte 24. srp 2010 15:07:13

Co to je dole za ten widget na vypínání Wifi atd? Já jsem nasel akorat Extended Contorls ale ten tohel neumí :-)

Díky za tip!
Desire HD - 2.2 - 8GB SD


Mozi
Androiďák!
Příspěvky: 265
Registrován: pát 02. dub 2010 14:52:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Bydliště: Vyškov, Uherský Brod
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Mozi » úte 24. srp 2010 15:29:30

Extended Contorls umí vše co na screenu je, ale je placený.
HTC DESIRE

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » úte 24. srp 2010 16:17:50

hfx9 píše:kdyz tady davate sve plochy tak asi s ruznyma grafickyma upravama mate hodne zkusenosti a proto se zeptam tady:

Jak zmenit ikony ve statusbaru ?
Rad bych nejaky navod nebo i link na navod (hledal jsem hledal ale nenasel).

Diky

No bud to muzes upravit primo v ROM pred nahozenim nebo si udelat vlastni theme (ci upravit jiz stavajici...)

Hledal malo :-) http://androidforum.cz/navod-jak-udelat ... t3562.html
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

Kanek
Androiďák!
Příspěvky: 378
Registrován: sob 12. pro 2009 18:08:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Photon Q LTE
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Kanek » úte 24. srp 2010 18:57:04

Spoiler:
djkubas píše:Obrázek
Jak se jmenuje ono ThirtyTwo Charging? :DD

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů