PokecVase plocha plosticka (staré vlákno)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno

hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od hfx9 » úte 24. srp 2010 19:05:14

skooopa píše: No bud to muzes upravit primo v ROM pred nahozenim nebo si udelat vlastni theme (ci upravit jiz stavajici...)

Hledal malo :-) http://androidforum.cz/navod-jak-udelat ... t3562.html
to jsem nasel, ale myslel jsem ze jde upravit jen ikony v horni liste aniz bych musel delat cele theme.
Tak nejak jsem doufal, ze kdyz upravim framework-res.apk ze to bude stacit :(


PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s



djkubas
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 25. dub 2010 11:09:39
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od djkubas » úte 24. srp 2010 22:14:54

Kamek: Je to BateryStatt widget... Updatnul sem si ještě hodiny, teď používám Tajm, který sou ve stejným stylu jako ukazatel baterie...

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od w0lf » stř 25. srp 2010 7:38:35

zadnej baterystatt widget se mi nepovedlo najit :(


djkubas
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 25. dub 2010 11:09:39
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od djkubas » stř 25. srp 2010 11:17:58

W0lf: sem vůl, sorry... je to battstatt

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Kubkolienka » stř 25. srp 2010 13:02:24

Ja viem nothing special :)
device.png
device.png (204.17 KiB) Zobrazeno 2136 x
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s



Prcek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 29. srp 2010 15:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: X10 BLACK

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Prcek » ned 29. srp 2010 17:29:19

Moje placha a ADW Launcher :)
Přílohy
DSC00336.JPG
Moje Plocha
DSC00336.JPG (296.15 KiB) Zobrazeno 2065 x

Uživatelský avatar

Androidě
Robot
Příspěvky: 818
Registrován: čtv 19. srp 2010 6:30:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F
Bydliště: Praha

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Androidě » ned 29. srp 2010 18:33:39

Pěkné...ta stavová lišta nahoře s tl. BT,WiFi,Tich. režimu a další je součástí ADW nebo ne?
ADW launcher jsem zkoušel a chystám se jej zas nainstalovat...je moc dobrý,efekt vstupu do HL menu také výborný ale tohle tam buď není nebo jsem blbej a nenašel to...

Existuje nějaký launcher kde by bylo možno změnit ty prťavé popisky ikon v hlavní nabídce které sužují snad všechny verze androida? Mám 1.6ku přes Sparepart je nějaká možnost změny velikosti ale asi jen v men i kon se nedotkne a samotný android to v této verzi neumí....snad Eclair 2.1 na tom bude lépe ale pochybuji.

taky hledám FREE launcher co by změnil prostředí mého founu (hlavně hlavní menu s ikonami) a i lock screen k nepoznání a telefon byl jako iPhone...je něcojak se to jmenuje???
PRIM
Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

SEC
Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M


Prcek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 29. srp 2010 15:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: X10 BLACK

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Prcek » ned 29. srp 2010 20:57:39

Hale ten widget neni v ADW a jestli ho nekde stahnes to nevim,protoze byl vestaveny v Xperii.Je to jen obycejne ADW na 1.6 ;)


Prcek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 29. srp 2010 15:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: X10 BLACK

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Prcek » pon 30. srp 2010 10:26:18

no Launcher Pro na 1.6 nedas.ja bych zvolil ten ADW je zadarmo a je opravdu svely. :)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 30. srp 2010 10:48:13

Androidě píše: taky hledám FREE launcher co by změnil prostředí mého founu (hlavně hlavní menu s ikonami) a i lock screen k nepoznání a telefon byl jako iPhone...je něcojak se to jmenuje???
Si kup iphone...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » pon 30. srp 2010 11:32:54

Poznat že to není iPhone pujde vždy ;)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Prcek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 29. srp 2010 15:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: X10 BLACK

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Prcek » pon 30. srp 2010 11:36:53

Tak tak

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 30. srp 2010 11:44:02

Fakt chceme z promakaný plochy androidu udělat nabídku aplikací jako má iphone? Bez widgetů, bez ikon? Jenom seznam aplikací? <řečnická otázka>
Naposledy upravil(a) ramon.dexter dne pon 30. srp 2010 20:53:07, celkem upraveno 1 x.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Prcek
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: ned 29. srp 2010 15:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: X10 BLACK

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Prcek » pon 30. srp 2010 11:45:44

Souhlasim s Ramonem Android ma na to byt lepsi nez Iphone :) :)

Uživatelský avatar

Hombre
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Hombre » pon 30. srp 2010 15:28:12

No to není ani trošku pravda.

Zkus vLauncher, sice udělá malý humbuk s tlačítkem home(tak je hl. launcher nebo není?) ale jinak je to krása. Má i podporu tzv. widget screens a pár ikon na vypntí wifi/BT atd. Je dost rychlý, ale při zapnutí live pozadí už začíná mít problémy, a docela se "seká" když posouváte mezi polchama jak bych to řek... manuálně.

Existuje i pár dalších launcherů ale ty za to moc nestojí. Když už tak stačí použít nejnovější drawer v adw launcheru. Ale ne.. vlastně jsem zapomněl, ještě můžete zkusit touchwiz launcher. Mě příjemně překvapil. Zatím používám GeFrost a nemám výtky. Není *pomalý*, spíš trošku lepší vLauncher bez pozadí. Nevím z jakého F/W je ale vypadá že ne z toho "špatného"

Androidě:

Zkus Lockbot Pro + vLauncher + metamorph. Lidi to poznají podle těla a jablíčkáři podle rozmístění prvků a ikonek, ale ostatní ne.
HTC Desire

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Case » pon 30. srp 2010 20:30:18

A zase padesát chytráků v čele s vrchním mudrcem ramonem řeší, jestli to dotyčný může nebo nemůže chtít a jestli to pro něj je nebo není lepší, místo aby drželi hubu nebo mu normálně odpověděli na to, na co se ptá...

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » pon 30. srp 2010 20:52:10

Casi, víš co je to řečnická otázka? holt to tam budu psát, aby to bylo úplně každýmu jasný
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » stř 01. zář 2010 21:03:10

Kód: Vybrat vše

http://lh5.ggpht.com/_A5IDaoFdjUE/TH6wk9dXNgI/AAAAAAAAC1w/7m905wwGbK8/s720/mynew.jpg
Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


djkubas
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: ned 25. dub 2010 11:09:39
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od djkubas » stř 01. zář 2010 22:52:51

skoopa:
změnit clockwidget a bude to paráda :) btw, proč jsi přešel z LauncherPro na ADW?

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » čtv 02. zář 2010 8:50:43

To je Lancer Pro Plus ;-) a hodiny se mi líbej měnit nebudu max za analogové....
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od w0lf » čtv 02. zář 2010 9:05:07

co to mas za poznamkac? da se nastavit i na 2x2?


mohy
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: ned 17. led 2010 20:13:20
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mohy » čtv 02. zář 2010 9:11:50

to skooopa...luxus kolego,moc hezka plosticka...,vsech 7 :shock: ;)
HTC Desire

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » čtv 02. zář 2010 9:22:40

w0lf píše:co to mas za poznamkac? da se nastavit i na 2x2?
Je to z nějakého LG k sehnání na xda... nastavit na 2x3 nejde je jen 2x4 maximálně jde zmenšit jako každej vidět pomocí launcher pro plus ale dost Ho to zprzni...

mohu: pokud se nepletu screenu je šest ;)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


mohy
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: ned 17. led 2010 20:13:20
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od mohy » čtv 02. zář 2010 9:25:37

ach ta matematika :rtfm: :DD
k tomu bych se pridal,taky se mi libi ty poznamky ;)
Naposledy upravil(a) mohy dne čtv 02. zář 2010 9:33:08, celkem upraveno 2 x.
HTC Desire

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od w0lf » čtv 02. zář 2010 9:29:49

skooopa: instalcku asi nemas vid? jasny no, launcher pro plus plzni veskery widgety tim zvetsovanim nebo zmensovanim... deformuje je to docela dost :(

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » čtv 02. zář 2010 9:41:57

Jo až potkám pc link ti sem hodím jsem jen mobilne ( "pracuju" )
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 02. zář 2010 9:43:08

Je to na xda tohle téma:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769138

v downloadu je to widget pack.zip
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » čtv 02. zář 2010 10:00:43

Tak to je ono ;)
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od w0lf » čtv 02. zář 2010 10:11:48

super, diky... vypada to dobre...


bordeliuz
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 14. črc 2010 10:32:15
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od bordeliuz » čtv 02. zář 2010 15:30:02

skooopa paradni plocha, jenom jak se jmenuje to uplne dole jak mas neprijate hovory atd? a jeste nazev tech hodin ty sem mel , ale uz sem to zapomel:(
HTC desire 2.2 official

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů