PokecVase plocha plosticka (staré vlákno)

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Zamčeno
Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » stř 24. čer 2009 20:05:39

co to je za hodiny?




Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » stř 24. čer 2009 20:39:36

opa.key píše:co to je za hodiny?

Normalni zakladni hodiny od Dxtop (samozrejme nutny skin openhome HERO)
Mooc se mi libej jen by to chtelo tu vterinovku ale to nehrozi :-(
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » stř 24. čer 2009 20:54:52

aha... jo tenhle skin taky mam a je paradni, akorad hodiny sem pouzival normalni analogovy a ne ty dxtop... uz zmeneno a parada... dik

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » stř 24. čer 2009 21:13:55

opa.key píše:aha... jo tenhle skin taky mam a je paradni, akorad hodiny sem pouzival normalni analogovy a ne ty dxtop... uz zmeneno a parada... dik

Taky jsem z pocatku nechapal proc mam v widgetech jak klasickke hodiny a jeste Dxtop clock.

Dxtop clock se meni dle pouziteho skinu a zakladni jsou stale stejne ...
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » stř 24. čer 2009 23:09:13

Jo to ja nevedel do tedka proc tam jsou dvoje hodiny, ale dik za vysvetleni... jinak ta vterinova rucicka mi je na nic... staci ze vim kolik je hodin a vypada to hezky :)


Uživatelský avatar

opa.key
Stálý androiďák
Příspěvky: 224
Registrován: úte 14. dub 2009 7:43:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S
Twitter: opakey
Bydliště: Jablonec n/N - Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od opa.key » čtv 25. čer 2009 10:53:37

predem se omlouvam za OT, ale chtel jsem se svama podelit. Na netu sem tohle nasel, nejspis jde o iphone a je to docela zajimavej napad jak udelat telefon srandovnejsi a zajimavejsi, urcite kdyz si ho nekdo pujci tak bude cumet a smat se :)
Obrázek

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od 3miki3 » čtv 25. čer 2009 11:29:28

Chtěl bych se s vámi podělit o výborný skin pro dxtop. Jedná se o Open home skin HTC hero na dxtopu potom vypadá takhle.
Obrázek

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 25. čer 2009 21:09:17

neměl by někdo tu grafiku z openhome hero skinu? Chtěl bych předělat ten skin přímo pro dxtop a trošku vychytat ty tlačítka dole, aby se nepřekrejvaly...to mi vadí.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od 3miki3 » pát 26. čer 2009 13:28:15

je na merketu
htc hero najdi
byl bych ti moooc vděčný jestli by se ti to povedlo
napiš mi pls SZ

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od 3miki3 » sob 27. čer 2009 8:50:55

Zajímalo by mě jak to chceš upravit když nemáš zdrojový kód (.jar). Budeš mít se štěstím .apk a to je všechno.

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od DeToX » sob 27. čer 2009 8:55:53

V .apk mas slozku /res a v ni jsou ty obrazky takze by to jit melo ;)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » sob 27. čer 2009 13:17:51

jedinej problém je že nemám root, takže se na to nainstalovaný apk nedostanu, takže jsem se ptal, jestli by to někdo neměl, popř. jestli by někdo nebyl tak hodnej a nevytáhnul mi to apk...? Co vy na to?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » sob 27. čer 2009 15:29:13

Pocakat pockat na co ROOT kdyz tu apk staci dostat do PC a tam se .apk chova jako zip a jde ,,rozbalit"....?
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » sob 27. čer 2009 20:51:03

Ufff, to theme co potřebuju, to apk, mam stažený a nainstalovaný přes market, tzn. to .apk nemam. A bez rootu se na něj nedostanu. A root nemam. Takže bych poprosil někoho s rootem, jestli je možný to apk po stažení z marketu z telefonu nějak vytáhnout a někam nahrát.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » sob 27. čer 2009 21:07:17

ramon.dexter píše:Ufff, to theme co potřebuju, to apk, mam stažený a nainstalovaný přes market, tzn. to .apk nemam. A bez rootu se na něj nedostanu. A root nemam. Takže bych poprosil někoho s rootem, jestli je možný to apk po stažení z marketu z telefonu nějak vytáhnout a někam nahrát.

Ale i bez rotu jde dostat nainstalovanou apk z G1 do PC:

Nainstaluj astro file manager
stiskni Menu , vyber Application manager (oznac v seznamu to theme)
Dej backup

Pripoj G1 k PC namontuj .-)
A pote je to ve slozce pr.:L:\backups\apps
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12626
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 43
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od ramon.dexter » ned 28. čer 2009 7:49:47

skooopa: Aha, to jsem ani nevěděl...ale díky D750 už to mam...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Wexter » ned 28. čer 2009 23:30:28

Moje nová plocha by Hero :)
ObrázekObrázekObrázek


k.r.e.e.d
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: úte 23. čer 2009 21:11:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od k.r.e.e.d » úte 30. čer 2009 1:48:41

Mojee :-P
screenshot1246322554828.png
screenshot1246322554828.png (183.74 KiB) Zobrazeno 2956 x
screenshot1246322513783.png
screenshot1246322513783.png (197.7 KiB) Zobrazeno 2956 x
screenshot1246322578402.png
screenshot1246322578402.png (175.57 KiB) Zobrazeno 2956 x
www.banan.cz - webove stranky zdarma pro kazdeho

http://www.parkoviste-lismond.cz Parkoviště Lismond

Uživatelský avatar

factus
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: čtv 28. kvě 2009 7:20:34
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od factus » úte 30. čer 2009 8:04:56

to k.r.e.e.d: Ten druhý obrazék, jak se prosím jmenuje ten widget, který ukazuje interní paměť a paměť na kartě ?
G1 White | FW: Cupcake 1.5 CRB43 | Home: dxTop 1.6.10 | Theme: Aero | Memory: MicroSD 2GB | Operator: T-Mobile but now Vodafone

Uživatelský avatar

Davy
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: sob 13. čer 2009 11:14:36
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Davy » úte 30. čer 2009 9:46:40

Potřeboval bych poradit.
Stáhnul jsem si Open Home 1.9.5 a téma Prodigal Sun. Stáhnul jsem si taky icon pack. Neví někdo, jak můžu změnit ikonky na ploše z toho icon packu, třeba na Astro file manager?? :help:
Mobile history:
Sony Ericsson T300 -> Siemens C65 -> Motorola V360 -> Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> HTC Dream


k.r.e.e.d
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: úte 23. čer 2009 21:11:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od k.r.e.e.d » úte 30. čer 2009 10:57:23

factus píše:to k.r.e.e.d: Ten druhý obrazék, jak se prosím jmenuje ten widget, který ukazuje interní paměť a paměť na kartě ?
Internal Memory widget
SD card memory widget

jesli chces muzu poslat
www.banan.cz - webove stranky zdarma pro kazdeho

http://www.parkoviste-lismond.cz Parkoviště Lismond

Uživatelský avatar

factus
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: čtv 28. kvě 2009 7:20:34
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od factus » úte 30. čer 2009 11:37:55

Už to mám, děkuji ;)
G1 White | FW: Cupcake 1.5 CRB43 | Home: dxTop 1.6.10 | Theme: Aero | Memory: MicroSD 2GB | Operator: T-Mobile but now Vodafone

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od skooopa » úte 30. čer 2009 12:25:38

Davy píše:Potřeboval bych poradit.
Stáhnul jsem si Open Home 1.9.5 a téma Prodigal Sun. Stáhnul jsem si taky icon pack. Neví někdo, jak můžu změnit ikonky na ploše z toho icon packu, třeba na Astro file manager?? :help:

Tak za prve doporucuju prejit na OpenHome 2.2.3 (jelikoz to tve 1.9.5 neni ani cupcake ready :-) )

A pote k tem zmenam ikon :
OpenHome umi pouzit theme pack pouze tak ze si samo zmeni ikonky po vyberu icons packu(na Home stisknout: Menu vybraz Více/Icons)Pote se zmeni zakladni ikonky aplikaci (Budik beowser kalendar atd...)

Ale pokud chces zmenit libovolnou ikonku ceste vede tudy:BetterCut
http://www.cyrket.com/package/com.bette ... .bettercut

Umozni menit ,vytvaret ikony zastupce, Toggle atd....

Kdyztak napis SZ :mrgreen:


Edit: Zde jsou me nove screeny:
OpenHome (v 2.2.3) a spokojen :D :


ObrázekObrázek

Obrázek
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od 3miki3 » stř 01. črc 2009 13:10:08

a co tohle :
Naposledy upravil(a) 3miki3 dne ned 09. srp 2009 10:21:38, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

m.cut
Androiďák!
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od m.cut » pát 03. črc 2009 14:49:07

Taky přihodim:

Obrázek Obrázek
Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě


kub
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 05. kvě 2009 22:36:08
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od kub » pát 03. črc 2009 15:35:01

to m.cut: jejda - to počasíčko na čtyři dny, to je ale velice hezké. Copak to, prosím Tebe, je?

Uživatelský avatar

m.cut
Androiďák!
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od m.cut » pát 03. črc 2009 15:48:12

kub: to pocasi je Weather forecast widget v2
cyrket: http://www.cyrket.com/package/org.koxx. ... weather.v2
Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě

Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od Wexter » pát 03. črc 2009 15:58:17

Neříkají ti náhodou rosnička ? :-D

Uživatelský avatar

m.cut
Androiďák!
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od m.cut » pát 03. črc 2009 16:15:05

to jsi se celkem trefil. :yes:
Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě


kub
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 05. kvě 2009 22:36:08
Reputace: 0

Re: Vase plocha plosticka

Příspěvek od kub » pát 03. črc 2009 17:10:21

Díky moc za info, již se po to pídím

Zamčeno

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů