PokecProvedete mi root na HTC Desire ???

Moderátoři: Jacho, Moderátoři fór

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
LuBoS
Androiďák!
Příspěvky: 512
Registrován: ned 30. kvě 2010 8:26:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Mobil 2 / ROM: iPhone X
Tablet: ASUS MeMO Pad ME176CX
Tablet 2 / ROM: iPad Air 2
Bydliště: Pindojedy

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od LuBoS » úte 28. pro 2010 20:23:55

Tak se zadařilo , na "zelenem panáčkovi" jsem čekal asi 20minutek , ale teď ta instalce aplikací na kartu ....
Jak otestovat že je A2SD aktivní? protože když v menu telefonu dám menu :
Rom Manager - Partition SD Card - tak to napíše že musím mít ClockworkMod Recovery , ale to já nemám, neboť mám "BRAVO PVT4 SHIP S-ON" a na něm funguje jen "CWM-AlphaRev Recovery 2.5.1.3"
Takže můj jediný cíl a to instalace na kartu je "asi "nefunkční" . Informace je "Interní paměť telefonu" - 136MB
Naposledy upravil(a) LuBoS dne úte 28. pro 2010 20:29:56, celkem upraveno 1 x.


Samsung Galaxy S8, ASUS MeMO Pad ME176CX, Honor 9. Pak ještě pracovní ajfón.
Nedotknutelný iPad Air 2 se 128GB :-)


Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od DenyKr » úte 28. pro 2010 20:27:44

jen malé OT:
samo, ne každému to jde a v podstatě to my tě přemluvili, abys to začal dělat, ale stejně se jen trošku usmívám nad tím, kolik nás tady je, každý ten root nějak zvládl, ale tvé téma je už na druhé stránce a pořád se na něco ptáš :D
Ale to neber jako výtku, jen jsem nečekal, že se to dostane až na druhou stranu, vzhledem k polopatickým návodům :)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
LuBoS
Androiďák!
Příspěvky: 512
Registrován: ned 30. kvě 2010 8:26:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Mobil 2 / ROM: iPhone X
Tablet: ASUS MeMO Pad ME176CX
Tablet 2 / ROM: iPad Air 2
Bydliště: Pindojedy

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od LuBoS » úte 28. pro 2010 20:28:41

DenyKr - Díky za radu s instalací na kartu .....Každý není technoid jako většina lidí tady na foru a asi každý nemá Desire "BRAVO PVT4 SHIP S-ON"
Samsung Galaxy S8, ASUS MeMO Pad ME176CX, Honor 9. Pak ještě pracovní ajfón.
Nedotknutelný iPad Air 2 se 128GB :-)

Uživatelský avatar

miczk
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: ned 11. črc 2010 15:03:11
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Mobil 2 / ROM: LG Nexus 5
Twitter: http://www.twitter.com/mroczis
Bydliště: Severní Valašsko

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od miczk » úte 28. pro 2010 20:32:51

Nechápu proč se snažíš něco dělat s ROM Managerem, když jsem psal, že ti to momentálně nepůjde.
Před instalací ROM sis doufám udělal ext, jinak by tuším ani nenaběhla, máš ext žejo ? ;)

A2SD ověříš jednoduše pomocí Terminálu (app z marketu) kde zadáš příkazy

Kód: Vybrat vše

(Terminál automaticky vypisuje ze začítku $ )

$ su 
# ls /system/sd/app
Edit :
Jak sám můžeš vidět na ext2 toho mám doopravdy hodně :)
Jinak ext oddíl a jeho stav zjistíš přes program Titanium Backup
Přílohy
snap20101228_203435.png
snap20101228_203435.png (40.07 KiB) Zobrazeno 2940 x
LG Nexus 5
Wi-Fly - Vylepšete svůj Wi-Fi požitek
NetMonster - Zkontrolujte síť svého operátora

Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od GMKcz » úte 28. pro 2010 20:41:07

Kde jste všichni byli, když jsem se snažil poprvé rootnout HTC Magic ? :DD
Úsměvné téma. Doufám, že se nebudeš pouštět do dalších úprav telefonu :lol:
Obrázek


Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od DenyKr » úte 28. pro 2010 20:52:27

2 LuBoS:
promiň, ale nejsem typ člověka, který by se mohl přetrhnout pro každý dotaz.. Já ti nevyčítám, že se v tom nevyznáš a nevyčítám ti ani toto téma, ale myslím, že bys mohl více ocenit snažení ostatních lidí, kteří ti to tady podstrojují až pod nos a mohl by jsi si odpustit podobné komentáře ve smyslu "díky za pomoc", když ti někdo rychle nedá to, co chceš.. Tady se hraje na vzájemnou spolupráci, ohleduplnost a komunikaci, ne na "nic neumím, pojďte mi to udělat, nebo mně přesvědčte, ale chraň vás pánbůh, pokud mi nedáte to, co zrovna chci".. Promiň, ale z tvého přístupu mi zatím takové chování jasně vyplývá :roll:

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
LuBoS
Androiďák!
Příspěvky: 512
Registrován: ned 30. kvě 2010 8:26:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Mobil 2 / ROM: iPhone X
Tablet: ASUS MeMO Pad ME176CX
Tablet 2 / ROM: iPad Air 2
Bydliště: Pindojedy

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od LuBoS » úte 28. pro 2010 21:01:59

Promiň DenyKr , ale jste tu někteří rýpálové kteří neporadí jen tu dělají OT a příspěvek typu " to je jasný že musíš udělat reboot" je jasné určení nadřazenosti, takže můj přístup k některým z vás je adekvátní k vašim příspěvkům, třeba tvůj příspěvek má palec dolu.

miczk - díky za tvojí pomoc a za trpělivost , tvůj návod by měl být vyvěšen jako návod pro ROOT Desire, neboť je opravdu podrobný.díky tobě jsem došel k tíženému výsledku.
Nebojte, více se v telefonu nehodlám hrabat, neboť díky uživateli miczk jsem docílil toho co jsem potřeboval. Diky
Samsung Galaxy S8, ASUS MeMO Pad ME176CX, Honor 9. Pak ještě pracovní ajfón.
Nedotknutelný iPad Air 2 se 128GB :-)

Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od DenyKr » úte 28. pro 2010 21:14:33

narážíš na uživatele ramon.dexter -> vždy byl kritikem a vždy bude.. Nicméně na druhou stranu si to může dovolit, protože je to správce, co potřebuje, to ví a nováčky směruje správným směrem, každý z nás v té situaci byl.. Možná by to chtělo změnit přístup z "změním toto fórum, jinak bude palec dolů" na "přizpůsobím se tomuto fóru"..
Touto moudrostí končím OT, ať se root podaří ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
LuBoS
Androiďák!
Příspěvky: 512
Registrován: ned 30. kvě 2010 8:26:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Mobil 2 / ROM: iPhone X
Tablet: ASUS MeMO Pad ME176CX
Tablet 2 / ROM: iPad Air 2
Bydliště: Pindojedy

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od LuBoS » úte 28. pro 2010 21:24:15

Root se podařil, instalace programů na kartu se podařilo , takže nyní s Desire 100% spokojenost.
Na zkoušku jsem tam nasypal snad 50 aplikací a sledoval jsem kam se instalují :lol:

Byl jsem majitel LG ONE , ve vláknech k tomuto founu jsem vždy pomáhal, protože co jsem věděl to jsem napsal, forum měnit nechci , je to super a hlavně jediné pořádné forum v čr které se věnuje Androidu
Samsung Galaxy S8, ASUS MeMO Pad ME176CX, Honor 9. Pak ještě pracovní ajfón.
Nedotknutelný iPad Air 2 se 128GB :-)

Uživatelský avatar

miczk
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: ned 11. črc 2010 15:03:11
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Mobil 2 / ROM: LG Nexus 5
Twitter: http://www.twitter.com/mroczis
Bydliště: Severní Valašsko

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od miczk » úte 28. pro 2010 21:36:00

Pokud můžu napsat svůj názor k vaší "výměně názorů" tak to vidím takhle :
V létě, kdy jsem se rozhodoval, co si koupit za mobil jsem našel toto fórum, celé bylo pro mě španělsko vesnicí, ničemu jsem nerozuměl. Časem jsem se "aklimatizoval" a zjistil jsem jak vše běží a WM 6.5 jsem definitivně vyškrtl ze seznamu operačních systému a zbyl mi android. Na podzim jsem si koupil HTC Desire a se svými znalostmi jsem si byl jistý, že mám AMOLED, protože ty barvy, to bylo neskutečné, ten jas, kontrst, síla, byl jsem nadšen. Za pár hodin jsem zjistil, že mám SLCD a doteď si neumím představit barvy AMOLEDU, protože SLCD mě fascinuje sám o sobě. V prosinci jsem začal pociťovat tužbu (Desire 8-) ) po rootu. Zde na fóru jsem asi obdobně jako Lubos našl herdu návodů a nevěděl jsem, který použít. XDA mi v tomto směru moc nepomohlo a dotaz v sekci ohledně rootingu je asi doteď nezodpověden (sekce rooting je asi stejně mrtvá jako sekce /dev/null), proto se ani nedivím že Lubos napsal do Pokecu. Průlomovou hodnotu měl pro mne server http://theunlockr.com, kde byl 1 návod a dokonce i videonávod, pomocí něj jsem si rootnu mobil a nahrál custom ROM a pak jsem se skrze fórum prokousal k tvorbě A2SD (ext2), následnému smazní SWAPu, který jsem si utvořil a jsem tam, kde jsem.
Měl jsem tu ochotu to tu podrobně napsat, protože vím jaké to je nevědět co udělat a sám jsem si to před měsícem prožíval. Nevidím v tom nic špatného, protože v procesu, který ovlivní, co se stane s vaší maličkostí za 10 litrů se může stát cokoliv a člověk má přirozeně o své jmění strach :), tak proč nepomoct někomu jinému ?
LG Nexus 5
Wi-Fly - Vylepšete svůj Wi-Fi požitek
NetMonster - Zkontrolujte síť svého operátora

Uživatelský avatar

DenyKr
Robot
Příspěvky: 767
Registrován: úte 05. říj 2010 10:50:58
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od DenyKr » úte 28. pro 2010 22:06:57

ale já mu vůbec nevyčítám toto téma..vždyť o tom fórum je.. Zároveň bych mu také pomohl, kdyby se vás do toho nepustilo tolik- ale v současné situaci bylo zbytečné aktivně se zapojovat, když odpověď dostal záhy od někoho jiného.. Mně spíše vytočila známá poznámka typu "díky za pomoc", jako jakýsi dotčený náznak "nikoho jsem se neprosil a stejně pomáhají, tak hybaj taky!" .. Přijde mi, že dělá, jakoby to pro ostatní byla čest mu pomoci, když on si o pomoc zrovna ostatním řekne.. Ale samo, je to jen názor a ten jsem tady už jednou zmínil.. nechci to řešit, možná mi to jen přijde a jinak je toto fórum vesměs tvořeno samými fajn lidmi, což se o mnohých jiných fórech říci nedá :)


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 9:57:07

Zdravím, tak nejprve bych rád poděkoval za skvělý návod, chystám se podle něj rootnout svůj HTC desire. Jediné co mi ještě není jasné, je to rozdělení sd karty na ext2. Musím si tedy nainstalovat linux?Jak velký má být někde jsem četl i o ext3 kolik jich tedy mám udělat?děkuji za odpověď.
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Fllip » stř 29. pro 2010 10:06:16

Pokud nemáš nejnovější revizi a budeš používat ClockWorkRecovery tak mužeš ext3 oddíl na kartě vytvořit přez ROM manager. Jedinou nevýhodou je že dokáže vytvořit jenom 512MB. Pokud by si chtěl víc, tak zkus nějaký správce disků pro Windows, já použil Acronis Disk Director na vytvoření 1GB ext3. Každopádně linux instalovat v žádném případě nemusíš :)
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 10:29:53

Mám právě novou revizi, takze to musim vyvorit pomoci softwaru v pc. A prc mám vytvářet ext3, když nebudu mít ext2:-)
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Jephy
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: stř 23. čer 2010 15:24:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Jephy » stř 29. pro 2010 10:40:46

Pokouším se taky o ROOT, ale když najedu do Recovery (chci provést zálohu), na displeji se mi zobrazí obrázek zařízení a červený trojúhelník. Nevíte v čem může být problém?

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Fllip » stř 29. pro 2010 10:58:32

No záleží jakej formát extX bude požadovat ROMka kterou budeš chtít používat. Nejčastější jsou ovšem ext3, proto jsem psal rovnou o ní. Osobně jsem vyzkoušel asi tak 5 různejch ROM a všechny běželi s ext3 v pohodě.

Pokud ještě nemáš root tak zálohu neuděláš, teda alespon pokud si to pamatuju správně, když jsi na tý obrazovce s vykříčníkem zmáčkni power button a vol. up, dostaneš se tak do recovery.
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 11:13:13

No budu chtít zkusit nahodit Leedroid, takze s tim by mela byt ext3 v pohode?A velikost 1GB?
A rozděleni se provádí, když je Sd karta v telefonu nebo externě přes čtecku karet?
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Fllip
Androiďák!
Příspěvky: 342
Registrován: pon 31. kvě 2010 9:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S 2
Twitter: http://twitter.com/Fllip1
Tablet: iPad

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Fllip » stř 29. pro 2010 11:33:13

Stačí 512, ale já mam tu kartu celkem velkou tak sem si řekl že pro jistotu dám na ext3 1GB. Rozdělení jsem dělal přez čtečku.
Samsung Galaxy S 2
Chceš získat 2GB + 500MB zdarma na Dropboxu? Zde: http://db.tt/NAlopXO


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 11:34:36

Děkuji za rady :)
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 19:22:21

tak raději se ještě zeptám:-)Když na kartě vytvářím oddíl ext3 tak stačí kartu rozdělit na dvě části.Jednu o velikosti 512MB a drouhou zbytek u mne necelých 7,5GB.První část naformátuju jako ext3 a druhou jak FAT 32?
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

miczk
Androiďák!
Příspěvky: 416
Registrován: ned 11. črc 2010 15:03:11
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Mobil 2 / ROM: LG Nexus 5
Twitter: http://www.twitter.com/mroczis
Bydliště: Severní Valašsko

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od miczk » stř 29. pro 2010 20:05:31

Přesně tak :) A ještě si dovolím osobní poznatek - Osobně mám ext2, někteří výrobci ROMek ho nedoporučují, ale ROMky fungují i tak bezvadně ;) Je to taková zábava, že jsem zjistil, že 350Mb už mám zaplněno a další app mi to nechce povolit, tak jsem si teďka přes Linux ext3 rozšířil na 450Mb , měl bych se začít kontrolovat :D
Pozn.: U Linuxu formátovat nemusíš data zůstanou 8-) stačí když oněch 512Mb máš volných
LG Nexus 5
Wi-Fly - Vylepšete svůj Wi-Fi požitek
NetMonster - Zkontrolujte síť svého operátora


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » stř 29. pro 2010 20:59:15

Moc to nechápu, takže jsi ten samý part těch 512 ext2 přeformátoval na ext3 ?
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Crazyloap
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: sob 10. črc 2010 8:13:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Bydliště: Kraslice

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Crazyloap » stř 29. pro 2010 21:00:31

nebudu zakládat nové téma protože myslím, že by se tady můj dotaz mohl později někomu hodit...
jde mi o to, že jsem si chytře objednal novou 16Gb Kingston kartu a dneska jsem zjistil, že ji némám jak dát do počítače (nenašel jsem adaptér), proto se ptám. Jde nějak naformátovat karta na ext2/3 a FAT32 přímo z telefonu bez rootu?
HTC Desire "AMOLED"
ROM: LeeDroid 2.3d
Radio: 32.48.00.32U_5.11.05.15
Kingston 16GB micro SDHC class 4
Operátor: O2

Vyzkoušel jsem už hodně Romek, ale vždycky jsem se vrátil k LeeDroidu.

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Krokodyl » stř 29. pro 2010 23:26:35

Přímo z telefonu ne, ale stačí přípojit telefon s vloženou kartou k PC pro přenos dat a chová se stejně jako by jsi ji měl v redukci, či čtečce.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » čtv 30. pro 2010 8:53:57

Tak jsem chtěl udělat root telefonu ale ani se mi nedaří nainstalovat unrevooked ovladače.Vše dělám dle návodu mám odinstalované HTC sync zbytek jsem nechal jsem v bootlooderu.ale když chci nahrát ovladače okamžitě se mi tam nainstaluje jiný a už tam není Android 1.0 ale MY HTC. Nevíte jak tam nainstalovat ten ovladač?
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

RiKy
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: úte 02. lis 2010 20:39:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Bydliště: Křenovice u Brna

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od RiKy » čtv 30. pro 2010 10:34:28

Jak to myslíš nainstaluje? Musíš vybrat ovladač ručně z místa kam sis ho rozbalil.


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » čtv 30. pro 2010 10:58:16

Jo jo to vim, jak se dělá ale mě se tam instaluje pořád ovladač od HTC, který nejde přeinstalovat, protože mi to píše ovladač je aktualní(ten od HTC).
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7718
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Cleric » čtv 30. pro 2010 11:19:06

Tak jdi do Správce zařízení a tam ho ručně odinstaluj. Pak už ho jen nahradíš tím co potřebuješ.


Branzik
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pon 20. pro 2010 21:23:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Branzik » čtv 30. pro 2010 11:25:25

No to jsem právě zkoušel, jenže mě se odstraní celé zařízení, a když ho připojím znovu, tak se mi tam opět nainstaluje ten ovladač.
,Zeptej se teď a budeš vypadat 5 minut jako blbec.Neptej se vůbec a budeš vypadat jako blbec celý život.''

Uživatelský avatar

Cleric
Kyborg
Příspěvky: 7718
Registrován: sob 25. pro 2010 17:26:50
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 10+
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4

Re: Provedete mi root na HTC Desire ???

Příspěvek od Cleric » čtv 30. pro 2010 11:43:27

Tak zkus jen ten ovladač aktualizovat...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti