HTC G1 - Obecná diskuzeJak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
xRandomx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pon 07. říj 2013 15:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire C

Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od xRandomx » pát 15. lis 2013 16:26:31

Dobrý den, mám telefon HTC Desire C a nastavil jsem si tam jako výchozí přehrávač ten, co je už v telefonu, ale poté jsem si přehrávač stáhl, ale ať kliknu na jakýkoliv video hned se otevře ve výchozím, jak dát, abych si mohl vybrat a dát si tam ten stažený, je to asi něco v telefonu, jak tedy dát to, aby se mi tam načetla ta tabulka zvolit možnost, já jsem právě dal výchozí a od té doby si to nemohu změnit, víte jak na to ?




Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5x
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Stock (Oreo)
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od Mishack » pát 15. lis 2013 16:27:27

Nastaveni --> Sprava aplikaci (nebo Aplikace...) --> "TVOJEAPLIKACE" --> Vymazat vychozi
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root)
www.mishack.cz | Google+


Autor tohoto vlákna
xRandomx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pon 07. říj 2013 15:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire C

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od xRandomx » pát 15. lis 2013 16:31:33

Toto nemohu najít, nic takového, prostě, když chci pustit video chci aby se mi tam ukázala ta tabulka z jakou aplikací to chci spustit a nic se tam neukazuje, protože když se to ukazovalo, tak jsem tam dal nastavit jako výchozí a zvolil jsem tu vestavěnou v mobilu, ale chci aby se tam ta tabulka zase ukazovala.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11041
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 270
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od Jumbo78 » pát 15. lis 2013 16:32:59

On ti napsal cestu, jak se zbavit toho výchozího nastavení...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
xRandomx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pon 07. říj 2013 15:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire C

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od xRandomx » pát 15. lis 2013 16:34:43

A já se na to cestu nemohu dostat, mojeaplikace tam nemám


Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9955
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od Mirda86 » pát 15. lis 2013 16:39:42

V nastaveni mas urcite aplikace.A v nich najdi ten prehravac kterej se ti furt spousti,klikni na nej a dej "vymazat vychozi"


Autor tohoto vlákna
xRandomx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pon 07. říj 2013 15:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire C

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od xRandomx » pát 15. lis 2013 16:40:17

mám tam ten přehrávač, a když ho otevřu je tam vynutit zastavení, nebo vymazat data, ale u obojího to má varování

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 9955
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 249
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od Mirda86 » pát 15. lis 2013 16:41:38

A dole mas neco jako "vymazat vychozi".Musis to tam mit

Uživatelský avatar

urys
Stálý androiďák
Příspěvky: 227
Registrován: úte 08. úno 2011 23:04:05
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5 [LRX21O]
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6
Tablet: Ainol Novo Legend 7
Rom: Stock
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dát pryč to co jsem nastavil jako výchozí

Příspěvek od urys » pát 15. lis 2013 17:19:28

Vim, ze je to asi zbytecnost, kdyz je to v zakladu androidu, ale existuje na to i aplikace https://play.google.com/store/apps/deta ... aultappset
Ale nekdy to muze pomoci, kdyz nemuzes najit v seznamu aplikaci tu spravnou.
--
LG Nexus 5 16GB

Odpovědět

Zpět na „HTC G1 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host