Příspěvek
od vencip » úte 30. říj 2012 22:02:09
přidávám malou recenzi na cerberus
aplikace se mi zdá vemi spolehlivá a pomůže vypátrat telefon v případě odcizení nebo ztráty
cerberus přežije i obnovu továrního nastavení/wipe (osobně odzkoušeno), provedl jsem zapečení aplikace do romky formou balíčku zip, pak jsem telefon restarotval(wipe), vložil neautorizovanou sim a hned přišly infosms na mou autorizovaná čísla(sim), zde podotýkám sms přijde rovnou z vložené simky, takže máte číslo i na případného zloděje
dále fungovaly příkazy sms, jako aktivace dat, gps, wifi, to mi stočilo, abych se přilásil na web a mohl například získat log hovorů a sms(takže víte komu dotyčný volal a psal)
web tedy fungoval, aniž bych se přihásil na googleplay, jak zde někdo avizoval, ale byla k tomu potřeba aktivace dat
sečteno podtrženo pokud nemáte root a telefon ztretíte, určitě ho dohledáte přes lokalizaci
pokud Vám telefon někdo odcizí a neudělá obnovu továrních dat, věřím, že telefon taky získáte zpět do svých rukou
pokud udělá zloděj obnovu továrních dat, máte smůlu, můžete začít kopat hrobeček pro krabičku
a pokud máte root a zapečete cerberus do romky, znovu věřim, že se s mobilem zase shledáte, min budete mít číslo na zloděje a budete přibižně vědět kde se pohybuje
Naposledy upravil(a)
vencip dne čtv 01. lis 2012 10:45:27, celkem upraveno 1 x.