Pochopil jste to naprosto správně... teď jsem se na to díval a ta funkce tam skutečně jekobop píše: Nevím, jestli jsem to pochopil správně, ale na to je příkaz přes webové rozhraní.

Buď ji tam od minule přidali, nebo jsem ji prvně přehlédl... každopádně mě tahle pro mě novinka těší
Jak tak pročítám tu diskuzi, myslí, že těch druhů 'zamknutí' by tam rozhodně mohlo být více. Přece jen znemožnit používání přístroje s možností ho dále sledovat může být také velmi užitečné.
Co by mi přišlo jako zajímavý killer feature by byla možnost nějaké automatické detekce zcizení... nevím jestli to tam teda už není, ale šlo by o to, že různými způsoby by se telefon uvedl do 'kradeného módu' ve kterém by automaticky a tajně začal logovat informace o pozici a nějaké další věci. Takovým spouštěčem by mohlo být například vložení jiné simky, reset do továrního nastavení, více neplatných pokusů o odemčení přístroje, spuštění nějaké konkrétní imaginární aplikace (nějaké lákadlo na případného zloděje... třeba zástupce na ploše nezvaný myPIN, nebo něco takového) a spoustu dalších co mě teď zrovna nenapadají.
Jinak autor je Američan? Server leží v USA, ale platba za aplikaci je v €, tak nevím. Každopádně mě zaráží ten jednočlenný vývojářský team. Ideálně by si měl autor najmout někoho dalšího pokud se aplikace rozjela tak jak se rozjela. Teď se dívám na počet stažení a jestli si jen polovina z těch co si aplikaci stáhnou ji také koupí těch vývojářů by to uživilo rozhodně více.