ZabezpečeníCerberus

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

sinco
Droid
Příspěvky: 2172
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 28
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9 , ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerberus

Příspěvek od sinco » úte 01. črc 2014 22:30:43

Mozna jen vypnul a zapnul foun. Me obcas prijde po restartu email o neautorizovane sim karte. A je tam furt stejna simka. A neni tam uvedene tel. cislo.


Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9



Duchyn123
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01. črc 2014 14:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Cerberus

Příspěvek od Duchyn123 » úte 01. črc 2014 23:30:57

opravdu se mi to takhle mimule zobrazilo na jinou kartu prisla sms ze byla vlozena neautorizovana simkarta a bylo u ni i cislo i souradnice na email v tu samou domu prisla zprava ale bez cisla bez souradnic jen ip adresa nemam tudiz ted jak ziskat cislo na ktery bych poslal sms prikazy a zacal muj telefon sledovat . jinak ten mobil je od te doby co ho vzali vypnuty myslim s moji simkartou .

EDIT by pRo_lama:
Necituj posledný príspevok! Prečítaj si prosím Ťa pravidlá fóra a dodržuj ich!


Duchyn123
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01. črc 2014 14:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Cerberus

Příspěvek od Duchyn123 » čtv 03. črc 2014 17:21:23

pomůže mi tedy prosím někdo?

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Cerberus

Příspěvek od MrPedro » čtv 03. črc 2014 21:41:21

Neprislo-li ti telefonni cislo, tak tam nebyla simkarta.
Proste zapnul telefon s vyndanou SIM.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4320
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: UF2

Re: Cerberus

Příspěvek od dvzd » čtv 03. črc 2014 22:07:42

To ne, na email tel.č. nechodí, pouze u SMS se zobrazí jako číslo odesílatele. Na email chodí jen název operátora SIMkarty.



Duchyn123
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01. črc 2014 14:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Cerberus

Příspěvek od Duchyn123 » čtv 03. črc 2014 23:45:05

na emil prislo jen ze byla vlozena neautorizovana sim karta a jen IP adresa (asi te simkarty) ale cislo neznam tak nevim co mam delat od te doby uz nic neprislo a ani se nepripojil k internetu(kotroluju webove stranky cerberusu cely den) a nebo uz flashnul romku .Da se stim neco delat pokud nefleshnul romku ? myslim jak zjistit to cislo kdy mam v aplkicai jen email uveden.

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Cerberus

Příspěvek od MrPedro » pát 04. črc 2014 5:30:45

Zapnuty telefon bez SIMkarty

Kód: Vybrat vše

IP address: XX.XX.XX.XX
Do vašeho zařízení byla vložena neautorizovaná SIM karta.

Číslo: null

Síť
Operátor: XXXXX ()
Subscriber ID: null

SIM karta
Operátor:  ()
Sériové číslo: null

Kapacita baterie: 40-%

Toto je automaticka zpráva. Prosím, neodpovídejte na ni.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Duchyn123
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 01. črc 2014 14:47:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: Cerberus

Příspěvek od Duchyn123 » pát 04. črc 2014 11:02:04

Tak takhle mi to přislo na email ale ta ip adresa byla vyplněná..

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Cerberus

Příspěvek od MrPedro » pát 04. črc 2014 20:26:59

IP adresu jsem skryl, nebudu preci vsem ukazovat vlastni IP ;)
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


POSIX
Robot
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI

Re: Cerberus

Příspěvek od POSIX » pát 04. črc 2014 20:29:24

Pokud nemáš veřejnou tak je to úplně jedno

→Mobil←

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: Cerberus

Příspěvek od MrPedro » pát 04. črc 2014 20:40:28

Mam, takze proto ...
<ironie>Ono je mozne nepouzivat neverejnou?</ironie>
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.

Uživatelský avatar

dvzd
Kyborg
Příspěvky: 4320
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: UF2

Re: Cerberus

Příspěvek od dvzd » sob 05. črc 2014 5:39:25

Takto vypadá u mě email z telefonu s nově vloženou neautorizovanou SIM:
IP address: 46.135.84.15

Do vašeho zařízení byla vložena neautorizovaná SIM karta.

Číslo:

Síť
Operátor: 23003 (Vodafone CZ)
Subscriber ID: 230030145134468

SIM karta
Operátor: 23003 (Vodafone CZ)
Sériové číslo: 8942031010372344686f

Kapacita baterie: 97-%

Toto je automaticka zpráva. Prosím, neodpovídejte na ni.


MistrYpsilon
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: úte 22. led 2013 11:07:14
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Re: Cerberus

Příspěvek od MistrYpsilon » úte 22. črc 2014 19:12:05

Potrebuju rychle info :) prodal se telefon kde byl Cerberus, udelal se factory reset a vyndali se SIM, z webového rozhraní se ID telefonu smazalo, telefon se zapnul s novou simkou a nechce nabehnout, jde to obejít nebo přehrát firmware? Diky :)
:: ONEPLUS 5 Black 8GB/128GB ::
:: ONEPLUS 3 :: DOOGEE HOMTOM HT6 :: ASUS ZENFONE 2 551ML red :: UMI ZERO :: THL T6s :: THL T5000 :: THL T11 :: PRESTIGIO PAP5044 DUO :: PRESTIGIO PAP4500 DUO

Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 487
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 no root

Re: Cerberus

Příspěvek od Druss81 » úte 22. črc 2014 19:29:55

S tym nema cerberus nic spolocne....


MistrYpsilon
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: úte 22. led 2013 11:07:14
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Re: Cerberus

Příspěvek od MistrYpsilon » úte 22. črc 2014 19:34:39

No telefon normalne chodil po factory resetu bez sim karet....
:: ONEPLUS 5 Black 8GB/128GB ::
:: ONEPLUS 3 :: DOOGEE HOMTOM HT6 :: ASUS ZENFONE 2 551ML red :: UMI ZERO :: THL T6s :: THL T5000 :: THL T11 :: PRESTIGIO PAP5044 DUO :: PRESTIGIO PAP4500 DUO

Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 487
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 no root

Re: Cerberus

Příspěvek od Druss81 » úte 22. črc 2014 19:46:19

A mas ho stale v mobile? Mal si ho tam ako systemovu app? Ale cerberus potrebuje pre svoj chod system, bez neho nefunguje, cize ak si urobil hr, bez sim ide tak ak ho tam mas, tak ho odinstaluj... Ale ja ti vravim ze za to Cerberus 99% nemoze


MistrYpsilon
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: úte 22. led 2013 11:07:14
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Re: Cerberus

Příspěvek od MistrYpsilon » úte 22. črc 2014 19:49:20

Ano byl tam jako systémová aplikace, ktera se neodinstalovala... Prej telefon nechce nabehnout ani bez SIM je to nejake divne, bohuzel nemam ho u sebe abych to mohl ověřit, ale myslel jsem ze by to chtelo chtít jen heslo na odemčení?
:: ONEPLUS 5 Black 8GB/128GB ::
:: ONEPLUS 3 :: DOOGEE HOMTOM HT6 :: ASUS ZENFONE 2 551ML red :: UMI ZERO :: THL T6s :: THL T5000 :: THL T11 :: PRESTIGIO PAP5044 DUO :: PRESTIGIO PAP4500 DUO

Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerberus

Příspěvek od Krokodyl » úte 22. črc 2014 22:03:39

Tady jedině přehrát komplet firmware, aby se smazala i systémová oblast, bez toho se asi nikam nehnete.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


MistrYpsilon
Stálý androiďák
Příspěvky: 204
Registrován: úte 22. led 2013 11:07:14
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: OnePlus 5

Re: Cerberus

Příspěvek od MistrYpsilon » úte 22. črc 2014 22:06:43

Taky si myslím y zítra vyzkousim.... Diky za rady

Az teda budu prodávat svůj telefon y musím Cerberus odinstalovat a pak dat factory reset...
:: ONEPLUS 5 Black 8GB/128GB ::
:: ONEPLUS 3 :: DOOGEE HOMTOM HT6 :: ASUS ZENFONE 2 551ML red :: UMI ZERO :: THL T6s :: THL T5000 :: THL T11 :: PRESTIGIO PAP5044 DUO :: PRESTIGIO PAP4500 DUO

Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 487
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 no root

Re: Cerberus

Příspěvek od Druss81 » stř 23. črc 2014 3:33:47

Však nech urobí root a odinstaluje ho, tak by to malo ísť...

Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerberus

Příspěvek od Krokodyl » stř 23. črc 2014 7:45:37

Tak pokud je tam jako systémová, minimálně root by tam měl být.

Pro MistrYpsilon
No ono se na to zapomíná, stalo se mi to kdysi s Avastem. Pokud je aplikace jako systémová,je třeba sáhnout do systému ručně a odebrat ji včas, tam právě hard reset neuspěje, proto se taky ta instalace takto dělá, nebo přehrát komplet software aby se přepsala i systémová oblast. Pokud je pouze jako klasická aplikace, stačí hard reset.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


kimanek
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: pát 20. pro 2013 21:26:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot Z90 Rom S218

Re: Cerberus

Příspěvek od kimanek » pon 15. zář 2014 6:27:13

Kdyz otevru v nastaveni-aplikace Cerberus tak tam je normalne aktivni Odinstalovat .....u druheho zarizeni to nelze. Nikde sem nic nenastavoval a na kazdem to je jinak.


Albrecht
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: ned 01. led 2012 12:48:24
Reputace: -1
Typ mobilu / ROM: LG G3 32

Re: Cerberus

Příspěvek od Albrecht » pát 17. říj 2014 19:54:02

Zdravim, nechci zakladat zbytecne nove tema tak napisu dotaz sem. Jiz nejaou dobu pouzivam aplikaci Cerberus a dlouho slapala jak ma ale v posledni sobe sem se setkal s tim ze kdyz vlezu na net prihlasim se na svuj ucet a zvolim mobil tak mi portse za zadnou cenu neukaze kde se nachazi stale je staticky na miste bydliste. Nikdy predtim to nedelalo tak nevim co s tim. Zkousel sem odinstalovat apku a znova nainstalovat ale porad to same dela to na vsem mobilech ktere mam k uctu pripojene :/

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Cerberus

Příspěvek od Game » pát 17. říj 2014 19:57:33

Máš zaplá mobilní data nebo wifi?

Datluju Phatabletem 8-)
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2417
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerberus

Příspěvek od aldabubo » pát 17. říj 2014 19:59:02

Cerberus ale přece data ani WiFi nepotřebuje? Nebo se pletu?
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Cerberus

Příspěvek od Game » pát 17. říj 2014 20:16:05

Pokud nemáš root tak právě myslím ze jó, pokud máš root sám si data zapne ;)
Jak by jinak lokalizoval telefon, pokud teda nemáš zaplou GPS (určování polohy)

Datluju Phatabletem 8-)
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2417
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Cerberus

Příspěvek od aldabubo » pát 17. říj 2014 22:08:09

Pokud si vzpomínám, cerberus komunikoval na bázi sms na pozadí.
Edit: ano, s rootem umí zapnout gps na androidu 4 a výše.
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert


1960
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: sob 11. srp 2012 8:41:12
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 5X
Mobil 2 / ROM: Alcatel Idol dualsim
Tablet: Alcatel

Re: Cerberus

Příspěvek od 1960 » sob 18. říj 2014 6:36:56

Mas platnou licenci?

Uživatelský avatar

Game
Moderátor
Příspěvky: 2528
Registrován: čtv 12. bře 2009 13:21:28
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MiMax
Mobil 2 / ROM: Samsung Note 3, Huawei Mate 7
Tablet: Nexus 7(2012) 16GB CyanogenMod 12
Rom: MIUI 8

Re: Cerberus

Příspěvek od Game » sob 18. říj 2014 6:43:17

Možná se pletu, vím ze sem to zkoušel bez internetu a nechtělo to telefon najít, pokud byla zaplá data v pohodě ho našel.

Datluju Phatabletem 8-)
Xiaomi MiMax MIUI 8
Na poděkování tu máme reputaci ;)
500MB FREE DropBox: http://db.tt/6MHR9sq3
5GB FREE Copy: https://copy.com?r=0IWBM1

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 969
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 17

Re: Cerberus

Příspěvek od netineti » sob 18. říj 2014 7:45:48

Net musí byť zapnutý.. Cerberus komunikuje cez Google účet v mobile..

Odpovědět

Zpět na „Zabezpečení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host