Hned, když jsem se o této appce dozvěděl, tak jsem do ní šel. Je to jednoduchá, přehledná a free ( taky mám rád věci od Go O:-) ) app na zálohu všemožných věcí ( včetně app s daty )... Nahradila mi už i titanium backup

Chtěl bych se ale ještě ujistit – myslíte, že se mohu spolehnout, že všechny appky a jejich data spolehlivě zálohuje i z ext3 oddílu ( na přesun app tam používám app s2e ) a při obnovení zálohy přesun o5 tam? A taky – zálohuje spolehlivě i linky zálohovaných app na market ( provázání s ním ) ? Zkoušel jsem zatím jen jednu app a tvářilo se vše ok, ale newipoval jsem, tkže nwm, jestli se na to můžu sto pro spolehnout… Díky předem, merkurer . P.S. pokud zde už nějaký topí o této app je, tak se omlouvám, ae nic jsem nenašel O:-) market:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .pro&hl=cs
EDIT: takže odpovědi jsem se nedočkal, tak si ,,odpovím" sám... s tím go backupem jsou ty apps nejisté a není ještě tak prověřen, jako titanium backup ( + titanium backup má dost funkcí navíc ), tudíž pro zálohu apps zatím radši zůstávám u ,,jistoty" titanium backup ( protože apps jsou pro mě u zálohování asi nejdůležitější ) a vše ostatní, co TB neumí ( SMS, atp...), svěřím GO Backup... kdyby jste však náhodou někdo znali odpovědi na prvotní otázky, tak bych byl vděčný

! Díky předem, merkurer.
HTC Wildfire (Black) - S-OFF - ROOTed - CPU 710mhz - Int. pam. 305mb - CM 7.2.0 Stable - GoLauncher EX
Jablka mi chutnaly do té doby, než přišel apple s iphonem.
Android 4ever !