ZabezpečeníMcAfee zapnuti gps

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
molak
Stálý androiďák

McAfee zapnuti gps

Příspěvek od molak » stř 08. srp 2012 20:41:29

Zdravim vsechny,
Chtel bych Vas poprosit o radu s programem McAfee. Konkretne mi jde o to, zda je mozne ovladat telefon pomoci sms jinym telefonem, jsou-li na nich naistalovane rozdilne verze rom (napr. 2.3.5 a 4.0.4). Potom by me zajimalo jak funguje u toho programu ta lokalizace ztraceneho telefonu. Tzn, jestli po odeslani sms se sama zapne gps a zacne probihat lokalizace, pripadne jestli to tak funguje, i kdyz je telrfon vypnuty.
Dekuji vsem za jakoukoli radu

Autor tohoto vlákna
molak
Stálý androiďák

Re: McAfee zapnuti gps

Příspěvek od molak » pát 10. srp 2012 10:37:53

EDIT: Byla tam chyba, android 3.0.4 asi nikdo nemá, už jsem to spravil (4.0.4),

No nevím, čím víc nad tou otázkou přemýšlím, tím víc mi přijde hloupá, já vlastně neprovádím, žádnou komunikaci mezi telefony jako takovými, ale pouze zadávám příkazy pomocí sms, takže verze rom by neměla být podstatná.
Každopádně, nevíte náhodou někdo, kdy ten ztracenej mobil zašle na to zvolené číslo, že je ztracenej? Nebo on nic nezasílá a když ho prostě ztratíte, musíte si pomoct jen s tou lokalizací pomocí GPS? Někde jsem totiž četl, že některé programy poznají, když je telefon ukraden a pošlou sms na zvolené číslo. funguje myslím tak, že když chci provést tovární nastavení, tak se mě to zeptá na nějaké heslo a když ho nezadám, tak se mobil zablokuje a pošle tu sms...Ale to mi nepřijde moc pravděpodobné.

Autor tohoto vlákna
molak
Stálý androiďák

Re: McAfee zapnuti gps

Příspěvek od molak » pon 13. srp 2012 16:58:59

Tak fajn, možná jsem to pochopil špatně. Měním dotaz - Můžu vůbec ovládat přes sms mobil, kterej má nainstalovanej McAfee? Nebo to jde jen skrz internet?

Odpovědět

Zpět na „Zabezpečení“