Zabezpečeníodcizené android zařízení

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mates adolf
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s advance + nfc

odcizené android zařízení

Příspěvek od mates adolf » pon 11. bře 2013 10:00:34

Dobrý den, mám takový problém. Sestře byl odcizen její samsung galaxy s advance. Je nějaká možnost jej získat zpátky? Nebyl by to takový problém, ale dotyčný vyměnil sim kartu. Zkoušel jsem na dálku instalovat aplikace, což není problém, takže google učet na marketu zůstal přihlášený. Všechny programy na lokalizaci android zařízení potřebují tel číslo a to aspoň na registraci nebo na případné ovládání. Je nějaká možnost jak na dálku zjistit tel. číslo, případně nějaká aplikace, která jej nepotřebuje?

Mishack
Kyborg

Re: odcizené android zařízení

Příspěvek od Mishack » pon 11. bře 2013 10:13:29

Ne.
Pokud na obrazovce nemela bezpecnosti zamek (pin/heslo/gesto), tak bych rychle zmenil heslo do gmailu. Nebo ji jedno, ze dotycny ji leze do uctu? (mail, kontakty, poznamky vsechno..)
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » pon 11. bře 2013 12:15:30

Nejde vzdáleně zapnout logování Google latitude? Tím bys ho našel. Ale já bych začal tím, že bych změnil heslo ke google službám.

ajne
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Huawei G700
Twitter: Nemám
Tablet: Na co?
Rom: EmotionUI1.6 - 4.2.1

Příspěvek od ajne » pon 11. bře 2013 12:35:53

Bohužel se obávám, že všechny aplikace a funkce pro lokalizaci je třeba nejprve aktivovat v telefonu. Je to podle mne z toho důvodu, aby nebylo možné jen tak si někoho bez jeho vědomí nechat sledovat. Ale to Latitude by možná šlo, dej si najít v Google jejich Latitude a přihlaš se do účtu, mne to rovnou aniž bych něco ohledně tohoto nastavoval ukáže polohu telefonu...

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Typ mobilu / ROM: Flip3

Příspěvek od dvzd » pon 11. bře 2013 13:21:54

Existuje aplikace Plan B, ktera dokaze ovladnout mobil nebo tablet s androidem jen skrz google ucet, ale podporuje to jen nektere typy. Zkus ji.
https://play.google.com/store/apps/deta ... labs.planb

Odpovědět

Zpět na „Zabezpečení“