Nebo naformátuj úložiště, vyhoď antivir a máš klid. Viry, jako takové, na Android nejsou a nebudou. Ale to jsme ti tu řekli a vysvětlili několikrát a stejně si vedeš svou...
@phablet

Příspěvek od Jumbo78 » pát 27. zář 2013 6:49:21
Příspěvek od ludekbrno » pát 27. zář 2013 7:40:21
Kristpva noho, pochop už konečně, co se tady pokouší několik lidí už pořádně dlouho vysvětlit. Napíšu to polopatě, aby ti to konečně docvaklo:Mesiáš píše:No windowsacky to teda asi nebude když jsem PC dávno prohledal esetem a nic nenašel. Možná se avast fakt mýlil a nic jsem tam neměl. Ale pojď prosím aspoň na chvíli dělat, jako by Trojan byl skutečně v mobilu. Tak nebylo by nakonec nejlepší obnovit mobil do továrních dat? Je pak jistý, že už v mobilu žádný Trojan nebo nějaký virus nebude?
Příspěvek od Mesiáš » pát 27. zář 2013 8:44:48
Já chci jen vědět kdybych udělal tovární nastavení, tak kdyby tam ten "vir" byl (ale opravdu nemůžete tvrdit že ten Trojan který využívá master key neexistuje, tisíce lidí už postihl a ukradl jim data atd., navíc já jsem neřekl nikdy že jsem si treba vlastní blbosti ten Trojan nestahl. Pár pochybných aplikací jsem už stáhl ale pak od instaloval, ale vše jsem jim tedy povolil.), tak jestli by to obnovení továrních dat určitě smazalo všechno včetně jakýkoliv infekce a Trojana? Tohle chci vědět. A kdybych zformatoval úložiště na nexu (SD kartu nemám) tak to udělá ten tovární reset taky nebo má android taky jako Windows v PC funkci, že to zformatuje disk automaticky?xGrany píše:Mesias: jelikoz mas neustale strach a stale tady resis nejake teorie,tak se te zeptam co ti teda brani udelat tovarni nastaveni? Evidentne kdyz to neudelas,tak nebudes v klidu a resis porad to same i kdyz uz jsi dostal nekolikrat odpoved. Tak si udelej tovarni nastaveni, zformatuj sd kartu pro klid duse a je to vyresene...
Příspěvek od FreeZeee » pát 27. zář 2013 9:03:36
Příspěvek od Mesiáš » pát 27. zář 2013 9:10:49
Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 10:17:11
Příspěvek od radegast » pát 27. zář 2013 11:20:52
Ano, jsou telefony kde se úložiště při wipe maže. Externí SD karta ne, ale "vnitřní", například tlf. bez SD karet, ano.ramon.dexter píše:..... Maže se ti při wipu úložiště, nebo ti jeho obsah zůstává?
Příspěvek od Mesiáš » pát 27. zář 2013 11:38:51
Takže ani to formátování už nemusím dělat když obnovím tovární nastavení?LivArt píše:Uděláš tovární nastavení a je to OK.
Příspěvek od LivArt » pát 27. zář 2013 11:45:15
Příspěvek od ramon.dexter » pát 27. zář 2013 12:52:20
Příspěvek od Mesiáš » pát 27. zář 2013 12:57:10
Příspěvek od LivArt » sob 28. zář 2013 16:11:54
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host
SvětAndroida ||
GizChina ||
AndroidMarket ||
Androiduj ||
SmartMania ||
MojAndroid.sk ||
SamsungMagazine
Android Fórum
|
MojAndroid.sk
|
AndroidAplikace.cz
|
AndroidHryAplikacie.sk
|
Droidik.eu
|
MobInfo.cz
|
TouchGames.eu
|
AndroWorks.org
|
Mobile-Effect.cz
|
G+ komunita o virtuálních operátorech
|
AndroidExpert.cz
|
Servis mobilních telefonů a displejů - Mahon
|
FreeBit.cz
|
DigitalPortal.sk
|
Virtuálové
Otevřená komunita pro otevřenou platformu
Jsme české a slovenské fórum a jsme na to hrdí :)