Zabezpečení[APP] WidgetLocker

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

[APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » ned 19. zář 2010 23:57:03

Přemýšlel jsem jestli jí sem zařadit nebo ne,je jenom placená verze ,ale pak jsem si řekl ,že 1,99 dolarů není tolik . Docela to za to stojí.
Vytvoří Locksreen na který si můžete přidělat widgety,aplikace,zástupce ..
Je na marketu a požaduje OS 2.1 nebo 2.2
Obrázek

Obrázek
OriginalPost: XDA
Naposledy upravil(a) MrEdDy dne stř 22. zář 2010 17:34:36, celkem upraveno 1 x.


Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


Uživatelský avatar

Dark_Dave
Stálý androiďák
Příspěvky: 201
Registrován: úte 22. pro 2009 14:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Hero

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od Dark_Dave » pon 20. zář 2010 8:02:50

mate to nekdo nainstalovane na sense ? mi vzdycky vyskoci prvne sense locker a po chvili ho jakoby nahradi tenhle ... nemate nekdo na to nejaky figl?
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Moje aplikace

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od nFiX » pon 20. zář 2010 8:45:25

Taky používám na Sense (Desire 2.2.) - včera jsem APK koupil a funguje parádně. Díky za tip! :)
Jinak Sense locker jsem už dávno vymazal - celou APK přes root explorer a místo něho jsem měl celou dobu ten default, co je v 2.2. (jako má nexus)


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od lokoj » stř 22. zář 2010 17:26:33

Co se vám zobrazuje když vám někdo volá a máte zamčenou obrazovku? Mě fotka volajícího a pod tím KLIKACÍ tlačítka Přijmout a vedle Odmítnout. Což je ale docela blbý když mám telefon v kapse. :-) lehce se to přijme samo. Pak jsem si všimnul že je tam funkce Hide incoming call ale tam zase nevidím ID volajícího jen ten zámek a telefon zvoní. Je nějaká možná úprava?
Brnkám si na Ukulele


yonah
Androiďák!
Příspěvky: 636
Registrován: pon 22. čer 2009 17:07:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: http://twitter.com/yonah
Bydliště: Praha

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od yonah » stř 22. zář 2010 17:28:35

Duplicitní vlákno.
oblíbené aplikace a hry.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » stř 22. zář 2010 17:34:51

opraveno ;)
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od lokoj » stř 22. zář 2010 17:37:28

Bavte se o mém problému prosím :-D
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12621
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od ramon.dexter » stř 22. zář 2010 18:06:07

lokoj píše:Co se vám zobrazuje když vám někdo volá a máte zamčenou obrazovku? Mě fotka volajícího a pod tím KLIKACÍ tlačítka Přijmout a vedle Odmítnout. Což je ale docela blbý když mám telefon v kapse. :-) lehce se to přijme samo. Pak jsem si všimnul že je tam funkce Hide incoming call ale tam zase nevidím ID volajícího jen ten zámek a telefon zvoní. Je nějaká možná úprava?
Nos telefon tak aby se ti to nestávalo. Mě se to ještě nestalo nikdy a to N1 nosím normálně v kapse bez pouzdra.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od lokoj » stř 22. zář 2010 18:25:28

Což je docela nesmysl. Je to škoda jinak je to super aplikace
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » stř 22. zář 2010 18:52:26

No nevim jak to vysvětlit odborně ,ale displej reaguje na prsty ne na látku .. Moc velká pravděpodobnost není a kdyby byla,už by se ti v kapse odemykal ..
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od lokoj » stř 22. zář 2010 18:57:24

ono nejde ani o to že by se odemkl v kapse ale odemkne se při vytahování
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12621
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 42
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od ramon.dexter » stř 22. zář 2010 19:00:54

lokoj: řešením pro tebe je právě tahle app. Jak už se tady řešilo, odymkání Desiru je celkem debilní, protože displej zareaguje na kůži. Proto ti stačí nainstalovat tuhle app (Widget Locker) a pomocí nějakýho SU file manageru smazat sense lockscreen. S touhle app se ti to opravdu samo neodemkne, můžeš mi věřit, na N1 mám stejnej lockscreen a fakt se mi to nestalo ani jednou.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


lokoj
Androiďák!
Příspěvky: 525
Registrován: čtv 08. črc 2010 15:43:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 Lite

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od lokoj » stř 22. zář 2010 19:07:02

No já vám budu věřit ale přijde mi to ještě nešikovnější když tam skočí jen toto (viz obrázek) a na to stačí jen jemně ťapnut prstem a je přijmuto nebo odmítnuto.
Obrázek
Brnkám si na Ukulele

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » sob 02. říj 2010 14:17:19

lokoj : Tak co ,zvedají se ti hovory v kapse ?
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od radegast » ned 03. říj 2010 15:51:52

@lokoj:
Mám nainstalovaný WidgetLocker, žádné další čáry máry v podobě "pomocí nějakýho SU file manageru smazat sense lockscreen." a toto je screen z příchozího hovoru když je obrazovka zamknutá:

Obrázek

a toto, když "přijde" hovor a obrazovka je odemknutá:

Obrázek
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

w0lf
Androiďák!
Příspěvky: 691
Registrován: pát 09. črc 2010 7:17:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P7
Twitter: w0lf_cz
Rom: EMUI
Kontaktovat uživatele:

Re: Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od w0lf » ned 31. říj 2010 10:09:17

Koukam, ze uz tu nekdo taky resil, ze se nejdriv objevi sense locker az pak widget locker, sice to neni vzdy, ale kdyz to tam vidim, tak me to tam stve. Sense locker me stve, proto ksem si poridil toto. Da se neco udelat pro to, aby se sense locker neukazoval? Nemam root, takze asi smazat ten sense locker nejspis nebude mozne. Predem diky za postrehy a odpovedi...

@telefon    

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od Mishack » ned 31. říj 2010 10:18:00

Nechci kvuli tomu zakladat nove tema. Zajimalo by me, zda nejaka aplikace umi toto
Obrázek
Obrazek je z iphone a jen ilustracni. Jde mi o to, aby clovek mohl mit zapnuty pattern a k tomu nejaky widget (sms, pocasi, nebo cokoli).
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » ned 31. říj 2010 12:20:59

@Mishack: U téhle app si můžeš nastavit widget počasí ,akorát s tím gestem nevím , musel by si člověk chvíli pohrát ,ale nejspíš by to nebylo ve formě "widgetu" ,ale jako app,která by se musela otevřít a pak teprve zadat gesto..
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


rudyshy
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: stř 03. lis 2010 14:07:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: wildfire +CM 7 - trapenie tento telefon
Bydliště: Brno

Re: Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od rudyshy » úte 16. lis 2010 23:02:00

w0lf píše:Koukam, ze uz tu nekdo taky resil, ze se nejdriv objevi sense locker az pak widget locker, sice to neni vzdy, ale kdyz to tam vidim, tak me to tam stve. Sense locker me stve, proto ksem si poridil toto. Da se neco udelat pro to, aby se sense locker neukazoval? Nemam root, takze asi smazat ten sense locker nejspis nebude mozne. Predem diky za postrehy a odpovedi...

   
taky by me to zajimalo..
skor by som videl problem v tom ze ked chvilku pockas tak sa prepene sens locker na widget.. ale trva to cca 5s. co mi pride divne. pretoze ked sa uspi v mode ze uz bola nacitana obrazovka widget tak sa odspi priamo do widgetu.
mate nejake riesenie?


Kerolajna
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 26. zář 2010 20:08:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od Kerolajna » pon 22. lis 2010 22:43:32

Stejný problém :( Nainstalovala jsem si WidgetLocker, ale sem tam mi naskočí ta stará obrazovka ze Sense. Je to otravný, ale na druhou stranu bych velmi nerada vrtala nějak hluboko do telefonu - nejsem na tyhle věci zrovna talent a akorát bych všechno pokazila. Takže pokud máte někdo tip, jak se zbavit občasně vyskakující zamykací obrazovky ze Sense, sem s ním prosím prosím... :)

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od PL113 » pon 22. lis 2010 22:52:44

Možná bych si přečetl něco o aplikaci, konkrétně 5 second rule (viz nápověda aplikace). To by vám mohlo pomoci (nehledě na to, že je to v Marketu jako docela velký upozornění).

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » pon 22. lis 2010 22:55:39

Pro všechny ,kterým vyskakuje Sense locker , ještě jednou citace od nFiXe
..Jinak Sense locker jsem už dávno vymazal - celou APK přes root explorer a místo něho jsem měl celou dobu ten default, co je v 2.2. (jako má nexus)..
. Takže ho smažte ,pokud Vás to štve ;)
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od henrichg » pon 22. lis 2010 23:52:14

Posledný update tú chybu so sense lockscreenom opravil. Ale mám zapnutú voľbu root bypass of five seconds v advanced.
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com


Kerolajna
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 26. zář 2010 20:08:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od Kerolajna » úte 23. lis 2010 0:05:03

Pravda, update na novou verzi jsem nějak přehlídla - a ta oprava je tam napsaná... :oops: Akorát teď mi Market už snad deset minut píše "Autorizace nákupu" a aplikace nikde. Takže asi budu muset odmigrovat do nějakého jiného tématu a pokusit se najít, co s tím. Tak snad se mi povede novou verzi stáhnout a už to bude fungovat v pohodě. Dík za upozornění.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » stř 15. pro 2010 14:08:38

Máme tu Custom Mod pro zvelebení Locku :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=825553
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od f3aR » pát 21. led 2011 17:16:16

Tak jsem nainstaloval tento locker a mám problém jako někteří předemnou - nejdříve vyskočí sense locker (když ho smažu, tak vyskočí locker z androida) a až za cca 2s se zobrazí WidgetLocker. Nemáte nějaké řešení? :help: Aplikaci mam aktuální, takže výše zmiňovaná aktualizace tento problém asi nevyřešila. Popřípadě lze nějakým jiným způsobem (jakýmkoliv - mám full root) změnit pozadí při zamknuté obrazovce - aby mi to neukazovalo pozadí, které mám na ploše??? S android 2.1 my šlo změnit pozadí htc lockeru, ale s android 2.2 to nejde.
Wildfire - Desire - Desire - SGS2

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od PL113 » pát 21. led 2011 17:49:57

app z marketu: NOLOCK
vypne zamknutí přístroje, ale protože widgetlocker je aplikace, tak ten nevypne.


f3aR
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: úte 02. lis 2010 14:18:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - HTC Desire

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od f3aR » sob 22. led 2011 20:57:43

PL113: díky za nápad, tohle mě nenapadlo. Každopádně teď je situace stejná, akorát s tím, že místo původního lockeru se ukáže plocha a až po chvíli lockscreen :(
Wildfire - Desire - Desire - SGS2


LordKJ
Androiďák!
Příspěvky: 262
Registrován: ned 09. led 2011 13:06:33
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 3c Stock 4.2 EMUI 2.0
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus PA 4.4.4
Twitter: sandoryx

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od LordKJ » sob 05. úno 2011 21:09:49

Zdravicko
kupil som si tuto app ( 2$ ma nezabiju :) )
Som spokojny sice som sa este velmi nehral ( nenahodil vlastne obrazky atd...)
Ale jedna vec mi vadi , a to ,ze trackball unlock kusok blbne ( ked je vypnuty v oxygene a zapnuty easy wake mod , pre istotu nejde :D , ale bez easy wake modu s wake z oxygen nastaveni sa to da , je trosicka pomalsie ale pohoda.)
No mne vadi ten zvuk pri prebudeni telefonu , neviete ako sa ho zbavit inak mi nic na tejto app nevadi..

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: [APP] WidgetLocker

Příspěvek od MrEdDy » ned 06. úno 2011 19:53:44

@LordKJ: přes root explorer ho můžeš změnit nebo smazat . /system/media/audio/UI lock.ogg a unlock.ogg :-)
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Odpovědět

Zpět na „Zabezpečení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host