ZabezpečeníZabezpečená složka

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Mikone
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Huawei P smart

Zabezpečená složka

Příspěvek od Mikone » úte 01. led 2019 5:31:44

Zdravím. Omlouvám se pokud jsem to dal do špatné sekce.

Mám Huawei P smart. Předtím jsem měl galaxy A3 (2017) a hodně mě tam vyhovovala Zabezpečená složka od Samsungu. Huawei má možnost zabezpečit každou aplikaci zvlášť, a i aplikace, které jsem zkusil stáhnout to řeší stejným způsobem. A tak bych se chtěl zeptat, jestli se dá stáhnou aplikace, která by fungovala stejně jako ta od Samsungu, tedy že by jakoby vytvořila v mobilu extra prostor, zabezpečený od zbytku telefonu, kam by se daly duálně i samostatně (tedy tak, že jsou pouze v zabezpečené složce) nainstalovat aplikace. Například email bych potřeboval používat s normálním účtem a odděleně i s jiným, nebo třeba skype zase mít jen tam, aby v telefonu nebyl ani vidět, jen v té složce, atd.

Díky za pomoc. Michal.

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Zabezpečená složka

Příspěvek od ludekbrno » úte 01. led 2019 11:12:32

Tyhle věci aby fungovaly spolehlivě, musí být integrovány přímo do systému výrobcem telefonu. Takže nejlepší je prostě mít telefon zamknutý celkově a nikomu neumožnit se v něm hrabat.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Zabezpečení“