hned ze začátku poprosím o shovívavost - co se týče těchto věcí, jsem úplný laik, a ve svém okolí neznám nikoho, kdo by mi s tímto mohl poradit

Můj dotaz zní, zda se lze nepozorovaně nabourat do telefonu (konkrétně Xiaomi Redmi Note 4, Android 7.0) a do nainstalovaných aplikací (FB, Messenger, Gmail ... ) přes společnou domácí Wi-Fi síť? Jde konkrétně o situaci, kdy na bytě bydlí více spolubydlících, kteří jsou připojení ke společné Wi-Fi.
V poslední době mám z několika situací určité podezření, že jeden z mých spolubydlících (který se mimochodem vyzná v IT), naráží na různé věci, které jsem si psala s jinými lidmi (konkrétně v Messengeru). Hesla jsem si v poslední době měnila asi před dvěma týdny (přičemž jsem se i odhlásila ze všech zařízení), ale zrovna dnes opět nastala situace, kdy mám zkrátka podezření, že si onen spolubydlící mohl něco z mých konverzací přečíst. Určitě jsem však mobil za celou dobu spolubydlení nenechala bez dozoru (aby k němu měl spolubydlící přístup), ani jsem neklikala na jím zaslané linky nebo soubory.
Chtěla jsem se proto ujistit u zkušenějších, zda je toto možné, nebo mám zbytečnou schízu

Moc děkuji za odpovědi!