KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » čtv 30. kvě 2019 14:54:54

diky obema za vysvetleni, tohle se mi nestava, tak mne to vubec nenapadlo:)

ohledne zprav, prilis to nevadi, malokdy neco hledam tak hluboko, ale vsiml jsem si toho, tak to hlasim:)

vyhledavani kontaktu mne ale trapi, byl to jeden z hlavnich duvodu, proc jsem hledal nahradu vestavene aplikace.
Jeste to zkousim a prisel jsem na to, ze hledani opravdu funguje v seznamu kontaktu, ale nefunguje z klavesnice.





Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 475
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 30. kvě 2019 19:47:00

Kouknu na to hledání z klávesnice jestli by to nemohlo hledat i v názvu firmy


D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » pát 31. kvě 2019 11:23:55

diky


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 475
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 07. čer 2019 12:29:40

Tak v nové verzi by mělo fungovat hledání v dialeru podle Společnosti plus se v hlavní aplikaci zobrazují obrázkové MMS zprávy.


D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » pát 07. čer 2019 13:13:04

fantazie, funguje oboji
velky dik!


Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 972
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Marek.P » pát 07. čer 2019 20:48:10

Koukám, že Smart Notify je velmi rozšířený i v Rusku :clap:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=748243
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 475
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 21. čer 2019 11:06:46

Do nové verze jsem přidal možnost dát si kontakt na dlouhý stisk tlačítka dialeru. Nejhorší teda bylo dát ten obrázek kontaktu na tlačítko tak, aby to tam nerušilo, takže jsem mu ubral barvu a přidal průhlednost a asi to bude dobrý...

Obrázek

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 605
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Note9SD/stock A9
Mobil 2 / ROM: Asus ZE551ML/stock A5
Tablet: Samsung TAB S4/stock A9
Tablet 2 / ROM: Samsung A2016/stock A8.1
Bydliště: Slovensko

Re: Smart Notify

Příspěvek od looxman » pát 21. čer 2019 15:39:42

Wow, takáto skvelá aplikacia a ja som ju objavil až teraz :clap: :palec:, po krátkom odskúšaní aj zakúpená, po dôkladnom otestovaní určite podám report. PS už mesiac sa rozčuľujem na defaultnej Samsungackej SMS aplikácie, s nostalgiou spommínam na Asus Správy a tu hľa aký skvost.... Bravo :palec:
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard
Samsung GalaxyTab S4(2018)LTE: 4GB RAM/64GB ROM/256GB SDCard
Samsung Galaxy Note 9,SD845: 6GB RAM/128GB ROM/512GB SDCard


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 475
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 11. črc 2019 7:54:03

Koupil jsem si Samsung S10e a divil jsem se, že mi nejde ztišení zvonění mávnutím nad telefonem přes Smart Notify a pak jsem zjistil, že tenhle telefon už nemá ani senzor přiblížení, ani třeba senzor na světlo (myslel jsem si , že jsou schovaný pod displejem), takže zřejmě všechno řeší přes přední kameru. No aspoň, že to jde ztišit přes položení ruky na displej...

Každopádně jsem to už mírně poupravil, aby to vypadalo lépe na telefonech s těmi ovládacími tlačítky přímo v displeji, jinak funkčnost aplikace na tomhle telefonu vypadá dobře a systém jí nijak neomezuje a neukončuje za což jsem rád a doufám, že to vydrží i v Androidu Q...

Vlastně mně tam ještě zarazilo, že ten telefon má jiný zvuky pro notifikace než S7 (což nevím proč tam nejsou i ty původní) takže si zase musim zvykat na nový tón připomenutí, kde jsem měl to poklepání a nebo na tón připojení/odpojení k wifi který používám...

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti