KomunikaceIM+

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

IM+

Příspěvek od Blackhawk » čtv 14. dub 2011 9:28:51

Obrázek
Market: https://market.android.com/details?id=d ... rch_result

Mam otazku k tomuto programu. Neviete niekto ako docielit to aby ma po odhlaseni nebolo vidiet v chate, ze som pripojeny? Dam sa totiz odhlasit z uctov, ktore tam mam, vypnem aplikaciu, ale napr. na facebooku som stale ako pripejeny.




Uživatelský avatar

max270
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: pát 04. čer 2010 9:25:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Bydliště: maticka stovezata

Re: IM+

Příspěvek od max270 » čtv 14. dub 2011 11:16:34

Jedine co me napada je v nastaveni zakazat push notifikace.

Edit: Takze vlasnte odskrtnout "Keep connected".

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: IM+

Příspěvek od Blackhawk » čtv 14. dub 2011 11:20:14

Push notifikacie som hned vypol, aj tak sa to deje.

Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: IM+

Příspěvek od ZeKe » čtv 14. dub 2011 12:19:19

Pouzivam v IM+ ucty ICQ a MSN, po vypnuti aplikace (bez odhlasovani) ostatnim kontaktum zmizim do offline hned.
Takze zrejme asi blbe napsana podpora toho FB protokolu a nebo je bazmeg celej ten FB chat ;-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: IM+

Příspěvek od Blackhawk » čtv 14. dub 2011 13:00:36

Skusim im napisat na podporu, uvidim co na to odpisu.

@telefon    



repkos
Stálý androiďák
Příspěvky: 245
Registrován: pát 28. zář 2012 11:01:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 4.4.2 stock
Mobil 2 / ROM: SGS Advance GT-I9070P

Re: IM+

Příspěvek od repkos » úte 09. říj 2012 21:46:05

mám problém takový, že po minimalizování připojeného klienta (na FB chat) se mi po čase odpojí a hodí mě to offline, když jej zase maximaluzuji tak se znovu připojí. Chci být pořád online. Jak toho docílím? Nebude vadit ani změna klienta, zatím právě hledám takového, který mi bude vyhovovat, chci na něm FB(jabber) a ICQ protokoly minimálně.

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: IM+

Příspěvek od ghotic.ghotic » úte 09. říj 2012 22:25:45

Nejlépe Messenger jelikož je ofiko.mně funguje spolehlivě.na icq nevím..(to ještě někdo používá?)
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


repkos
Stálý androiďák
Příspěvky: 245
Registrován: pát 28. zář 2012 11:01:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 4.4.2 stock
Mobil 2 / ROM: SGS Advance GT-I9070P

Re: IM+

Příspěvek od repkos » stř 10. říj 2012 6:25:58

Kdyz jsem na messengeru tak me ostatni nevidi online. Navic messenger je ve skolni siti blokovany. Jde jen prijen. Kdyz jdu na chat pres nejaky jaber klient tak tto funguje v pohode.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2403
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 11

Re: Re: IM+

Příspěvek od Blackhawk » pát 12. říj 2012 21:57:03

repkos píše:mám problém takový, že po minimalizování připojeného klienta (na FB chat) se mi po čase odpojí a hodí mě to offline, když jej zase maximaluzuji tak se znovu připojí. Chci být pořád online. Jak toho docílím? Nebude vadit ani změna klienta, zatím právě hledám takového, který mi bude vyhovovat, chci na něm FB(jabber) a ICQ protokoly minimálně.
V nastaveniach je polozka ledy sa ma push vypinat.


harrvy
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: pát 28. led 2011 13:27:32
Reputace: 0

Re: IM+

Příspěvek od harrvy » ned 07. dub 2013 11:55:59

neviete niekto ako tento program nastavit aby sa nevipinal? ak mam zapnute push aj tak ma po kratkom case hodi do offline a aj ked ho nemam zapnute tak ma asi za 10min upozorni, ze ma vypol a vypne ma... co sa tyka push tak je uplne jedno ake casy tam nastavim... skoda toho ze to nevie bezat stale na pozadi.. inak fajn program :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22806
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: IM+

Příspěvek od LivArt » ned 07. dub 2013 14:03:32

Nepoužíváš náhodou nějakej task killer?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


harrvy
Stálý androiďák
Příspěvky: 117
Registrován: pát 28. led 2011 13:27:32
Reputace: 0

Re: IM+

Příspěvek od harrvy » ned 07. dub 2013 14:35:23

nic take nepouzivam teda aspon o tom neviem...


presi
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: pon 27. pro 2010 10:18:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Tablet: Nexus 10
Rom: AOSPA

Re: IM+

Příspěvek od presi » stř 17. dub 2013 12:23:35

jak moc dat v porovnání s ostatními aplikacemi zere im+? myslim po uvodnim stazeni avataru a takovych tycovin, proste bezny provoz
nexus 4 & 10

Uživatelský avatar

ne_ználek
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: čtv 05. led 2012 19:06:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: IM+

Příspěvek od ne_ználek » pon 29. dub 2013 17:45:51

zdravim,
nevim kam presne polozit muj dotaz, tudis treba sem, ponevadz se to tyka i teto aplikace...
Poslednich asi 5dni mi ve vsech chatovacich aplikaci zlobi facebook ucet resp. ucet je online (jak v aplikaci mezi ucty, tak i pro druhou stranu na fb jsem online) , ale kontakty z fb se mi nezobrazi. Kdyz se m delsi dobu v aplikaci a koukam jak se to chova, sleduji, ze se obcas nahodne nejaky kontakt na urcitou chvili zobrazi, nasledne zase zmizi (ikdyz je online). Nedokazu si vysvetlit, cim by to mohlo byt... Zkousel sem vic aplikaci (imo, im+, icq, beejive atd) vzdy se v nich prihlasim do vsech uctu vcetne fb, ale fb kontakty se proste nezobrazi...
V nastaveni facebooku sem se nehrabal a ani sem nenasel nic, co by tomuhle mohlo branit, v telefonu taky o nicem nevim...
kdyby nekdo zpozoroval podobny problem a vedel, tak se ozvete, dik
s2, cm10.1

*Tapatalk II*


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: IM+

Příspěvek od Glass » úte 09. črc 2013 11:24:36

Ahoj, mam dotaz. Po posledni aktualizaci z 1.cervence jsem se nemohl pripojit na FB dokud jsem nenainstaloval aplikaci FB. Mate nekdo stejny problem?
Je to normalni? Ja apku FB nepouzivam, zas*ra moc mista, ale bez ni mi to nejde nebo jde?


SirAnthony
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: ned 12. srp 2012 11:51:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 PRO
Rom: stock
Bydliště: Náchod

Re: IM+

Příspěvek od SirAnthony » pát 06. zář 2013 6:38:03

Mám prosím dotaz ohledně push. Mám placenou verzi, ale vadí mi že po minimalizaci se hned změní status na OFF (push mám na ihned a nastavenou změnu na jsem pryč), nevím přesně jak mě vidí ostatní, ale jde o to že mi nechodí ani zprávy. Až když otevřu apku, tak mi naskočí že mám zprávy. Nevíte prosím někdo jak by měla být push nastavená aby to opravdu fungovalo? Přešel jsem kvůli Skype z IMO.


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: IM+

Příspěvek od Glass » pát 06. zář 2013 14:35:51

Mam stejny problem. Pri push mi chodi zpravy ve stredu a v lete. :( A dost mi to vadi :!:

Uživatelský avatar

ne_ználek
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: čtv 05. led 2012 19:06:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: IM+

Příspěvek od ne_ználek » pát 06. zář 2013 15:39:41

nechci vas odrazovat, ale zkuste imo, je zdarma, bez reklam a slape na pozadi jak ma...

*Tapatalk II*


Glass
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: pon 04. črc 2011 14:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000 Marshmallow
Tablet: Prestigio PMP5770D

Re: IM+

Příspěvek od Glass » pát 06. zář 2013 15:58:52

To jsem zkoušel taky :cry:
A stejně jako kolega jsem ho opustit kvůli Skype.


SirAnthony
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: ned 12. srp 2012 11:51:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 PRO
Rom: stock
Bydliště: Náchod

Re: IM+

Příspěvek od SirAnthony » pát 06. zář 2013 16:03:23

Imo nemá chybu. Jenže nechci aby mi jelo imo a k tomu Skype který dost žere ram a mam pocit ze i dost baterku. :-(
Teď jsem zkusil vypnout push, tak jsem zvědavý jak se to projeví na baterii. Ale stejně mě to občas hodí samo offline i když ostatní vidím jak jsou připojení.
Edit.:
Tak jsem kouknul na baterii a po asi 3 hodinách s vypnutým push, IM+ vede i nad displejem ve spotřebě. :-\
@telefon    

Uživatelský avatar

ne_ználek
Stálý androiďák
Příspěvky: 196
Registrován: čtv 05. led 2012 19:06:24
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G2

Re: IM+

Příspěvek od ne_ználek » pát 06. zář 2013 16:31:33

SirAnthony píše:Imo nemá chybu. Jenže nechci aby mi jelo imo a k tomu Skype který dost žere ram a mam pocit ze i dost baterku. :-(

a proc mit zaply oboje? skype mi jede pres imo...

Obrázek

*Tapatalk II*


SirAnthony
Stálý androiďák
Příspěvky: 197
Registrován: ned 12. srp 2012 11:51:13
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 9 PRO
Rom: stock
Bydliště: Náchod

Re: IM+

Příspěvek od SirAnthony » pát 06. zář 2013 17:42:31

No nevím, ale pokud vím, tak Skype už přes imo jet nemůže. Nevím jakou máš verzi, ale psalo se o tom i na webu, Microsoft Imo zakázal nějak přístup nebo jak to je. A pamatuji ze v dřívější verzi ještě byl Skype, ale ne připojil jsi se.

@telefon    

Uživatelský avatar

Druss81
Androiďák!
Příspěvky: 487
Registrován: čtv 29. pro 2011 10:41:35
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8 no root

Příspěvek od Druss81 » pát 06. zář 2013 21:12:31

Presne tak, v staršej verzii je aj Skype ale nepripoji sa. Mne im+ pri zapnutom push nepudti mobil do deep sleep a radsej ozeliem Skype ako stale nabíjať

­   

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti