KomunikaceSMS přes T-Zones

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

SMS přes T-Zones

Příspěvek od M.I.R. » čtv 31. pro 2009 2:23:14

Ahoj, nevíte náhodou o existenci nějakýho aplikačního rozhraní, který by na Androidu umožnilo přihlášení se do T-Zones a psaní SMS odtamtud? Jde mi samozřejmě o zdrcnutí nákladů na SMS :)




Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od Wexter » čtv 31. pro 2009 12:01:31

Zatím není, ale snad na tom pracuje člověk co udělal apk SMS Zdarma


S.T.E.A.K.
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: čtv 26. bře 2009 17:36:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od S.T.E.A.K. » čtv 31. pro 2009 12:14:11

Myslim že máš na mysli prográmek SMS Zadarmo. Umí posílat na všechny tři operátory.

Obrázek
G1 | Sony Erricson Xperia Mini Pro (Black) | Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi(White)


Autor tohoto vlákna
M.I.R.
Androiďák!
Příspěvky: 621
Registrován: úte 24. bře 2009 13:50:45
Reputace: -9
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od M.I.R. » čtv 31. pro 2009 12:19:41

No, neni to úplně to, co jsem myslel, ale má to k tomu relativně blízko :) Já to dřív zkoušel a pokud se nepletu, tak se musí opisovat captcha kód a já jsem měl představu nějakýho softu, kde se budu moct zalogovat přímo do T-Zones..

Uživatelský avatar

skyluke.
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 11. úno 2010 20:52:56
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od skyluke. » čtv 18. úno 2010 20:07:40

v marketu zadnou takovou app nemůžu najít a pomocí code scaneru mi to taky hodí invalidní link. Kde jí prosím stáhnu nebo seženu? Díky moc.
HTC Touch Diamond / HTC Hero


Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od MrEdDy » pát 19. úno 2010 22:46:07

S.T.E.A.K. píše:Myslim že máš na mysli prográmek SMS Zadarmo. Umí posílat na všechny tři operátory.
No,ale tenhle prográmek na marketu už není,tak před cca 2mi měsíci jsem ho instul,pak smáznul a teď už jen cz market ukáže,ale nejde stáhnout .. nebo aspoň mě :-(
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


morfeus5
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: úte 16. úno 2010 13:10:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Tablet: Apple iPad mini
Bydliště: Vsetín

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od morfeus5 » sob 20. úno 2010 14:12:00

No app jsem si nasel na internetu a stahnul, ale tedka ji budu mazat je nefunkcni o2 hodi chybu tmobile taky a na vodafon jako na jedinou to odesle... docela skoda..
Myslete na NÁS!! NA LAMY :-D


jsmile
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: sob 20. úno 2010 13:41:52
Reputace: 0
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od jsmile » úte 02. bře 2010 11:21:37

Teď mě tak napadá, že Android by měl podporovat Javu po dohrání nějaký runtime aplikace z marketu.
V javě existuje pěkná aplikace na odesílání sms zadarmo do všech operátorů (jmenuje se gibosms) ke stáhnutí na http://www.gibosms.cz Smsky se odesílají přes GPRS a Edge (1 SMS cca 10 halířů) Může to někdo zkusit jestli to na androidu funguje?Myslím, že by to ledackomu pomohlo
HTC Desire original ROM, no root, follow me on Twitter http://twitter.com/JsmileIT a blogu http://www.herodek.blogspot.com/

Uživatelský avatar

MrEdDy
Robot
Příspěvky: 1040
Registrován: pon 14. pro 2009 12:50:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Bydliště: Praha & Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od MrEdDy » pát 05. bře 2010 12:53:00

Java jde na android,ale tu bych si tam neplácal ..on se najde někdo kdo to dodělá pro android :)
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!


santox
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: úte 02. bře 2010 13:27:11
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od santox » stř 10. bře 2010 16:05:19

zkoušel jsem pustit java aplikaci oskárek přes Java/J2ME Runner a asi dělám něco blbě. Nejde to...


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » pon 16. srp 2010 10:26:29

zdravím,vzhledem k tomu,že má t-mobile nové datové balíčky,nenašel by se někdo,kdo by napsal app pro přihlášení a posílání zpráv z t-zones :-)? :oops:

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » pát 27. srp 2010 9:08:51

Zdravim,
chci jen napsat, ze aplikace Oskárek (pro odesilani sms zdarma do vsech sit :-) ) bude i na Android. Jen se musim prokousat zaklady programovani pro tuto platformu :-)

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » čtv 02. zář 2010 9:55:21

...a nez se tak stane, muzete pouzivat www verzi: http://m.mobilecity.cz :-)

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » pon 27. zář 2010 10:13:09



xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od xGrany » pon 27. zář 2010 14:45:15

Tak sem zkoušel několik sms do T-mobile přes T-zones a funguje bez problému...


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » úte 28. zář 2010 9:18:24

díky mac,super apk,velký dík

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od radegast » úte 28. zář 2010 15:07:18

mac píše:... a muzete testovat :-)
Na Desire v režimu "na stojato" po ťapnutí na pole pro text se "vysune" klávesnice, která jej zcela zakryje a není tak vidět co se vlastně píše.
Obrázek
Při klávesnici bez diakritiky je to téměř stejné.
Obrázek
Jinak odzkoušeno, funguje. Ale to psaní je tak nějak poslepu.
V režimu "na ležato" je to OK, ale si myslím, že by to mělo jít obou režimech.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » úte 28. zář 2010 20:10:56

Dik za info, zkusim opravit :-)


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od xGrany » pát 01. říj 2010 6:56:24

tak sem aktualizoval z marketu a je tam problem,ktery u prvni verze nebyl...kdyz od nekud zkopiruji text a chci ho vlozit do pole na zpravu,tak se tam na vterinku ukaze,ale hned zase zmizi...


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » sob 02. říj 2010 11:15:31

ahoj,narazil sem na problemek :-),mam X10mini,a kdyz napisu delsi zpravu,tak se schova policko odeslat nekde dolu a nejde k tomu srolovat a tim padem nejde odeslat,dalo by se tam vyresit rolovani :-)? díkes

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » ned 03. říj 2010 12:17:57

Vše vyřešime :-) Už z toho duvodu, že sám aplikaci na X10 mini testuji :-)


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » ned 03. říj 2010 12:36:50

mac,díky,seš klasa :-)


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » ned 03. říj 2010 21:40:12

mac prosímtě,ještě sem si všiml,že při používání tvojí apk, se mi docela hodně rychle vybíjí baterka,šlo by se na to nějak mrknout,jestli tam není nějaký bug?

Uživatelský avatar

mac
Stálý androiďák
Příspěvky: 200
Registrován: čtv 26. srp 2010 15:09:03
Reputace: 19
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od mac » ned 03. říj 2010 22:05:31

Android zatím moc zmáklý nemám, takže možné je všechno, i když mě to trochu překvapuje. Beru to na vědomí a příležitostně tímto směrem zahledám.


vvcrx
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 14. črc 2010 10:31:29
Reputace: 0

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od vvcrx » ned 03. říj 2010 22:33:08

díky tvá apk je super,chodí jinak zatím bez problémů.S tou baterkou sem si toho všiml náhodou,ale dneska sem to ještě zkoušel a je fakt,že pokud to nechám běžet,tak mi to žere baterku :-),ale jinak fakt super!!!

Uživatelský avatar

pjd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: stř 29. zář 2010 7:54:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: vojtisek_michal
Bydliště: Pardubice, Zruč nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: SMS přes T-Zones

Příspěvek od pjd » pon 04. říj 2010 9:52:43

Odesilani sms pres brany ktere vyzaduji prihlaseni(T-zones, Vodafone park a 1188.cz) budu pro svoji aplikaci pripravovat behem tohoto tydne.

Vice info zde:
http://androidforum.cz/free-sms-sender- ... t7622.html

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host