Komunikaceskype

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 4041
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 284
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3 Frontier
Bydliště: Kladno

Re: skype

Příspěvek od verny94 » ned 06. dub 2014 13:00:48

Zkusil bych udělat hard reset. Abys vyloučila SW chybu.

A ostatní zvuky fungují?


Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:



Ronique
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. dub 2014 10:24:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony xperia Miro
Tablet: Samsung Galaxy Note 8

Re: skype

Příspěvek od Ronique » ned 06. dub 2014 13:29:23

Hard reset? Tablet jsem už i vypínala několikrát, zkusila jsem i skype odinstalovat a nainstalovat znovu... Všechny ostatní zvuky normálně v tabletu fungují, i zvuk příchozích zpráv na skype. Jen problém při tom telefonování ne.

Uživatelský avatar

Lubis
Androiďák!
Příspěvky: 357
Registrován: ned 07. říj 2012 20:03:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3 compact
Mobil 2 / ROM: SE Xperia Neo/Zelly Cream
Rom: Zelly Cream

Re: skype

Příspěvek od Lubis » ned 06. dub 2014 17:03:02

Hard reset, neni restart, ale uvedeni tabletu do tovarniho (puvodniho) nastaveni.


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 403
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Re: skype

Příspěvek od Dušan2 » pon 14. dub 2014 17:51:16

Mám menší problém.
Když volám dceři na skype na tablet Acer B1 po nějaké době nečinnosti, tak se jí vůbec nezobrazí že ji někdo volá i když mě ukazuje že je online.
Nevím jestli není někde něco špatně nastavené, prolezl jsem to a nevím.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
________________________________________________________________________________________________________________


Edit:
Tak zjišťuji že to nejde ani obráceně, tak to asi nepujde. Jen nevím jestli je to normální, nebo ne, ale asi jo, podobně se chová i FB Messenger, po delší době se na něj prostě nedovolám.


llubik
Stálý androiďák
Příspěvky: 82
Registrován: stř 25. dub 2012 20:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S7

Re: skype

Příspěvek od llubik » pát 11. črc 2014 21:17:43

Presiel som so symbianu na android. Na symbiane mam skype cca 5 rokov. Ale to co sa nainstalovalo na android za skype, no hroza. Ratam tak este 2-3 roky vyvoja a budu na urovni. Neaktualizuje stav uzivatelov (overene na symbiane a PC, nahodne kontakt ci su online - take 3x overene), neda sa nastavit status - len online, a neviditelny . . . na symb. sa dal nastavit zaneprazdneny, dokonca vytvorit vlastny - teda vlastny popis . . . . ja viem, ze porovnavam, ale som zvyknuty na urcity standart za tie roky . . . ahodnotil by som to parafrazou . . . jdu blejt velebnosti . . . . ake mate skusenosti? pripadne odkaz na fungujuci skype???


Uživatelský avatar

Ceon
Robot
Příspěvky: 850
Registrován: stř 07. lis 2012 10:19:59
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Honor 20 View
Bydliště: Ostrava

Re: skype

Příspěvek od Ceon » čtv 21. srp 2014 5:46:53

Zdravím. Nemá někdo funkční odkaz na Skype ve verzi pro Android 2.1? Díky!

Tablet

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: skype

Příspěvek od Flynne » čtv 21. srp 2014 6:37:36

Obávám se, že ti starší verze Skype nebude nic platná. Viz můj příspěvek zde http://androidforum.cz/skype-t58125.html

Uživatelský avatar

Ceon
Robot
Příspěvky: 850
Registrován: stř 07. lis 2012 10:19:59
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Honor 20 View
Bydliště: Ostrava

Re: skype

Příspěvek od Ceon » čtv 21. srp 2014 6:39:34

Aha! Díky!

Tablet


jardazaj
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: úte 12. črc 2011 18:22:50
Reputace: 0

Re: skype

Příspěvek od jardazaj » pon 01. zář 2014 13:34:52

Ahoj, nevím, zda můj dotaz patří sem nebo spíš do sekce k telefonu:
Zakoupil jsem LG G2, v telefonu již byl nainstalován Kitkat 4.4.2, fw 20d. Nainstaloval jsem aktuální verzi Skype (aplikaci skutečně potřebuji) a zjistil nemilou věc - z (ani do) telefonu se nedá uskutečnit hovor, resp. videohovor. Při pokusu o video/hovor to ihned po navázání spojení na zlomek sekundy funkčně "blikne", načež se aplikace nejspíš restartuje (na chvíli zmizí i její prostředí) a je konec. Na nějakém fóru jsem našel pobídky k instalaci starší verze Skype (4.9...), která by se snad měla na LG G2 s KK chovat korektněji, u mne je ale výsledek ten samý, jako u verze 5. K ještě starší verzi se již nemohu přihlásit... Proto mne zajímá, zda někomu z vás funguje korektně Skype na LG G2 s Kitkat androidem?

Ještě dodám, že telefon mám s root, stock rom a že text chat skype funguje relativně správně, tedy až na jednu věc a to je můj druhý dotaz: přestože mám nastaveny zvukové i vibrační notifikace, telefon při příchodu nové zprávy nevibruje a aplikace navíc používá pro notifikaci svůj zvuk, který je tak slabý, že vůbec není slyšet. Dá se toto nějak řešit? Dík.


sinco
Droid
Příspěvky: 2199
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: skype

Příspěvek od sinco » úte 07. říj 2014 16:50:46

Ted jsem se nastval ve skype jeste neopravily status online. Na cizim skype uctu v mobilu vidim u sebe ze jsem online, da se mi volat. V telefonu slyset ze vyzvaneni probiha. ALE PROBOHA KOMU, KDYZ NEJSEM ONLINE. V telefonu i v tabletu jsem skype zmrazil, telefon i vypnul a skype si u volajiciho pekne prozvani. A ten si rika proc to nezvedam. Ze jsem online a jeste to vyzvani je neomluvitelne a katastrofalni. Ze jsem online je videt i ve vezi na pc s windows. Boze jak na neco hrabne microsoft, tam sto let trava neroste. Takhle dopadl Skype.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: skype

Příspěvek od Flynne » úte 07. říj 2014 17:59:18

A nejhorší je, že vymysleli opatření, aby nefungovaly staré verze Skype, u kterých bylo možno nastavit stavy, stejné jako na PC. Nyní to je jen Online a Vypnuto. Ikona nepřítomnosti se sice zobrazí, ale u online je jen jedna a to zelená. Zaneprázdněn a nepřítomen tam není. MS šel tak daleko, že ani na WinXP SP1 také nefunguje žádný Skype, což je můj případ. A jelikož mám NB s Win7 v servisu, nemám žádný funkční Skype, kromě toho paskvilu v tabletu a v telefonu, který všem zobrazuje mou přítomnost na Skype, takže mi vesele píší a diví se, že neodepisuji. Nejsem šílenec, co by každou minutu koukal do telefonu, jestli tam nemám zprávu.


oswaldik
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: stř 15. kvě 2013 14:11:12
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Note 8

Re: skype

Příspěvek od oswaldik » stř 08. říj 2014 20:21:11

Tu máš starú verziu skype upravenú tak aby išla...http://m.uloz.to/xatSiUVn/skype3-2-oswaldik-apk

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: skype

Příspěvek od Flynne » stř 08. říj 2014 20:47:37

Pokud to platilo i pro mě, tak moc díky. Vyzkouším, jak budu mít čas. Zatím jsem si ji stáhnul. :)


chobotnatec
Nové Androidě
Příspěvky: 48
Registrován: úte 31. led 2012 19:08:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation VSU6

Re: skype

Příspěvek od chobotnatec » sob 11. říj 2014 22:44:54

Ta Tvoje upravená verze skypu nejde a myslím že ani nepůjde.


xarx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 15. říj 2014 10:06:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: stara Nokia
Tablet: Prestigio Multipad 4 Diamond 7.85 3G

Skype přes wi-fi

Příspěvek od xarx » stř 15. říj 2014 10:46:18

Funguje Skype přes wi-fi?
Mám tablet bez SIM karty připojený na internet přes wi-fi. Skype mě však odmítá byť i jen přihlásit s následující chybou:
Nelze se připojit ke Skype. V této chvíli není možné přihlášení. Prosím zkontrolujte nastavení mobilní sítě a zkuste to znovu.
Stejnou chybu dostávám, ať už se přihlašuji z domova nebo z práce. A ano, ostatní aplikace se na internet z tabletu připojí. A z notebooku se přes stejnou wi-fi na Skype také připojím.

Dělá to na mě dojem, jako kdyby Skype pro provoz vyžadoval SIM. Nebo je příčinou nějaké nastavení bezpečnosti?

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 4041
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 284
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3 Frontier
Bydliště: Kladno

Re: skype

Příspěvek od verny94 » stř 15. říj 2014 10:48:14

Mě skype přes wifi funguje bez problémů. :)
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


xarx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 15. říj 2014 10:06:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: stara Nokia
Tablet: Prestigio Multipad 4 Diamond 7.85 3G

Re: skype

Příspěvek od xarx » stř 15. říj 2014 11:22:59

Používáte tenhle? https://play.google.com/store/apps/deta ... ider&hl=cs, nebo nějaký jiný? Anebo "Skype WiFi"? https://play.google.com/store/apps/deta ... cess&hl=cs (Řekl bych ale, že "Skype WiFi" slouží k něčemu jinému.)

A jste si jist, že se do Skype přihlásíte i bez SIM karty, pouze se zapnutým wi-fi?

EDIT by jumbo78: Nezneužívej citaci! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 4041
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 284
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Mobil 2 / ROM: Samsung Gear S3 Frontier
Bydliště: Kladno

Re: skype

Příspěvek od verny94 » stř 15. říj 2014 11:43:10

Přesně ten ;) Bez SIM-karty musí fungovat kvůli tabletům.

Zahlédl jsem někde, že má prestigio problém se skype. Pohledej tam :)
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: skype

Příspěvek od Flynne » stř 15. říj 2014 14:15:52

Mně i bráchovi na Prestigiu funguje normálně, ale musí to být jedna z posledních verzí. Starým verzím Skype Microsoft zazvonil umíráčkem a proto vyskakuje zmíněná hláška o nemožnosti připojení. Také mohli udělat opatření, aby místo této nelogické hlášky vyskočilo oznámení, že funkčnost starých verzí skončila. Takto akorát vznikají zmatky.

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3689
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157

Re: skype

Příspěvek od negrbob » stř 15. říj 2014 14:19:42

Verny94: Prekvapive mi skype na vsech Prestigiich bezi :hehe:

@Grace
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


xarx
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 15. říj 2014 10:06:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: stara Nokia
Tablet: Prestigio Multipad 4 Diamond 7.85 3G

Re: skype

Příspěvek od xarx » stř 15. říj 2014 15:28:46

Flynne: Díky za navedení. Skype jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, a už funguje. Předchozí verze byla tak max 2 měsíce stará, pokud se mezi tím neprovedla automatická aktualizace.

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: skype

Příspěvek od Flynne » stř 15. říj 2014 18:13:48

Nevím, od které verze Skype přestal fungovat, já měl starou, počeštěnou verzi, protože se více podobala programu pro PC. Ale protože Skype moc v telefonu nepoužívám, nevěděl jsem o tom. Až brácha v červenci přišel s tím, že mu v tabletu nefunguje tato stejná verze, prý to bylo náhle ze dne na den. Tak jsem mu ji přeinstaloval, ale to přiblblý hlášení o nemožnosti se připojit mě nenavedlo správným směrem, ale hledal jsem to až na serveru Skype. Tam ale přihlášení fungovalo. Zkusil jsem i svůj tablet, ale tam jsem se také nemohl přihlásit. V telefonu jsem byl přihlášen, ale když jsem se odhlásil, přihlášení zpět už nešlo. Tak jsem hledal na netu, jestli se tam něco nepíše o starých verzích a našel jsem něco o tom, že staré verze brzy přestanou fungovat. Nainstaloval jsem bráchovi novou, která už fungovala. Totéž mě nedávno potkalo i na WinXP SP2, kde nejenže staré verze také nefungují, ale pokud nemám SP3, tak nefunguje Skype žádný. Pěkně to MS pohnojil, jen co je pravda!

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3689
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157

Re: skype

Příspěvek od negrbob » stř 15. říj 2014 18:16:39

Doslo k nejake uprave protokolu v pozdni verzi 4.5, proto dokonce i autori IM+ vraci prachy za nefunkcni skype chat klidne rok po zakoupeni. (V nove verzi IM+ tak uz neni)

@Grace
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: skype

Příspěvek od Sentello » úte 02. pro 2014 19:59:02

Mám dotaz, taky vás Skype neupozorňuje na nové zprávy?

Uživatelský avatar

negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3689
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157

Re: skype

Příspěvek od negrbob » úte 02. pro 2014 20:24:26

Od posledni akzualizace ne :(

@Phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: skype

Příspěvek od Sentello » úte 02. pro 2014 20:36:55

Kdyby jenom od poslední aktualizace... Existuje nějaké řešení?


cetr
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pon 03. čer 2013 16:26:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu G3s

Re: skype

Příspěvek od cetr » úte 10. bře 2015 17:34:44

Potreboval bych poradit jak nahravat hovory pres skype do mobilu. Nejakou bezplatnou aplikaci. Nemuzu nic najit. Moc dekuju.

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: skype

Příspěvek od Sentello » úte 10. bře 2015 18:14:11

Automaticky to neumí asi žádná


cetr
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: pon 03. čer 2013 16:26:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: jiayu G3s

Re: skype

Příspěvek od cetr » stř 11. bře 2015 12:51:16

Nemusi to byt automaticky, klidne to pred kazdym hovorem zapnu. Bez hlasiteho odposlechu. Dik,

Uživatelský avatar

wentink
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 08. dub 2013 20:46:37
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Honor 9 blue
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1
Rom: Originální

Re: skype

Příspěvek od wentink » čtv 26. kvě 2016 12:35:11

Zdravím všechny, od dneška mi začalo blbnout přihlášení do Skype. Otevřu apk Skype, naskočila mi úvodní obrazovka na přihlášení, zadám jméno + heslo, přihlásím se, vše funguje. Jakmile telefon restartuji nebo aplikaci zavřu (neodhlásím se), tak mi při opětovném otevření znovu naskočí okno s přihlášením do Skype. Musím tedy zadávat znova všechno.

V nastavení telefonu mám v účtech naveden účet na skype, synchronizace funguje.
Zkoušel jsem restart, znovu přihlášení, stále nic.
Mám telefon Asus Zenfone 2 ze551ML, Android 5.0, skype - poslední verze.

Máte někdo tip, čím by to mohlo být?

Edit... Vše funguje. Stačilo se odhlásit a znovu přihlásit, update skype a ok.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host