KomunikaceVOIP

Moderátoři: don_alex, radegast


Autor tohoto vlákna
jsmach
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 13. úno 2010 16:46:15
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X In
Tablet: Prestigio 3370B

VOIP

Příspěvek od jsmach » sob 06. bře 2010 15:17:04

Co říkáte na VIOP v mobilu, tedy využití mobilu pro Voip telefonii, např. místo voip brány nebo zapnutého PC s voip aplikací.


Dnes jsem nainstaloval do G1 VOIP klienta SIPDROID, doma mi to jede na pozadí a příjmá hovory přes wifi,teď jsem zrovna měl hovor na VOIP (ha-loo) a nepoznal jsem, že to není hovor z mobilu, přemýšlel jsem, kde volající vzal mé mobilní číslo, než mi došlo že volá z pevné na viop číslo zveřejněné ve zlatých stránkách.

SIPDROID je s G1 dobře provázaný, signalizuje diodou ztrátu spojení s SIP účtem (VOIP) - červeně, nepřijatý VOIP hovor - modře, přitom běžný nepřijatý hovor telefon signalizuje zeleně,.

Při volaní ze standartní aplikace vytáčení (i z adresáře) telefon upřednostní voip před gsm (pokud to povolíš v nastavení), dají se povolit i hovory mimo wifi přes edge nebo 3G, což však v mém případě s +surf&mail není příliš dobrá volba (fup 100MB a navíc v paušálu jsou jen porty http, https, ftp a pošta, voip by asi byl u +surf&mail zpoplatněn).


Lenovo Edge E325 s Opensuse 12.2 64 bit. KDE
ZTE Grand X IN
history: Philips Fizz, Ericsson A2618, Siemens A55@C55, Siemens S65, HTC G1


Uživatelský avatar

maxflowfx
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: ned 26. črc 2009 10:16:16
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: VOIP

Příspěvek od maxflowfx » sob 06. bře 2010 15:28:31

Taky to na Androidu pouzivam, jen na GN1 to ma celkem slabe 'volume' a nejde to zesilit. Jinak bez problemu, uzitecna aplikace.
Honor 7 / Android 6.0

Uživatelský avatar

Dejvid11
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 05. úno 2009 10:07:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Otrokovice

Re: VOIP

Příspěvek od Dejvid11 » sob 06. bře 2010 16:05:42

Chlapy mám učet u 802 vox bude mně to šlapat na te aplikaci?

Uživatelský avatar

Dejvid11
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 05. úno 2009 10:07:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Otrokovice

Re: VOIP

Příspěvek od Dejvid11 » sob 06. bře 2010 16:20:28

Tak bomba už jsem to rozchodil :lol:


Autor tohoto vlákna
jsmach
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: sob 13. úno 2010 16:46:15
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Grand X In
Tablet: Prestigio 3370B

Re: VOIP

Příspěvek od jsmach » sob 06. bře 2010 17:10:54

nejde zesílit ani v menu droida?
zatím jsem zesílení netestoval, mám to na střední hlasitosti a dá se s tím telefonovat.

Akorát zvonění se mi zdá slabé, neměl jsi na mysli to?
Lenovo Edge E325 s Opensuse 12.2 64 bit. KDE
ZTE Grand X IN
history: Philips Fizz, Ericsson A2618, Siemens A55@C55, Siemens S65, HTC G1



kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: VOIP

Příspěvek od kristof.p » čtv 25. bře 2010 21:18:37

Dejvid11 píše:Chlapy mám učet u 802 vox bude mně to šlapat na te aplikaci?
802.cz podporuje AFAIK jenom G.711a kodek, ktery bych radil spise k tem sirokopasmovym. T.j. vyzaduji rychlejsi linku. Zkuste najit operatora s podporou GSM nebo SPEEX kodeku. Napr. jiz zminovany ha-loo.

Take muzete narazit na problem, ze operator neumi spojovat cisla, ktera jsou vytacena s mezinarodni predvolbou - typicky Voipex. Zalezi, v jakem formatu si ukladate cisla do tel. seznamu.

Na G1 se mi zda zvuk hodne slaby - vyzvaneni i hovor.
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2

Uživatelský avatar

Dejvid11
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 05. úno 2009 10:07:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Bydliště: Otrokovice

Re: VOIP

Příspěvek od Dejvid11 » čtv 25. bře 2010 21:23:49

kristof.p píše:
Dejvid11 píše:Chlapy mám učet u 802 vox bude mně to šlapat na te aplikaci?
802.cz podporuje AFAIK jenom G.711a kodek, ktery bych radil spise k tem sirokopasmovym. T.j. vyzaduji rychlejsi linku. Zkuste najit operatora s podporou GSM nebo SPEEX kodeku. Napr. jiz zminovany ha-loo.

Take muzete narazit na problem, ze operator neumi spojovat cisla, ktera jsou vytacena s mezinarodni predvolbou - typicky Voipex. Zalezi, v jakem formatu si ukladate cisla do tel. seznamu.

Na G1 se mi zda zvuk hodne slaby - vyzvaneni i hovor.
Jak jsem psal výše mám vox802 a naprosto v pohodě to šlape na htc tattoo!


kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: VOIP

Příspěvek od kristof.p » čtv 25. bře 2010 22:31:09

Dejvid11 píše:Jak jsem psal výše mám vox802 a naprosto v pohodě to šlape na htc tattoo!
To verim, na wifi.
Zkuste to ale pres EDGE. Snad do mesice spusti VF tu jejich slavnou 3G v Brne,
jsem na to hodne zvedavy.
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2


mota
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: stř 19. srp 2009 12:14:39
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od mota » čtv 15. dub 2010 13:14:35

Funguje někomu VoIP přes 3G? Mám taky 802.cz a přes wifi v pohodě funguje. Pomocí 3G se zaregistruju a když volám tak i telefon vyzvání, ale není vůbec nic slyšet. Používám SIPdroida.

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » čtv 15. dub 2010 14:45:54

Je nejaka prekazka nebo neprijemnost v pouzivani 802.CZ v nasledujici situaci:

- voip uzivat jen kdyz jsem na wifi
- kdyz nejsem na wifi, co se volajici dozvi?
- kdyz nejsem na prijmu, nechci aby nekdo padal do schranky
- pouzival bych to proste jako nahradu pevny linky doma, se vsim co k tomu patrilo

Ceka me nejaky prekvapeni, pri placeni nebo jina sranda?
Zvlande tohle Android + 802.CZ?
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: VOIP

Příspěvek od hfx9 » pát 23. dub 2010 18:25:13

zkousel jsem ted sipdroid (pouzivam providera fayn.cz), vse funguje dobre az na jednu vec:

Kdyz vyberu z telefoniho seznamu komu chci volat a cislo je ve formatu +420 123 456 tak se hovor nespoji, kdyz ale zadam cislo rucne bez +420 tak se hovor v poradku spoji.

Poradite jak nastavit sipdroid tak aby ignoroval prefix +420 aby fungovalo volani i na cisla z telefoniho seznamu s timto prefixem?
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

GMKcz
Androiďák!
Příspěvky: 429
Registrován: pon 09. lis 2009 20:56:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2 + GTab 8.9
Twitter: http://www.twitter.com/GMKcz

Re: VOIP

Příspěvek od GMKcz » pát 23. dub 2010 18:47:28

presne tento problem jsem mel taky! Zkus klienta fring! Zvlada i jine protokoly vcetne skype.. u nej se da volane cislo pred volanim editovat takze prefix v pohode smazes ;)
Obrázek


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: VOIP

Příspěvek od hfx9 » pát 23. dub 2010 21:00:48

mam to tedy chapat tak, ze kdyz obecne vyuzivam voip, tak se cisla musi zadavat bez mezinarodniho prefixu?

Psal jsem na podporu fayn.cz tak uvidim co mi napisi
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » stř 28. dub 2010 21:21:32

Testoval jsem Sipdroid + Ha-loo testovaci hodinu zdarma. Na otestovani kvality paradni sluzba. Nechal jsem si zavolat z pevny a kvalita se zdala dobra, hlasitost hovoru i zvoneni v poradku. Nepodarilo se mi zjistit dobu platnosti kreditu. Vite to nekdo?

Mikrotech_pausal 1Kč (min 1Kč na 6měs)__0,54Kc spicka_________1+1 tarifikace
Ceteris___pausal 1Kč (min 1Kč na 6měs)__0,58Kč spicka_________1+1 tarifikace
Odorik___pausal 8Kč (200Kc na 2roky)_0,59Kc spiska _______1+1/1+1 tarifikace (pevna/mobil)
802.cz___pausal 20Kč_________________ 0,52Kc spicka ________ 20+1/30+1 tarifikace
fayn_____pausal 33Kč (200Kc na 6mes)___ 0,56Kc spicka ________ 60+60 tarifikace
ha-loo___pausal 10Kč (120Kc na 12mes)__ 1,00Kc spicka ________ 1+1/1+1 tarifikace
voipex___pausal 80Kč (500Kc na 6mes)___ 1,02Kc spicka ________ 60+60/60+30 tarifikace

Dalsi jeste nevyresenej problem, jak jsem se docet, je s +420 predvolbou. Funguje nekomu volani i s predvolbou? Vadilo by nekde jinde, kdybych predvolbu u vsech cisel rucne umazal? Nejaky editovani pred volanim nebo pouzivani fringa je neprijatelna varianta.

EDIT: uprava tarifu
Naposledy upravil(a) stealthx dne pon 03. kvě 2010 16:10:38, celkem upraveno 6 x.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |


hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: VOIP

Příspěvek od hfx9 » čtv 29. dub 2010 16:21:36

Toto mi odpovedeli na dotaz, zda-li podporuji volani s narodnim prefixem +420 :
Dobrý den,
V stávající době nepodporujeme mezinarodní předvolbu pro Českou republiku. Bude probíhat projek dostupnosti této předvolby a dalších věcí poté budete moci využívat předvolbu i pro ČR. Tento projekt se planuje uskutečnit ve 3 kvartálu roku 2010.


Spoustu užitečných rad naleznete v sekci Často kladené otázky (FAQ)!

Ohodnoťte prosím moji odpověď: http://fayn.wufoo.com/forms/hodnocena/

Pro přehlednost prosím uchovávejte historii emailu.

S pozdravem,

Tomáš Matonoha
zákaznické centrum
FAYN Telecommunications s.r.o.
Kaštanová 489/34, 620 00 Brno
e-mail: info@fayn.cz, Internet: http://www.fayn.cz
tel.: 530 330 220 (po-pá, 9-17 hod)
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s


kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: VOIP

Příspěvek od kristof.p » sob 01. kvě 2010 17:40:16

hfx9 píše:Poradite jak nastavit sipdroid tak aby ignoroval prefix +420 aby fungovalo volani i na cisla z telefoniho seznamu s timto prefixem?
V Sipdroid -> Menu -> Pokrocile moznosti -> Najit a nahradit - zadejte retezec:
\+42(.*),0042\1

Toto nahradi ceske a slovenske prefixy +420 a +421 za 00420 a 00421.
Obecne tam lze pouzit libovolny java regularni vyraz.

Cisla zustanou v kontaktech trvale nezmenena, pouze se cislo vytoci takto upravene.
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2


kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: VOIP

Příspěvek od kristof.p » sob 01. kvě 2010 17:49:39

stealthx píše:Testoval jsem Sipdroid + Ha-loo testovaci hodinu zdarma. Na otestovani kvality paradni sluzba. Nechal jsem si zavolat z pevny a kvalita se zdala dobra, hlasitost hovoru i zvoneni v poradku. Nepodarilo se mi zjistit dobu platnosti kreditu. Vite to nekdo?
https://ha-loo.ha-vel.eu/cz/informace.php

Otázky a odpovědi
[..]
Co se stane v případě, že zákazník přestane ha-loo používat?
Pokud v délce jednoho roku není učiněn ani jeden příchozí nebo odchozí hovor, dojde automaticky k deaktivaci účtu a uvolnění čísla. Zůstatkový kredit u takového účtu se nevrací.

Lze nějak zrušit ha-loo účet?
Po roce nepoužívání ha-loo je účet zrušen automaticky.

Jaká je platnost nabitého kreditu?
Platnost nabitého kreditu není nikterak časově omezena pokud je během jednoho roku učiněn jeden příchozí nebo odchozí hovor.
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2


kristof.p
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: ned 28. úno 2010 12:12:14
Reputace: 0
Bydliště: Brno

Re: VOIP

Příspěvek od kristof.p » sob 01. kvě 2010 18:12:26

hfx9 píše:mam to tedy chapat tak, ze kdyz obecne vyuzivam voip, tak se cisla musi zadavat bez mezinarodniho prefixu?
Ja bych to spis bral jako dukaz amaterismu mistnich VOIP provideru, kteri si ani neumi nakonfigurovat dial plany.
Napriklad jsem zjistil, ze ustredna ha-loo.cz bezi na clusteru, kde ma kazdy node jinou konfiguraci. Takze na 1 serveru predvolba +420 projde, na zbyvajicich 3 to spadne. Je otazka nahody, na ktery z nich se Vas klient zrovna pripoji.
Google Nexus 4, stock 4.4.2 | Google Nexus 7, stock 4.4.2 | Lenovo P770, custom 4.2.2 | Motorola Moto G, stock 4.4.2

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » pon 03. kvě 2010 14:54:42

Udelal jsem malej research cen, tak se podivejte na muj updatlej predchozi prispevek. Zatim se jevi jako nejvyhodnejsi odorik.cz. Je levnej, 8Kc mesicne (a tarifikace 1+1) se ani nemusi previdelne provolat a nic se neplati. Funguje vytaceni s predvolbou +420. Ale ma to u me jeden technickej zadrhel. Hovor se mi ukonci presne po 20sec a reseni problemu neni v dohledu. Maj registraci zdarma a ziskate tak 10kc na test volani. Muzete to nekdo otestovat, jestli pujde volat dyl nez 20sec? Pouzivam sipdroid.

Testoval jsem i ha-loo (zpozdeni asi necela 1sec) a tam i po sesti minutach zadnej vypadek. Stejny podminky: wifi, sipdroid.

Kdyby nekdo nasel dalsiho operatora za rozumnou cenu bez pausalu, tak to sem napiste. Ja jsem jeste narazil na Mikrotech a Ceteris. Oba levny a tarifikace 1+1.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

Kubkolienka
Robot
Příspěvky: 780
Registrován: ned 28. úno 2010 11:39:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi Mix 2S
Bydliště: BA

Re: VOIP

Příspěvek od Kubkolienka » pon 03. kvě 2010 17:49:03

Mozem mat taku standartne blbu otazku? Nech pozeram ako pozeram minimalne slovenskych operatorov ale aj tych ceskych okrem odorik-a tak v podstate vsetko je drahsie ako mam momentalne pausal co sa tyka mobil na mobil. Cize toto sa oplati len ludom co volaju na pevne linky alebo do zahranicia, je tak?
Samsung i5700 Spica - Spicanogen + Yonip - O2 SK
HTC Evo 3D - kaput. 3 krat sa mi meniť display nechcelo
Honor 7 - stock
Xiaomi Mi Mix 2s

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » pon 03. kvě 2010 18:38:12

Ja to planuju na volani rodicum (maj voip) nebo segre domu. To tim padem zmaknu za 0,25kc. Zadnej "levnej" pausal v radu stovek az tisicu korun mesicne nemam, tak pomoci voip muzu jeste v urcitejch situacich slusne usetrit. Ale kazdej bude mit asi svy duvody pro a proti.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |


janmensik
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: stř 14. dub 2010 17:58:19
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od janmensik » pon 03. kvě 2010 19:00:43

stealthx píše:Ja to planuju na volani rodicum (maj voip) nebo segre domu. To tim padem zmaknu za 0,25kc. Zadnej "levnej" pausal v radu stovek az tisicu korun mesicne nemam, tak pomoci voip muzu jeste v urcitejch situacich slusne usetrit. Ale kazdej bude mit asi svy duvody pro a proti.
Pokud je na obou stranách rozumný VoIP provider, tak se naplatí nic.

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » pon 03. kvě 2010 19:24:05

Oni tam maj UPC a to asi s nikym spolceny neni, ale ted de spis o to, vubec najit nejakej rozumnej voip, zatim je to docela spatny, ikdyz problemy postupne ubejvaj a chytakama na tisic zpusobu uz se taky pomalu prokousavam. Tak hlavne vsichni neco otestujte, at se konecne vybere neco slusnyho. Zatim je to bida.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

rdgfdgd
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: čtv 29. dub 2010 17:51:18
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od rdgfdgd » úte 04. kvě 2010 3:25:45

Poridil jsem si ucet u Fayn.cz, kde nejlevnejsi tarif stoji 0 Kc, pricemz je to vicemene kreditni zalezitost - penize si posilate prevodem na ucet.

Nabil jsem minimalni dve stovky a v dohledne dobe planuju vyzkouset pomoci SIPdroid, tak uvidime, ceho se doberu :). Zkusebni prichozi hovory mely podivnou kvalitu, pouzity kodek byl GSM.

Mate nejake zkusenosti s ladenim kvality? Kdyz se tu ozyvaly hlasy, ze kvalita hovoru byla srovnatelna s tim klasickym.
HTC Desire > Motorola RAZR i > Motorola RAZR i > Sony Xperia Z3 Compact


marshall1727
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 31. bře 2010 14:41:38
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od marshall1727 » čtv 13. kvě 2010 21:34:42

řeším SIP volání přes 802.cz na milestone.

- zkusil jsem fringa - je super, ale chtěl bych ho používat na icq/skype apod. a ono v něm nějak nejde nastavit, pro jednotlive protokoly že jsem offline. nebo jsem to aspon nenasel. takže hledám samostatnou aplikaci.
- zkusil jsem sipdroid, sipagent, ještě něco a ještě něco, ale přes 3G u vodafone jen vyzvání a nespojí hovor - jak již psal někdo výše.

je nějaká jiná aplikace pouze pro VOIP/SIP, která by zvládala 802.cz přes EDGE/3G?

díky
--
sony mini pro bez úprav


marshall1727
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 31. bře 2010 14:41:38
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od marshall1727 » úte 18. kvě 2010 22:18:51

tož mě neříkejte, že nikdo nepoužíváte nic jiného než fring. dyť nemá ani výpis posledních hovorů.
--
sony mini pro bez úprav

Uživatelský avatar

rudiik
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: pon 30. lis 2009 22:14:58
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od rudiik » sob 22. kvě 2010 18:19:40

marshall1727 píše: je nějaká jiná aplikace pouze pro VOIP/SIP, která by zvládala 802.cz přes EDGE/3G?
Zkousel jsem Sipdroid na HTC Desire v 3G siti T-M a bezelo to v pohode. Sice malinko zpozdeni, ale ok. Jen by to chtelo vic nahlas :-(
HTC Desire Non-rooted


LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od LadislavK » pát 28. kvě 2010 17:23:19

stealthx: vyresil jsi nejak vypinani hovoru po 20s u odorik.cz? Narazil jsem na stejny problem a je tim sluzba v podstate nepouzitelna.

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: VOIP

Příspěvek od stealthx » pát 28. kvě 2010 22:55:08

Ukoncovani hovoru se mi uplne nepodarilo odstranit. Ale muzes otestovat SipAgent, ten myslim nevypadaval. VOIP operatori maj minimalni chut cokoliv resit, co presahuje zakladni "pomoc" rozchozeni volani (= jejich prijem). Narazil jsem naprilad na kuriozitu, ze kdyz mi nekdo zavola z voip telefonu vasesit.cz, tak se mu cesky a anglicky odrika hlaska, ze moje cislo neexistuje a potom to normalne zacne zvonit a hovor probehne. Tohle se taky nepodarilo vyresit.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |


LadislavK
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: VOIP

Příspěvek od LadislavK » čtv 03. čer 2010 9:00:55

stealthx < diky za tip, po nekolika dnech testovani sipagenta se mi nestalo, aby predcasne ukoncil hovor, nebo nejak zazlobil. Navic toho umi pomerne dost, vypada to na idealni program pro voip.
Navic diky automatickemu presmerovavani gsm hovoru na voip clovek po chvili zapomene, ze nejake voip pouziva, protoze se hovory vytaci ze systemu, jak je clovek zvykly, takze spokojene pouzivam google gesture search i na voip.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host