KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 17. úno 2014 16:00:31

Tak pak jedině to musí mít ještě nějaký jiný typ statusu pro přijatou zprávu.

Upravím můj LogsReader https://play.google.com/store/apps/deta ... logsreader aby tam to načetlo i poslední dvě odeslané zprávy
a pak mi pošlete hodnotu v poli status u doručené zprávy a já podle toho přizpůsobím Smart Notify.

Ještě dám vědět až to půjde.

Zase ale na druhou stranu jestli Smart Notify zobrazí u zprávy odeslané z popup okna zatržítko, tak by to měla zobrazit i standartní aplikace na SMS.





Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 23. úno 2014 12:58:00

Tak jsem v nové verzi přidal oznámení z WhatsApp, Emailu, Gmailu a MMS.

Teoreticky se dá přidat jakákoliv aplikace která používá oznámení v horní liště.
Spoiler:
Obrázek
EDIT by jumbo78:
Obrázky prosím vkládej do spoileru! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 27. úno 2014 7:57:02

Tak ještě k tomu Google+ a Facebook


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » pon 03. bře 2014 13:22:33

Zdravím, rád bych se zeptal, zda by nešla přidat záložka koncepty (napsaná zpráva, kterou jsem si ještě neodeslal) Možná to tam ale už je, jen jsem to nenašel. Díky


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 04. bře 2014 8:31:52

Rozepsané zprávy to neukládá, zkusím to nějak vymyslet a doplnit to tam, pár nápadů už mám


Uživatelský avatar

saza73
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: čtv 08. lis 2012 17:24:10
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: NOKIA 7+
Rom: Stock

Re: Smart Notify

Příspěvek od saza73 » stř 05. bře 2014 10:04:35

Ahoj, po obdržení zprávy z WhatsApp aplikace padá. SG4


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 05. bře 2014 11:16:52

Koukal jsem že s tím některé telefony mají problém, zkusím to ještě trochu poupravit


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Smart Notify

Příspěvek od rose263 » stř 05. bře 2014 12:13:53

Bylo by možné přidat do časového omezení volbu času pro jednotlivé dny. Nyní je pouze možnost připomenutí v určité dny vypnout. Časový úsek je vždy stejný. Rád bych si odlišil alespoň víkend pá, so, ne. Děkuji.


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » stř 05. bře 2014 16:47:57

Měl bych dotaz ohledně sms zpráv. Občas se mi stane, že sms zprávy se mi zobrazí 2x. Stejný čas příchozí zprávy, stejný text prostě vše. Dělá to ale nepravidelně, prostě jak kdy. Sony xperia e dual.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 05. bře 2014 20:35:07

Podivam se na to a jeste to zkusim zoptimalizovat, ona nekdy muze byt delsi prodleva pri ukladani zpravy a system ji pak ulozi jeste jednou.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 06. bře 2014 10:15:51

Tak můžete aktualizovat, je tam to pamatování rozepsané zprávy, snad opravený ten WhatsApp, to s tím časem pro připomínání na každý den jiný rozsah dodělám příště, musím to tam nějak zakomponovat, aby to nebylo zbytečně složité nastavování.

To občasné duplikování SMS už snad nebude, kód jsem zkrátil tak jak to bylo možné, tak by to mělo proběhnout rychle.

Dejte vědět jestli to funguje, hlavně mně teda zajímá ten WhatsApp


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » sob 08. bře 2014 13:23:50

Po poslední aktualizaci problém s duplicitou sms zpráv bohužel nezmizel. Ještě mám podezření, jestli uvedený problém nezpůsobuje aplikace Hangouts kterou mám zapnutou. Zkusím ji vypnout a uvidím. Protože v androidu jsou klasický zprávy a potom právě ten Hangouts kdy přes obojí jdou psát sms a v obojím se také všechny sms zobrazují. Takže mám podezření, že smart notify si došlou zprávu stáhne z obou aplikací a proto se zobrazí jako 2 stejné zprávy.


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » sob 08. bře 2014 15:56:16

Po poslední aktualizaci mi přijde, že když odpovídám na sms z vyskakovacího okna, tak jakoby psaní mírně zamrzá. Nepozorujete někdo něco podobného?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 08. bře 2014 17:20:15

On.se pri kazdym znaku uklada ten text. Jeste se podiv jestli to nepujde nejak zoptimalizovat

@telefon    


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 08. bře 2014 22:37:12

Peters56 píše:Po poslední aktualizaci problém s duplicitou sms zpráv bohužel nezmizel. Ještě mám podezření, jestli uvedený problém nezpůsobuje aplikace Hangouts kterou mám zapnutou. Zkusím ji vypnout a uvidím. Protože v androidu jsou klasický zprávy a potom právě ten Hangouts kdy přes obojí jdou psát sms a v obojím se také všechny sms zobrazují. Takže mám podezření, že smart notify si došlou zprávu stáhne z obou aplikací a proto se zobrazí jako 2 stejné zprávy.
Zkuste v nastavení SMS vypnout ukládání zpráv.


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » ned 09. bře 2014 17:55:49

Vypnul jsem ten hangouts a už je to v pohodě, co mě ale už doslova vytáčí, je že mi smart notify stále nutí posílání sms a volání přes sim1 i když mám prioritu sms a volání na sim2. Dokonce i když mi přijde sms na sim2 prioritní tak odpověď mi odejde přes sim1 :shock: Dokonce jsem zkusil i sim1 vypnout takže zůstala zapnutá pouze sim2. Přišla sms na sim2, odpovím přes smart notify a chci to odeslat...a ano správně, snaží se to opět poslat přes sim1 která je ale vypnutá. Takže mi to napíše. že odeslání se nezdařilo. Takže musím sms zprávu napsat mimo smart notify a pak se mi odešle správně přes sim2. Ve smart notify se zobrazí, že to odešlo přes sim2 ale když tu samou zprávu chci poslat znovu přes smart notify opětovně to tlačí odeslání přes sim1 která je vypnutá. V nastavení smart notify mám zaškrtlou volbu pro dual sim. Jo a po poslední aktualizaci mi to rozlišuje sim karty jako 0 a 1, před tím to bylo 1 a 2. Tolik zatím mé postřehy. Uvítal bych kdyby se třeba dalo ve smart notify vybrat přes kterou sim zprávu poslat, kdyby to šlo jako pod volbou když mám zaškrtnuto volbu pro dual.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 10. bře 2014 7:51:43

Problém je v tom, že funkce Androidu na odesílání SMS nemá jako parametr číslo SIM protože Android standartně dual SIM nepodporuje. Takže z jaké SIM zpráva jde je zcela v režii systému. Jediná možnost je podržet tu obálku s novou zprávou, přesune Vás to do výchozí SMS konverzace a tam můžete odepsat a vybrat si SIM.

To číslo SIM jsem nechal tak jak ho ukládá systém, protože jsem zjistil, že na některých telefonech se značí jako 1 a 2 a po přičtení 1 to ukazovalo jako 2 a 3 což bylo divné ale teď mně napadlo že bych tam do nastavení udělal volbu na přičtení 1 abyste měli čísla SIM jako 1 a 2


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » pon 10. bře 2014 19:14:24

Vůbec jsem netušil, že má android problémy s dual telefonem :shock: to mě nenapadlo. :roll:

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pon 10. bře 2014 20:11:52

Jen poznámka: já mám u jedné aplikace (Call Meter 3G) SIM karty s ID 3 a 5. (3 = 1. SIM, 5 = 2. SIM).


jax263
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: úte 21. led 2014 8:10:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z5 Compact
Tablet: Nexus 7 2013 3G

Re: Smart Notify

Příspěvek od jax263 » čtv 13. bře 2014 7:31:56

Zdravím, bylo by možné do historie čísla (něbo někam jinam) umístit i délku zvonění před odmítnutím hovoru? Třeba Odmítnuto po 20s.
Děkuji.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 14. bře 2014 8:16:02

Přidám to tam, oni některé telefony zobrazí odmítnutý hovor jako přijatý s nulovým trváním a jiné jako zmeškaný, ale nebude problém délku vyzvánění uložit a pak jí u něj zobrazit.

Pak chci ještě přidat nastavitelný blesk fotoaparátu u připomínání a zapnutém tichém režimu.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 14. bře 2014 18:25:37

Delka vyzvaneni pri odmitnuti je v nove verzi

@telefon    


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » pát 28. bře 2014 9:09:31

Ahoj, chci se zeptat, zda by do nastavení nešla přidat možnost volby "Odložení upozornění na vyskakovacím okně" Momentálně tam mám 5 min a nepřišel jsem jak si tento interval prodloužit.

Dále jsem zjistil, že když mám tichý režim a nejsem u telefonu, tak mi pak nijak telefon nedá vědět, že mám zmeškanou událost (hovor, sms, apod). Již jsem to dřív psal, ale moc se ti to nelíbilo, ohledně spotřeby baterie, ale nešlo by přidat, že v tichém modu telefonu by se na displeji něco objevilo, třeba jako v app NoLed, případně nějaké občas bliknutí bleskem. Tato funkce by mohla být volitelná, pro ty, kdo by se bál větší spotřeby baterie. Díky za reakci.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 28. bře 2014 13:01:03

Pokud podržíte tlačítko Odložit o ..., tak se dá vybrat jiný časový interval který tam zůstane do další změny. Ono na většině tlačítek má dlouhý stisk jiný význam.

To bliknutí led fotoaparátu u připomenutí je možné, je to v nastavení Připomenutí.

Teď mně napadlo, že by šlo přidělat u připomenutí a tichém režimu rozsvícení displeje.


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » pát 28. bře 2014 15:40:31

OK, díky za info. To jsem nevěděl. Asi by to pomalu chtělo nějaký tutorial. ;) Za ten displej bych se přimlouval. Nebo nějakou ikonku. Do nastavení "připomenutí " se na ten blesk podívám.

edit:
Tak jsem koukal do nastavení Připomenutí a přišlo mi, že je tam volba blesku, ale furt, nebo jen v tichém režimu?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 28. bře 2014 20:10:43

Je to pro jakykoliv rezim ale udelam to jen pro tichy nebo vibrace. Stejne pro normalni rezim je to zbytecny.

@telefon    


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 31. bře 2014 6:45:26

Tak jsem tam nakonec udělal volbu bliknutí blesku fotoaparátu při připomenutí události i v normálním režimu (pokud třeba někdo nemá notifikační diodu) plus je tam přidáno oznámení z Viberu a ještě vlastně to rozsvícení displeje při připomínce.


deglaser
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S20 G980F
Bydliště: Praha 4

Re: Smart Notify

Příspěvek od deglaser » pon 31. bře 2014 20:50:54

Lazy mam menší problém když jsem měl verzi 4.2.2 tak bylo vše v pořádku. Dnes sem aktualizoval na verzi 4.4.2 a začala se my hádat se zprávami. Důvod v nastavení tý nový verze 4.4.2 tethering sitě a tam je položka výchozí sms apljkace ale bohužel nastavit tam tu tvojí aplikaci nejde protože tam není uvedená. :cry:


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 31. bře 2014 22:04:22

Na Androidu 4.4. nelze ukládat, označovat jako přečtené nebo mazat zprávy z jiné aplikace než z výchozí. Smart Notify jako výchozí nastavit nelze, protože
aplikace je myšlena jako doplněk k vestavěné aplikaci na zprávy a aby mohla být plnohodnotná aplikace na SMS, tak by se tam muselo dost věcí dodělat.

V nastavení SMS se dá vypnout ukládání zpráv, pokud se Vám duplikují. Tohle to podle mně v KitKatu nevychytaly, protože pak třeba nefungují různé aplikace na blokování SMS a všechny projdou až do doručených.

Uživatelský avatar

aldabubo
Moderátor
Příspěvky: 2427
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 PRO
Mobil 2 / ROM: Ulefone Power3, Samsung GalaxyNote3a4, Xiaomi Mi9T
Tablet: Huawei MediPad M5 10.8
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od aldabubo » pon 31. bře 2014 22:40:34

Kitkat je dost na prd, pokud se sms týče. (mě na něm vadí i jiné věci, ale to sem nepatří) Například nemožnost mít sms aplikaci a k tomu třeba Oskárka na posílání delších sms přes net, mě zcela vytáčí. Resp. můžou koexistovat, ale ta co není vybraná jako výchozí pak např. neukládá odeslané zprávy, protože se prostě nedostane do úložiště. Vůbec jsem tuto "vychytavku" nepochopil...
Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host