KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 09. led 2015 18:45:46

Tak to je divny. Bez vyskakovaciho okna to nemuze pripominat. Jestli se nehodi do pozadi.





Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pát 09. led 2015 19:17:16

Zkoušel jsem si zavolat z jiného telefonu přes Viber a ukáže se tam pouze malá ikona SN v liště ,ne ta velká jako při zprávách z Viberu,na kterou když kliknu se objeví,, příchozí hovor Viber" bez nějaké volby nebo možnosti.Nejde ten hovor ani přijmout přes tu ikonu SN.Musím ho přijmout klasicky přes Viber.A v tom bude asi ten problém.Chtělo by to nějakou opravu.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 09. led 2015 19:36:32

Tam se prave musi vybrat to Priste neupozornovat protoze SN zachytava oznameni v kterych ale nejde poznat o co se jedna. Navic text je v kazde reci jiny.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pát 09. led 2015 19:50:48

Ta volba tam ale není.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 09. led 2015 20:08:34

Musi se zmacknout na ten levy obrazek, asi tam bude velke V. Objevi se nabidka a tam je priste neupozornovat



Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 09. led 2015 20:09:02

Mebo podrzet prst dyl na polozce


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » sob 10. led 2015 7:53:50

Pokud podržím déle prst na té modré ikoně SN při vyzvánění tak je tam pouze volba -informace o aplikaci.Nic víc.Jediná možnost je ,když hovor nezvednu a je zmeškaný,tak je tam možnost volby bez připomínání.Pokud to zaškrtnu ,přijdu ale o připomínání i textových zpráv a to nechci.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 10. led 2015 8:05:29

Myslim na polozce v okne SN, ne v te liste nahore.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » sob 10. led 2015 9:23:25

Ale při vyzvánění u Viber jak už jsem psal se okno SN neukáže jen ta malá ikona ,která nic neřeší.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 10. led 2015 9:28:56

Stahne se horni lista,klikne na ikonu SN,objevi se vyskakovaci okno a tam se dlouhym stiskem zobrazi menu a pak se vybere Priste neupozornovat


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » sob 10. led 2015 9:36:44

To ano ,ale jak jsem již psal pokud to tak udělám přijdu i o upozorňování na zprávy z Viberu.Lze nastavit SN tak aby mě chodilo upozorňování na zprávy z Viberu ,ale během hovoru mě SN neupozorňovala?Dle mě je tam bug,protože když zmeškám klasický tel. hovor tak mě SN upozorňuje ,ale během hovoru ne.Ale u Viberu to funguje špatně,protože upozorňuje i během hovoru což nemá.
Naposledy upravil(a) Petison dne sob 10. led 2015 9:38:59, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 10. led 2015 9:37:39

Neprijdete. Jen se nebude zobrazovat okno s timhle textem.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » sob 10. led 2015 9:48:14

To ano ,ale během zkušebního hovoru mě SN stále upozorňovala.Až když jsem provedl restart telefonu ,tak již to funguje.

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9918
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Smart Notify

Příspěvek od don_alex » ned 11. led 2015 11:20:44

No jo, restart, neustále opomíjené řešení většiny problémů, že? :(
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » ned 11. led 2015 17:49:34

To ano ,ale nicméně problém byl v aplikaci SN,protože v defaultním nastavení by během hovoru neměla upozorňovat.Pouze při zmeškaném hovoru.Ten problém jsem zaznamenal pouze s aplikací Viber.Jinak funguje korektně.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 11. led 2015 18:08:08

Problem je v tom, ze Viber pri volani vyhodi upozorneni do listy a smart notify nemuze nijak zjistit ze je to jen informacni hlaseni a zobrazi to


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Smart Notify

Příspěvek od redik_cz » pát 23. led 2015 10:49:19

Ahoj,

mám posledních cca 10 dní po aktualizacích problém s vyskakovacím oknem u mého dualSIMU. Předtím, když jsem ve vyskakovacím okně zvolil možnost volat, tak mi to dalo na výběr SIM, ze které chci volat, teď to bohužel volá pouze z první SIM bez ohledu na to, na kterou byl zmeškaný hovor volán ... Dá se s tím něco dělat?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 23. led 2015 20:59:04

No koukám na to a nějaké změny ve funkci pro volání tam byly, jestli to ale má na to vliv tak to netuším, ale vrátím to tam zpět. Zkoušel jsem totiž, jestli funkce na volání vezme jako parametr různá klíčová slova pro číslo sim karty. Zřejmě to na tom Vašem zrovna fungovalo :)


redik_cz
Stálý androiďák
Příspěvky: 171
Registrován: úte 26. črc 2011 10:57:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Lenovo P780

Re: Smart Notify

Příspěvek od redik_cz » pon 26. led 2015 10:07:58

No to by bylo fajn, protože teď mi to občas shodi a restartuje celou vysílací část ...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 26. led 2015 16:28:23

Tak jsem to trochu poupravil tak to pak zkuste...


olek
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 30. led 2015 18:32:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od olek » čtv 05. úno 2015 22:43:00

lazy píše:Android oficiálně podporuje pouze 1 SIM a výrobci si tak problém 2 SIM řeší po svém. Takže odesílat z druhé SIM lze jen z vestavěné aplikace. Proto jsem tam udělal, že se dlouhým stiskem ikony pro novou zprávu dostanete na vestavěnou SMS aplikaci kde se už dá ta SIM vybrat.

A pokud to funguje v některých jiných, neoficiálních aplikací, tak je to jen proto, že autoři těchto aplikací zkoušejí různé telefony s DUALSIM a aplikaci jim přizpůsobují.
Nějak mě to nefunguje. Jak to přepnout na 2 SIM?

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pát 06. úno 2015 7:21:50

Nastavení / Obecné / Podpora 2SIM zaškrtnout okénko


olek
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pát 30. led 2015 18:32:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 7 lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od olek » stř 11. úno 2015 22:30:58

To vím, ale když chci odeslat SMS tak tam není na výběr sim1 nebo sim2.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 11. úno 2015 22:37:29

Není to tam proto, že Android neobsahuje žádné funkce pro 2 SIM a každý výrobce si toto řeší po svém. Musel by se každý telefon připojit k PC a tam krok po kroku zjišťovat v jakých parametrech se předává číslo SIM. A to z pochopitelných důvodu není v mých silách...

Proto tam je to, že dlouhý stisk na ikonu volání zobrazí systémový číselník s vyplněným číslem volaného a pak stačí jen odkliknout volat.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pon 16. úno 2015 17:41:34

Mám dotaz aplikace se aktualizovala,ale v přehledu změn je stále stejná změna-kulaté náhledy.Dále po aktualizaci i když jsem telefon restartoval,se mi změnil oznamovací zvuk na systémový i když mám nastaveno jiný.Mám zaškrtnuto zvuk místo pípnutí ,vybrán zvuk pixie dust ,ale ten nefunguje.Dříve to fungovalo.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 16. úno 2015 23:34:02

Tak to vůbec netuším kde se stala chyba. Jinak v nové verzi už bude aplikace mazat systémové upozornění na zmeškaný hovor a i oznámení dalších aplikací pokud se zavře vyskakovací okno. Podmínka je mít Android minimálně ve verzi 4.3


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » úte 17. úno 2015 15:30:37

Dnes jsem aktualizoval SN a vše je již v pořádku.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pát 20. úno 2015 15:20:36

Tak po další aktualizaci SN přestalo fungovat upozornění na Viber.Přeinstaloval jsem jak Viber tak SN ,restart,zkoušel různá nastavení ,ale stále neupozorňuje :( . Už se mi to v minulosti stávalo,že po aktualizaci se to nějak podělalo.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 20. úno 2015 15:49:56

Kouknete se jestli je povolene usnadneni v nastaveni vyskakovacihi okna


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pát 20. úno 2015 16:19:41

Tak povolené nebylo,tak jsem ho povolil a teď již to funguje.Dříve jsem ho povolené měl,ale zřejmě tou aktualizací se to zrušilo.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: TommyNET a 1 host