KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 20. úno 2015 16:24:53

Tak to je dobre ze to jde





mibou333
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. úno 2015 11:08:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 compact

Re: Smart Notify

Příspěvek od mibou333 » pon 23. úno 2015 11:16:15

Mám problém. Po poslední aktualizaci se při zamknuté obrazovce a příchozí SMS objeví okno s tlačítkem "View", ale oproti předchozím verzím se po zmáčkutí a odemčení obrazovky zpráva neobjeví, nestane se nic, okno musím zavřít a bohužel zpráva zmizí i z notifikace.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 23. úno 2015 11:18:53

To nebude ze Smart Notify. To bude delat nejaky jiny klient na SMS. Zkontrolujte si vychozi aplikaci na SMS.


mibou333
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 23. úno 2015 11:08:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 compact

Re: Smart Notify

Příspěvek od mibou333 » pon 23. úno 2015 11:41:18

No to je možné, díky.


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 376
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Motorola One lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od robertBA » pon 23. úno 2015 17:38:57

Mám dopyt na vývojára. Dá sa doplniť funkcia hlasitého zvonenia pre vybraný kontakt napr. aj pre Viber. Príklad: som v práci, telefón úplne umlčim. Mám v kontaktoch nastavené hlasité zvonenie od manželky a detí. Hovor zvoní, ale Viber je ticho. Inak appka je super, aj podpora.



Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 23. úno 2015 17:43:13

Viber je bohuzel jako notifikace. Tam bych neodlisil prichozi hovor. To jedine aby doplnili vyvojari do Viberu.


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 376
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Motorola One lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od robertBA » pon 23. úno 2015 20:27:38

Aha, jasne. Ďakujem za reakciu.

Edit: ani v štýle "čokoľvek od tohto kontaktu buď hlasný"? Nemusí ísť primárne o hovor Viber.
Edit2: stačilo by aby tá notifikácia bola hladná.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 24. úno 2015 10:03:34

Ta notifikace je jen text. A tam bude jen jmeno, to by se muselo filtrovat nejak pres cast textu.


pete37
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 13. črc 2014 7:03:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5 mini

Re: Smart Notify

Příspěvek od pete37 » úte 17. bře 2015 15:09:44

Zdravím autora,
aplikaci používám téměř 2 roky, chválím neustálý vývoj. Měl bych ale několik připomínek, nebo námětů.
V minulém týdnu přibylo vyhledávání kontaktů, šlo by přidat volby, ať nerozlišuje velká písmena a diakritiku?
U neznámých čísel je super, že ukáže čas posledního volání z tohoto čísla. Šlo by to doplnit i u kontaktů z adresáře?
Déle by se mi líbilo oznámení, že hovor přišel z přesměrovaného čísla. Mám 2 čísla, jedno pouze jako příchozí s přesměrováním. Když někdo volá na to přesměrované, ukáže mobil hlášku asi na 2 sekundy, pak zmizne a není šance to zjistit. Bylo by fajn to vidět i v historii volání.

Díky moc,
Petr


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 17. bře 2015 16:49:48

Na tu diakritiku jsem uplne zapomnel. Kouknu na to. To posledni volani taky pujde. S tim presmerovanim to ale asi nepujde, system to zrejme do protokolu hovoru neuklada ze se jednalo o presmerovany hovor ale taky na to jeste kouknu


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 19. bře 2015 11:16:05

Přidal jsem tam to volitelné zobrazení poslední spojeného hovoru se známým kontaktem.

Ta diakritika není, při hledání v kontaktech nejde diakritika odstranit, museli by se vytvářet tabulky bez diakritiky a v nich hledat, ale to by zpomalovalo a je to zbytečný.

Udělal jsem tam ale volbu pro výběr jen oblíbených kontaktů (a rychlé označení/odznačení oblíbeného kontaktu v detailu) a asi přidám i skupiny kontaktů takže hledané kontakty půjdou rychle odfiltrovat.


milanhk
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 02. dub 2015 11:37:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II

Re: Smart Notify

Příspěvek od milanhk » čtv 02. dub 2015 11:43:22

V poslední době (tak týden či dva) pozoruju, že se Smart Notify stal hlavním žroutem baterie na mém Galaxy SII. V nastavení aplikace jsem přitom nic zásadního neměnil, používám její placenou verzi, aktualizuju ji pravidelně.
Dotaz pro fórum: Pozorujete to taky?
Dotaz pro autora: Dá se s tím něco dělat?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 02. dub 2015 11:50:26

Jestli ta zvýšena spotřeba nebude větším počtem připomenutí při kterém se musí telefon probudit. Nebo jestli máte zapnuté funkce které využívají senzory tak bude záležet i na době kdy je zobrazeno vyskakovací okno protože to se načítá stav senzorů. Mám S5 mini a nikde u spotřeby baterie mi SN nevypisuje, u předchozího telefonu Huawei Honor se očas objevoval tak s 10ti procenty takže bych tomu nedával žádný velký význam.

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2361
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi9 Lite
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od Ante » pon 06. dub 2015 0:05:26

Ahoj Lazy, po nejake dobe jsem se vratil ke Tvoji aplikaci a tedy koukam, jak jsi ji pekne rozsiril a vypiplal. Super prace. Uz je tam spousty veci, ktere jako zivnostnik vyuziju a zvysuji komfort pouzivani telefonu. Jenze porad jeste musim pro svoji cinnost doinstalovavat dalsi a dalsi aplikace, protoze nike samozrejme neexistuje appka, aby vyhovela vsem.
Nasledujici popis co vsechno bych ve Tvoji aplikaci uvital ber samo s rezervou - nevim jestli by ji vsichni vyuzivali, i kdyz myslim ze ano, protoze je treba moc fajn vedet ze kdyz Ti vola nejake cislo, tak jeste nez zvednes hovor vidis, jestli jste si uz nekdy volali a vidis i SMS co jste si posilali + poznamku co jsi si o kontaktu poznamenal... ;)

Tohle bych bral kdybys mohl do sve aplikace pridat:

Moznost blokovat cislo (vlastne Blacklist) - prijme a hned tipne
Moznost po neprijeti hovoru (necham dozvonit nebo sam tipnu) odeslat mnou nadefinovanou SMS
Moznost definovat dobu (neomezene, 5min, 30min...) po jake se stejnemu kontaktu opet tato sms odesle (prozvanec)
Moznost neodeslat nadefinovanou SMS konkretnimu cislu (z Blacklistu)
Pri prichozim hovoru zobrazovat historii kontaktu (volani a sms rolovatelne)
Po hovoru nechat vyskocit okno rovnou s klavesnici pro moznost napsat poznamku
V tomto okne moznost poznamku jednak ulozit do aplikace + moznost ulozit do kalendare
No a ve widgetu by bodlo "visici" posledne volane/volajici cislo s casem...
Zvolit moznost zalohovani na SD kartu (ted tam vidim jen storage/emulated/0/...)


Nechavam se inspirovat programem RefreshMe-ten cast (zobrazeni historie,psani poznamky,ulozeni do kalendare) vyse uvedenych veci dela a bez nej si zivnost uz fakt nedokazu predstavit. Vola zakaznik se kterym jsem byl v kontaktu pred rokem a on se divi, ze si na nej vzpominam ;)...

Kdybys tam dokazal toto vsechno pridat, pak by to byl SUPERPROGRAM :D

Pozn.: Vim ze toho chci asi prilis, ale clovek nikdy nevi... :)

Dekuji!


EDIT: Tady je ten programek RefreshMe:

https://play.google.com/store/apps/deta ... getrefresh
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 06. dub 2015 19:01:06

No když už na to existuje aplikace tak je zbytečné tam dodělávat další věci které by stejně většina uživatelů nevyužila. Už takhle někteří dávají aplikaci špatné hodnocení, že je moc složitá a je tam hodně nastavení, přitom to stačí nechat běžet v základu a ne všechno nastavovat.

Většinu funkcí jsem si dodělával pro sebe, třeba to vkládání SMS nebo volání do kalendáře a není možné tam dávat vše co koho napadne, že by se mu to hodilo.

Teď už to spíš optimalizuju a upravuju vzhled, těch funkcí už tam moc nepřibývá, ono přijít na něco nového co by většinu zaujalo je těžké...

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2361
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi9 Lite
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od Ante » pon 06. dub 2015 19:05:57

Jasne - rozumim. A diky ;)
Xiaomi Mi9 Lite + ASUS ZB602KL

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pon 13. dub 2015 17:33:06

Začíná mě tato aplikace pomalu vytáčet. Od jisté doby (už jsem tu o tom referoval) mi nefungují jiná zvuková oznámení (ztráta signálu, obnovení signálu...), ačkoliv mám vše nastaveno, jak má být. A od dnešní "aktualizace" mi při každém mailu vyskočí oznamovací okno, ačkoli nemám Gmail na toto nastaven.Dostávám poměrně dost mailů a každý mi rozsvítí displej, čímž vybíjí baterku. Ne vždy otevírám došlou poštu okamžitě, ale toto mě obtěžuje. Aplikace je čím dál horší a začínám přehodnocovat to, jestli ji vůbec potřebuji v telefonu mít. Zřejmě jí budu muset brzy dát sbohem.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. dub 2015 17:45:45

Aktualizujte si ji. Byla tam chyba ze to upozornovalo na vsechno. To ze nejde zvuk u oznameni muze byt tim ze ae aplikacr ke zvuku nedostane. Jestli je na karte. Mam s5 mini a vsechno beha.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. dub 2015 18:05:50

Tak mne ted napadko ze bych to rozsvicovani displeje mohl dat nastavitelny jen pro urcity kontakty nebo aplikace.

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pon 13. dub 2015 18:09:33

Udělej klidně toto nastavení, ale nejprve dej, prosím, aplikaci do kupy :)
Reakce ještě na tvou předchozí odpověď: Jestli je na kartě co? Aplikace? To by mi telefon nenabídl widget, ale já ho mám na ploše. Nic jsem neměnil, ani zvuky. Jsou nastaveny a umístěny tak, jako když to ještě fungovalo. Aplikaci jsem právě aktualizoval. Možná by to chtělo po "opravě chyb" nejprve aplikaci řádně odzkoušet a pak ji teprve předat do obchodu. Začínám být už na ty neustále aktualizace u SN, které jen opravují chyby, alergický. Je to pomalu obden.
K widgetu: dříve fungovalo i to, když jsem se dotknul jeho ikonek, otevřela se požadovaná aplikace. Ikonka s obálkou (ta vpravo, bez +) mi neotevře zprávy (ani nevím, v čem by je měla otevřít, já používám externí aplikaci) a ikonka sluchátka mi neotevře seznam hovorů (nebo co má otvírat).


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. dub 2015 19:00:03

Myslel jsem, jestli zvuky nejsou na karte. Nevim jaky mate system. Ruzne custom rom a podobne muzou tyhle udalosti blokovat aby usetrili baterii. Aplikaci zkousim ale uz je natolik slozita ze se proste chyba vzdycky najde, jako v kazdym softwaru. A kdyz se objevi tak ji hned opravim. Necekam mesic nez se jich nahromadi vic. Napravo ikona sluchatka je spusteni SN a ta obalka je prechod na SMS ve SN. Funguje mi jak na androidu 4.4 tak na 4.0.3 a 2.3.

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pon 13. dub 2015 19:10:22

Mám původní ROM, nic jsem s tím nedělal, samo od sebe to přestalo upozorňovat. Ty dvě ikony vpravo mi nereagují, jen se ozve zvuk jako když reaguje na dotyk. Dříve to také šlo. Myslím, že když odstraním widget a znovu ho přidám, tak to chvíli jde, ale zase to přestane fungovat. Nebaví mě to stále štelovat.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. dub 2015 19:23:03

Leda pak jestli neni zahlceny system ktery nestaci vyrizovat udalosti. Trochu to projit a zopimalizovat a vyhazet nepotrebne veci


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 17. dub 2015 20:36:58

Mate u cisla nastavene mazat po zavreni. Staci dele podrzet tlacitko kose. A nebo vypnout v moznostech cisla


mirino74
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 24. dub 2015 12:59:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LGE LG-D620 - G2 mini - KitKat 4.4.2

Re: Smart Notify

Příspěvek od mirino74 » pát 24. dub 2015 13:48:01

Skvělá aplikace, z nějakého důvodu mi ale ve Smart Notify nefunguje upozorňování na došlý mail z aplikace E-mail. V notifikační liště se "systémové" oznámení o novém mailu objeví , viz. (Obrázek , ale SmartNotify na to nereaguje. Upozorňování z Gmailu, Skype, ICQ je OK, .


deglaser
Androiďák!
Příspěvky: 250
Registrován: sob 04. zář 2010 8:36:48
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung S20 G980F
Bydliště: Praha 4

Re: Smart Notify

Příspěvek od deglaser » pát 24. dub 2015 15:56:21

Flynne píše:Mám původní ROM, nic jsem s tím nedělal, samo od sebe to přestalo upozorňovat. Ty dvě ikony vpravo mi nereagují, jen se ozve zvuk jako když reaguje na dotyk. Dříve to také šlo. Myslím, že když odstraním widget a znovu ho přidám, tak to chvíli jde, ale zase to přestane fungovat. Nebaví mě to stále štelovat.
To je mi divný mě vše běhá jak má nemáš v mobilu nainstalovaní nějaký balast. S touto aplikací sem neměl nikdy žádný problém.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 24. dub 2015 16:12:57

Spis bude mit system tak zasekanej ze mu sam ukoncuje sluzby a proto neupozornuje treba na gsm signal ktery je na sluzbe Smart Notify zavisly

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pát 24. dub 2015 18:19:12

Systém rozhodně zasekanej nemám, v podstatě téměř nic neinstaluji, jen aktualizace aplikací a sem tam něco malého, ale žádné hry, ani kdejakou blbost.
Nemíním ztrátu signálu GSM, mám aktivovanou ztrátu signálu wifi a jeho obnovení a upozornění na nabitou baterii a to za žádnou cenu nemohu znovu obnovit. Přestalo to upozorňovat náhle ze dne na den a není to sice žádná tragedie, ale spíše mi jde o princip. Telefon mám stále rychlý a jiné problémy na něm neregistruji.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 24. dub 2015 18:29:27

Se podivejte jestli bezi sluzba smart notify, tam to hlida baterii i wifi

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Flynne » pát 24. dub 2015 19:19:22

Jestli myslíme totéž (v sekci Usnadnění je jednou z položek Smart Notify a tam je napsáno Zap.), tak podle mého názoru služba běží. Ani jsem ji nikdy nevypínal.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host