KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 31. srp 2015 20:57:53

Problém je v tom že na Androidu je tolik zařízení, různých ROM a výrobců že něco co funguje v jednom, hází chybu v druhém a ani z odeslaného logu není jasné co chybu způsobilo. Takže se to snažim vždycky hned opravovat jenže to může někde přidat novou chybu nebo problém jako se zřejmě stalo tady. Projdu ty změny co tam byly (pár řádků kódu s podmínkama) a zkusim tu chybu najít





Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 01. zář 2015 8:00:03

Zkuste tu novou verzi jestli to bude lepsi...


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » úte 01. zář 2015 9:24:06

Tak bohužel pořád aplikace padá.Nemůžete někam upnout apk starší verze tak před půl rokem,nebo i starší.Mě u těch novějších verzí nefungovalo např. vyhledávání na kdo volal.To jsem tolik neřešil,ale když už aplikace padá tak to je na nic.Ty starší verze mi přišli stabilnější a hlavně fungovali.Nic ve zlým,ale na co např. přidávat možnost upozornění u všech aplikací,u většiny se to stejně nepoužije.Může to být pak na úkor stability.Dále nový poznatek nefunguje upozornění u aplikace Viber i když je zaškrtnutá.Tak to už nechápu čím dál lepší.Telefon jsem restartoval a aplikaci přeinstaloval a nefunguje.

Doplním samotná přeinstalace nepomáhá,ale v nastavení aplikací v telefonu jsem smazal data a Viber začal upozorňovat.V momentě ale když aplikace spadne tak už pak zas neupozorňuje. Nicméně aplikace pořád padá.


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Smart Notify

Příspěvek od rose263 » úte 01. zář 2015 11:55:30

Taky se mi nedaří zprovoznit upozorňování třeba z aplikace Inbox.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 01. zář 2015 12:24:03

Inbox mi jde, normálně jsem ho nainstaloval a nastavil ve Smart Notify, i se mi objevili tlacitka na Odpovedet vsem a Vyrizeno



rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Smart Notify

Příspěvek od rose263 » úte 01. zář 2015 13:02:15

Zkusím přeinstalovat a znovu projít nastavení.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » sob 05. zář 2015 13:42:12

Dnes jsem aktualizoval SN ,ale žádné zlepšení,aplikace stále přestává pracovat. :(


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 06. zář 2015 11:32:51

Bez pripojeni konkretniho telefonu nejsem bohuzel schopen zjistit pricinu chyby. Navic pokud to dela jen u nekterych kontaktu. Nejsou to jen kontakty ktere maji Viber nebo jiny komunikator ktery pouziva telefonni cislo? Ze by to padalo pri nacitani seznamu cisel u kontaktu.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 06. zář 2015 12:27:58

Jeste jsem na to koukal a mozna jsem nasel v cem byl problem, az se SN zaktualizuje tak dejte prosim vedet jestli to pomohlo...


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » ned 06. zář 2015 18:26:47

mozna jsem nasel v cem byl problem
Tak jste to opravdu našel.Už to nepadá.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 06. zář 2015 18:29:47

Tak parada.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » stř 09. zář 2015 11:21:25

Nešlo by ještě dořešit funkce (kdo volal),stále mi nefunguje .Dík.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 09. zář 2015 13:44:10

Mně to na S5 mini funguje (otevre se vychozi prohlizec a zobrazi stranka kdovolal.cz s cislem)


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » stř 09. zář 2015 14:21:04

Tak mi to nedalo a aplikaci jsem nainstaloval na jiný telefon (Android 4.2.) a tam taky funkce kdo volal nefunguje.Prohlížeč se neotevře.Tak myslím že je v aplikaci nějaká chyba.


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » čtv 24. zář 2015 11:23:16

Tak po dvou aktualizacích SN mi stále nefunguje ,,kdo volal"


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 24. zář 2015 11:37:55

Jak jsem psal, nenasel jsem na netu jiny zpusob na vyvolani prohlizece nez co je ted ve SN.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 28. zář 2015 11:20:48

Tak mi to nedalo a jeste jsem se na to dival a to vyhledani na kdovolal.cz funguje z vyskakovaciho okna ale neslo z hlavni aplikace v detailu, to jsem predtim
nezkousel. Uz jsem to opravil, tak za hodinu by to melo jit zaktualizovat...


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pon 28. zář 2015 16:54:18

Po dnešní aktualizaci mi to už funguje.A pak že to nejde. :D
to jsem predtim
nezkousel
No nic ve zlým,ale jako vývojář programu máte zkoušet všechny funkce programu. :D
Jinak díky
Naposledy upravil(a) Petison dne pon 28. zář 2015 16:56:35, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 28. zář 2015 16:56:17

Jen jsme si nerozumeli. Ja myslel hledani v popup okne, Vy v detailu cisla...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 28. zář 2015 16:59:48

Uplne jsem zapomnel ze to hledani na kdovolal je i v detailu


nisar
Stálý androiďák
Příspěvky: 77
Registrován: pon 18. bře 2013 21:01:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: hero 7500+ LG G2

Re: Smart Notify

Příspěvek od nisar » pon 28. zář 2015 17:02:24

Petison @ bud rád,že vývojář se snaží najít chybu a reaguje na podněty.Chtělo by to trochu pokory
Jiní vývojáři vydají aplikaci a na opravy prdí!!

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11340
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Smart Notify

Příspěvek od Jumbo78 » pon 28. zář 2015 19:07:21

Já bych řekl, že kolega lazy dělá nadstandardní podporu! Takže souhlasím s kolegou nisar...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 3015
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Smart Notify

Příspěvek od dufko » pon 28. zář 2015 20:18:39

Myslím že taká podpora by mala byť braná ako štandard, že to ide viď Locus a mi band tools :)


Petison
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 20. črc 2013 16:34:12
Reputace: 1

Re: Smart Notify

Příspěvek od Petison » pon 28. zář 2015 21:41:03

nisar píše:Petison @ bud rád,že vývojář se snaží najít chybu a reaguje na podněty.Chtělo by to trochu pokory
Jiní vývojáři vydají aplikaci a na opravy prdí!!
Ano, lazy se snaží na podněty reagovat rychle,to se musí nechat.Mě jen štvalo,že mi aplikace poslední dva tři měsíce pořád nefungovala korektně.Často ji využívám a díky za ní. :palec:


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 29. zář 2015 9:43:02

No ono je na tu chybu těžký přijít když se neodesílá hlášení o chybě a pokud to tu chybu hodí při nějakém nastavení, které já nepoužívám tak na to ani nepřijdu. Jinak to samozřejmě řeším hned.


Iwo
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 01. říj 2011 14:07:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 + S5

Re: Smart Notify

Příspěvek od Iwo » úte 29. zář 2015 19:35:51

Ahoj,
chci se zeptat. Jdu psat SMS,moc jich zrovna nepisu, takze vim, ze pred mesicem to bylo v pohode a rozevru si ve smartnotify pridani kontaktu do SMS a ejhle je tam jenom 15 lidi, pritom nahore to ukazuje vybrano 0/78, coz by asi odpovidalo, ze jich je celkem 78. No a samozrejme ten co mu chci psat, tam neni.
Nikde v nastaveni jsem to nenasel. Nevedeli byste nekdo?
(Mam Smartnotify placene, takze klidne napisu autorovi, ale nechci byt za blbce, kdyby to nebylo tou aplikaci, ale mnou. :) )

Jinak mobil je Huawei Honor 2 Android 4.2, kdyby to pomohlo.
Drive: Samsung Omnia 2 (CM6 Beta2 Android 2.2), ZTE Blade (KonstaKANG Android 4.3.1), Huawei Honor 2 (Android 4.2 Batty86 B709 1.1), Jiayu G3s (vm 4.3 Android 4.4.2)
Nyni: Samsung Galaxy S4 i9506 (neoficialni LineageOS 16), Samsung Galaxy S5 (oficialni LineageOS 16)


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 29. zář 2015 21:12:31

Kouknu se na to ale, ten pocet bude asi spatne protoze to pak filtruje whatsapp cisla ktere by tam jinak byly 2x. Maji vsichni ostatni opravdu zadany telefon?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 30. zář 2015 18:53:21

Ted mne napadlo, nemel jste vybrane jen oblibene? To je ta hvezdicka vpravo nahore.


Iwo
Androiďák!
Příspěvky: 349
Registrován: sob 01. říj 2011 14:07:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 + S5

Re: Smart Notify

Příspěvek od Iwo » ned 04. říj 2015 14:50:43

Nemel, to jsem kontroloval, ale probehla dalsi aktualizace SmartNotify a ted jdu uplne nahodou psat zpravu a koukam, ze uz je to zase OK a jsou tam vsechny kontakty, jak maji byt. Tak snad uz to bude zase dobry. :-)
Drive: Samsung Omnia 2 (CM6 Beta2 Android 2.2), ZTE Blade (KonstaKANG Android 4.3.1), Huawei Honor 2 (Android 4.2 Batty86 B709 1.1), Jiayu G3s (vm 4.3 Android 4.4.2)
Nyni: Samsung Galaxy S4 i9506 (neoficialni LineageOS 16), Samsung Galaxy S5 (oficialni LineageOS 16)


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 04. říj 2015 14:54:29

Neco jsem tam poupravil tak uvidite

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host