KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » čtv 30. kvě 2019 14:54:54

diky obema za vysvetleni, tohle se mi nestava, tak mne to vubec nenapadlo:)

ohledne zprav, prilis to nevadi, malokdy neco hledam tak hluboko, ale vsiml jsem si toho, tak to hlasim:)

vyhledavani kontaktu mne ale trapi, byl to jeden z hlavnich duvodu, proc jsem hledal nahradu vestavene aplikace.
Jeste to zkousim a prisel jsem na to, ze hledani opravdu funguje v seznamu kontaktu, ale nefunguje z klavesnice.





Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 30. kvě 2019 19:47:00

Kouknu na to hledání z klávesnice jestli by to nemohlo hledat i v názvu firmy


D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » pát 31. kvě 2019 11:23:55

diky


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 07. čer 2019 12:29:40

Tak v nové verzi by mělo fungovat hledání v dialeru podle Společnosti plus se v hlavní aplikaci zobrazují obrázkové MMS zprávy.


D.a.V
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: čtv 07. bře 2019 15:27:44
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od D.a.V » pát 07. čer 2019 13:13:04

fantazie, funguje oboji
velky dik!


Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 990
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Marek.P » pát 07. čer 2019 20:48:10

Koukám, že Smart Notify je velmi rozšířený i v Rusku :clap:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=748243
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pát 21. čer 2019 11:06:46

Do nové verze jsem přidal možnost dát si kontakt na dlouhý stisk tlačítka dialeru. Nejhorší teda bylo dát ten obrázek kontaktu na tlačítko tak, aby to tam nerušilo, takže jsem mu ubral barvu a přidal průhlednost a asi to bude dobrý...

Obrázek

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 649
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: Note9SD/stock A9
Mobil 2 / ROM: Asus ZE551ML/stock A5
Tablet: Samsung TAB S4/stock A9
Tablet 2 / ROM: Samsung A2016/stock A8.1
Bydliště: Slovensko

Re: Smart Notify

Příspěvek od looxman » pát 21. čer 2019 15:39:42

Wow, takáto skvelá aplikacia a ja som ju objavil až teraz :clap: :palec:, po krátkom odskúšaní aj zakúpená, po dôkladnom otestovaní určite podám report. PS už mesiac sa rozčuľujem na defaultnej Samsungackej SMS aplikácie, s nostalgiou spommínam na Asus Správy a tu hľa aký skvost.... Bravo :palec:
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard
Samsung GalaxyTab S4(2018)LTE: 4GB RAM/64GB ROM/256GB SDCard
Samsung Galaxy Note 9,SD845: 6GB RAM/128GB ROM/512GB SDCard


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 11. črc 2019 7:54:03

Koupil jsem si Samsung S10e a divil jsem se, že mi nejde ztišení zvonění mávnutím nad telefonem přes Smart Notify a pak jsem zjistil, že tenhle telefon už nemá ani senzor přiblížení, ani třeba senzor na světlo (myslel jsem si , že jsou schovaný pod displejem), takže zřejmě všechno řeší přes přední kameru. No aspoň, že to jde ztišit přes položení ruky na displej...

Každopádně jsem to už mírně poupravil, aby to vypadalo lépe na telefonech s těmi ovládacími tlačítky přímo v displeji, jinak funkčnost aplikace na tomhle telefonu vypadá dobře a systém jí nijak neomezuje a neukončuje za což jsem rád a doufám, že to vydrží i v Androidu Q...

Vlastně mně tam ještě zarazilo, že ten telefon má jiný zvuky pro notifikace než S7 (což nevím proč tam nejsou i ty původní) takže si zase musim zvykat na nový tón připomenutí, kde jsem měl to poklepání a nebo na tón připojení/odpojení k wifi který používám...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 03. zář 2019 12:38:23

Nevim jestli to někdo zkoušel, ale v aplikaci jdou ukládat notifikace z aplikací do Google kalendáře, spořitelna minulý týden začala posílat oznámení do telefonu při placení kartou, tak se to pak dá v tom kalendáři na webu pěkně dohledat, kdy se co platilo...

A nedávno jsem tam takhle dohledal jednu starou SMS o kterou jsem po výměně telefonu přišel...


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 334
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Motorola One lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od robertBA » úte 03. zář 2019 14:12:37

Jasne, ukladanie hovorov aj SMS používam. Luxusná vec.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 04. zář 2019 9:29:02

Dobry to muze byt zapnuty v manzelcine telefonu a do svyho kalendare... :D


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 17. říj 2019 9:45:27

Tak sem v nový verzi přidal do adresáře kontaktů čas posledního hovoru, což si myslím by se mohlo při procházení kontaktů hodit plus
volitelné přepínání tmavého režimu telefonu a co mně překvapilo, že to systém podporuje už od Androidu 2.2 ale nikdo to v těch nových
verzích Androidu nevyužíval a až teď to třeba Samsung dal do Androidu 9 a zapíná se to samo když se venku setmí.


robertBA
Androiďák!
Příspěvky: 334
Registrován: úte 03. zář 2013 7:21:48
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Motorola One lite

Re: Smart Notify

Příspěvek od robertBA » čtv 17. říj 2019 13:01:49

Ten čas v kontaktoch je gut.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 17. říj 2019 13:27:41

Jo, myslim že se to bude někomu hodit


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 07. lis 2019 19:55:12

Tak co to pripnuti kontaktu nahoru v aktivite, uz to nekdo zkusil? A taky ve Special settings jde zmenit pozice popup okna nahoru, doprostred nebo dolu. Dole je to asi vic po ruce...


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 156
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Smart Notify

Příspěvek od rose263 » čtv 07. lis 2019 21:37:01

To připnutí je fajn. Zkoušel jsem i to okno, ale přijde mi, že je to hodně dole.


monter
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 22. bře 2014 8:02:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One+6 128GB, Android 10.0.1
Mobil 2 / ROM: One+3T 64GB
Bydliště: FM

Re: Smart Notify

Příspěvek od monter » pát 22. lis 2019 19:04:04

Mám dotaz : u mobilu OnePlus 6 s androidem10 mi nejde (nebo to neumím) nastavit blikání notifikační diody po zmeškání vyskakovacího okna. U androidu 9 to šlapalo bezchybně. Předem moc děkuji za radu, jak to opět nastavit.
ONE+6 128 GB, Android 10.3.0


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 26. lis 2019 20:31:12

Zkuste se podívat do těch oznámení u vlastností aplikace v systému, tam se možná dá nějak zapnout. Jsou tam pro každé oznámení jiná barva. Jinak už to v těch novějších systémech nejde. Samsung S10e co mám už pro jistotu nemá led vůbec, ale že by mi nějak chyběla se říct nedá :)


monter
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 22. bře 2014 8:02:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One+6 128GB, Android 10.0.1
Mobil 2 / ROM: One+3T 64GB
Bydliště: FM

Re: Smart Notify

Příspěvek od monter » úte 26. lis 2019 20:45:47

Ano, to vím a mám tam vše pozapínáno i blikání diody u všech barev...když vypnu vyskakovací okno, tak notifikace funguje...při zapnutém už ne...dá se s tím žít, ale zvyk je zvyk...
ONE+6 128 GB, Android 10.3.0


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 26. lis 2019 20:51:49

Tak jeste zkuste v nastaveni vyskakovaciho okna vypnout odemykani zamku, to taky nekde delalo ze to blikalo jen pri zamknutem. Je to to Zrusit zamek obrazovky a to Nechat zamknuty displej. Tak to zkusit nak zkombinovat...


monter
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: sob 22. bře 2014 8:02:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: One+6 128GB, Android 10.0.1
Mobil 2 / ROM: One+3T 64GB
Bydliště: FM

Re: Smart Notify

Příspěvek od monter » úte 26. lis 2019 21:20:03

Díky, vyzkouším...Tak jsem dva dny zkoušel různé možnosti v nastavení a bohužel bez kladného výsledku...nějaká další rada?
ONE+6 128 GB, Android 10.3.0


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 10. pro 2019 9:32:57

To blikání LED mohlo blbnout, protože jak už můj Samsung S10e nemá diodu tak to nevidím a u těch notifikací jsem v poslední době dělal nějaké úpravy kvůli upozornění na hodinkách. Ale nedávno jsem to upravoval a podle aplikace Holey Light která ukazuje barevný proužek okolo fotoaparátu tak by to mělo ukazovat správné barvy.

Každopádně dneska jsem aktualizoval systém na S10e na Android verze 10 a vše funguje jak má, jak Smart Notify, tak Pull Me App, systém nic neukončuje a okna vyskakujou :)

Změna vzhledu mi ani nepřijde, ono už předtím to vypadalo tak jak teď, jen tam dali víc aplikací do tmavého režimu, třeba ten Gmail. Ale změn tam bude určitě dost...


Elko2
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. úno 2020 12:00:52
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od Elko2 » úte 04. úno 2020 12:08:56

Funguje niekomu Smart Notify na Redmi Note 8, MIUI 11 ? Nejde nastaviť Pop up window...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 04. úno 2020 12:24:08

Co tam nejde nastavit?


Elko2
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. úno 2020 12:00:52
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od Elko2 » úte 04. úno 2020 13:18:53

To isté nastavené ako na Huawei s Android 6, ale tu Smart Notify akoby vôbec nefungoval, beží iba ako background service, Pop up window sa nezobrazí, čiže nejde reminder, práva by mal mať, aj keď to nastavenie permissions je teda dosť komplikované...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 04. úno 2020 15:12:31

Musí běžet služba na pozadí takže vypněte všechny omezení u šetření baterie jinak to bude systém ukončovat a to je špatný


Elko2
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. úno 2020 12:00:52
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od Elko2 » úte 04. úno 2020 15:52:51

Služba na pozadí beží...


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 500
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 04. úno 2020 16:06:50

Co to ma za android? na androidu 10 se musi povolit vykresleni pres ostatni okna, jinak to taky nejde


Elko2
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. úno 2020 12:00:52
Reputace: 0

Re: Smart Notify

Příspěvek od Elko2 » úte 04. úno 2020 16:11:44

Android je 9 Pie.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti