KomunikaceSmart Notify

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 04. zář 2013 11:21:00

Tak v nové verzi lze vypnout LED jak pro zprávy, tak zmeškané hovory.





astromik
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 03. zář 2013 20:53:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Essence
Bydliště: Milevsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od astromik » úte 01. říj 2013 18:33:16

Nevím, jestli je to chyba, záměr, nebo jestli mám jen něco špatně nastavené, ale vysledoval jsem, že když mi přijde SMS v době, kdy mám nastavený tichý profil, tak nefunguje pravidelné připomínání této SMS v době, kdy se profil automaticky změní na "hlasitý".



Konkrétní příklad:

V programu Smart Notify mám nastaveno připomenutí zmeškaných SMS a hovorů po 5 minutách.
Pomocí programu Profile Scheduler si nechávám každé ráno v 6:15 měnit automaticky profil z nočního (tichého) na denní (hlasitý)

Když mi v 6:00 přijde SMS, nic se neozve, protože je nastavený tichý profil - to je v pořádku.
Nepípají mi ani připomínky v 6:05 a v 6:10 - to je také v pořádku (stále je nastavený tichý profil)
V 6:15 se automaticky přepne zvukový profil na hlasitý.
Žádné další připomenutí nepřečtené SMS se už ale nekoná (ani v 6:15, ani v 6:20 - prostě už nikdy) - to je podle mého názoru špatně.

Myslím, že by bylo správné, kdyby se v tomto případě od 6:15 každých 5 minut připomenutí spouštělo.


Jinak je to perfektní.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » čtv 03. říj 2013 9:54:29

To by dělat nemělo ale spíše jde o to, jestli ta aplikace na přepínání profilů ten profil nezmění až když se odemkne telefon protože připomínka ve Smart Notify telefon neodemyká ale vzbudí, zapípá a hned zase uspí.


astromik
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 03. zář 2013 20:53:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Essence
Bydliště: Milevsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od astromik » čtv 03. říj 2013 11:33:55

Myslím, že aplikace na přepínání profilů je v pořádku. Když použiju výše popsaný příklad, tak v 6:15 je telefon uspaný (zhasnutý displej). Aplikace si v tomto čase někde na pozadí přepne profil na "hlasitý" (s displejem se nic neděje - pořád je zhasnutý), ale když mi v 6:16 přijde další SMS, tak telefon normálně zapípá. A pro tuto novou SMS funguje pak i to pětiminutové připomínání.

V nastavení Smart notify mám zaškrtnuto "Zakázat režim spánku".

O víkendu zkusím přeinstalovat celý telefon. S Androidem teprve začínám.Instaloval a odinstalovával jsem spousty programů, tak je možné, že některý z nich něco blokuje. Pak dám vědět, jestli se to zlepšilo.


astromik
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: úte 03. zář 2013 20:53:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GSmart Essence
Bydliště: Milevsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Smart Notify

Příspěvek od astromik » pát 04. říj 2013 20:45:04

Omlouvám se za paniku.
Chyba byla opravdu někde u mě.

Udělal jsem totální reset (včetně přeinstalace ROM).
Nainstaloval jsem jen programy Profile scheduler a Smart notify.
Udělal jsem ROOT a párkrát jsem si na telefon poslal SMS při různých hlasitostních režimech.
Připomínání už funguje tak, jak má.



Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » sob 05. říj 2013 11:41:20

Tak to jsem rád že se to vyřešilo


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » sob 11. led 2014 14:19:21

Ahoj, zakoupil jsem si také app. Je super. Jen jsem se chtěl ještě zeptat, zda by nešlo také nějak vyřešit signalizace nabité baterie?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 12. led 2014 1:18:08

Jak to myslíte, jako vyskakovací okno s připomenutím? Nebo jen tón? Určitě by to nebyl problém.


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » ned 12. led 2014 11:46:47

Myslel jsem to tak, že když bude telefon ležet někde na nabíječce a baterie bude 100% tak se ozve tón (vyskakovací okno) a já budu vědět, že ho můžu odpojit od sítě a zbytečně ho nenechávat na nabíječce.

Pokud to půjde, tak to bude super a bude to můj nej program.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 12. led 2014 12:25:11

Tak to pak budu muset udělat :)

Když o tom tak přemýšlím tak to není vůbec špatný nápad...

edit: Jen tam dám jen ten upozorňovací tón, vyskakovací okno je si myslím zbytečný.


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » ned 12. led 2014 14:34:35

Jo tón bude stačit. Skvělá zpráva. Děkuji

Ten tón půjde vybrat?

edit: možná ještě možnost nastavení hlasitosti tónu


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » ned 12. led 2014 21:25:54

Výběr tónu určitě, tu hlasitost bych nechal na nastavené hlasitosti notifikace.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. led 2014 16:27:43

A ještě tam bude blikání blesku při příchozím hovoru a tichém profilu...


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » pon 13. led 2014 17:27:19

To může být zajímavé. A co ještě přidat do tichého profilu, aby na displeji svítila obálka (něco jako v aplikaci NoLed)


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » pon 13. led 2014 17:37:37

Po dvou dnech jsem aplikaci zakoupil ale vyskytl se problém. Problém spočívá v tom, že pokud chci zavolat kontaktu z aplikace tak hovor jednou zazvoní a vypne se to. Prostě to hovor nespojí a automaticky po jednom zazvonění hovor ukončí a to udělá u jakéhokoliv čísla. U kontaktu se objeví "nespojeno". Když aplikaci zavřu a volám normálně, kdy číslo vyvolám ze seznamu telefonu tak se dovolám bez problému. Koukal jsem i do nastavení ale na nic jsem nepřišel. Používám dual telefon SONY Xperia 1605 a aplikace vždy spolehlivě označí na kterou sim se někdo dovolal nebo přišla zpráva. Ale volání z aplikace nefunguje. Díky za odpověď ;)


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. led 2014 17:44:56

Neni mozne ze mackate tlacitko pro prozvoneni? A dela to i kdyz vypnete podporu dualsim?
vejicv píše:To může být zajímavé. A co ještě přidat do tichého profilu, aby na displeji svítila obálka (něco jako v aplikaci NoLed)
To by znamenalo nechat display zapnuty bez popup okna. Asi by to melo vetsi spotrebu baterie.

@telefon    


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » pon 13. led 2014 19:40:34

To tlačítko na prozvonění to je to 3 zleva? No tak to by mohl být ten problém. Já myslel, že je to tlačítko pro odeslání hovoru :shock: a to druhý na kraji vlevo je pro odmítnutí. Dělá to i když vypnu jednu sim.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » pon 13. led 2014 19:49:21

Jojo, mackal jste prozvoneni, volat je to uplne vlevo a kdyz se podrzi tak naskoci ciselnik.

Takze pocitam ze z popup okna jde volat normalne, tam se zase prozvoni kdyz se to tlacitko pro volani dyl podrzi :)

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 3014
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Smart Notify

Příspěvek od dufko » pon 13. led 2014 20:09:35

Chlape klobúk dole.
Máš skvelú aplikáciu, stále na nej pracuješ, komunikácia a podpora na úrovni.
Chválim.


odoslané z mobilu


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 14. led 2014 8:18:00

Tak můžete zkusit ...


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » úte 14. led 2014 10:50:41

Ahoj, dnes ráno jsem si stáhl aktualizaci a musím chválit. Moc děkuju za přidání té baterie. Ještě mě napadlo, jak jsi přidal ten blesk pro volání, zda by to nešlo i pro sms? Jak je to s tlačítky zpět a menu. U nich také můžeš nastavit třeba blikání?


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 14. led 2014 11:02:12

K tý SMS to přidám a divím se, že mně to nenapadlo. A říkal jsem si jestli by se to někomu hodilo u připomínání třeba ale zase abych to moc nepřekomplikoval a taky kolik lidí má telefon displejem dolů aby šel ten blesk vidět a v noci na to nebude nikdo zvědavej.

Na ty tlačítka určitě žádná standartní funkce nebude, to bude ovládat přímo telefon.


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: Smart Notify

Příspěvek od rose263 » úte 14. led 2014 12:11:04

Blikání tlačítek mi na SI I funguje, ale řídí to přímo aplikace pro doinstalovaný kernel.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 14. led 2014 12:55:17

No právě, muselo by to být řešeno pro každý telefon zvlášť


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » úte 14. led 2014 15:50:09

Ještě se chci zeptat. Nevím zda to je mým špatným nastavením.
Dnes jsem používal telefon v režimu vibrace. Zjistil jsem, že hovory mi při příchozím hovoru vibrují, ale sms ne. Když jsem apk zapl v nastavení sms - zavibrovat, tak teprv vibrovali.
Pak ale sms vibrují i v hlasitém režimu. Nebylo by možné, aby šlo nastavit, že si budu moci vybrat, aby sms vibrovala jen v tichém, nebo vibračním režimu?

Snad jsem to popsal srozumitelně.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 14. led 2014 18:15:23

Rozumím, ty vibrace jsou pak v každém režimu kromě tichého, dám tam tedy volbu Vibrace jen ve vibračním režimu.

Jinak mně teď napadla další, možná užitečná věc, a to že by tón připomenutí postupně zvyšoval hlasitost, od aktuální k maximální a nebo jen poslední
tón by byl na maximum.


vejicv
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: ned 05. led 2014 10:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini ROOT

Re: Smart Notify

Příspěvek od vejicv » úte 14. led 2014 18:20:36

Díky. Možná bych to zvyšování hlasitosti dal až na poslední. Ne vždy si to člověk může hned přečíst a tak aby to zbytečně neřvalo.

Jinak paráda.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » úte 14. led 2014 18:25:19

Jo asi to bude lepsi.


Peters56
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 11. pro 2013 20:49:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5 Pro

Re: Smart Notify

Příspěvek od Peters56 » stř 15. led 2014 16:33:08

Ahoj, mám dotaz. Aplikaci používám v dual simu a problém je ten, že pokud mi někdo zavolá na sim1 a já mu chci zavolat zpět tak můžu opět pouze ze sim1. Pro mě by ale bylo výhodnější zavolat ze sim2 což ale v aplikaci nejde nastavit nebo jsem to nenašel. Protože i když mám v telefonu nastaveno jako prioritní pro volání a sms sim2 stejně mi aplikace žene volání přes sim1 která nemá v tu chvíli nastavení jako prioritní. Dá se to někde nastavit aby byla volba sim karty nebo aby to automaticky mohlo využít právě nastavenou prioritní sim podle telefonu a ne na kterou sim přišel hovor. Protože musim z aplikace vyjet a tel číslo dotyčného vyhledat přímo v telefonu a pak volat kdy to automaticky volá ze sim2 která má v tuto chvíli prioritu. Díky.


Autor tohoto vlákna
lazy
Androiďák!
Příspěvky: 520
Registrován: pon 04. úno 2013 12:45:07
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: S7

Re: Smart Notify

Příspěvek od lazy » stř 15. led 2014 21:47:35

Problém je že u těchto dual sim telefonů vůbec netuším jak sim kartu přepnout protože standartně to Android neumí a nepodporuje. Udělám v nastavení volbu aby to při volání zobrazilo číselník už se zadaným číslem a pak jen zmáčknete tu sim z které chcete volat.

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host