KomunikaceViber přes 3G nejde

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Nosiris
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 15. úno 2011 14:33:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Twitter: @Nosiris
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Nosiris » čtv 04. dub 2013 12:37:12

Zdravim
Nejde mi Viber pře Mobilní sítě ale přes Wifi jo nevíte někdo jak to nastavit ? mám telefon Galaxy SII
díky.




Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Sentello » čtv 04. dub 2013 14:54:10

Nepřipojí se nebo se jen seká zvuk? Co máš za operátora?

Sent from my Blade


Autor tohoto vlákna
Nosiris
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 15. úno 2011 14:33:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Twitter: @Nosiris
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Nosiris » čtv 04. dub 2013 20:54:48

O2 mám. Nejde nic poslat ani přijmout mám na mysli zprávy. Napíšete po po chvilce když chci něco poslat že zpráca nelze poslat a to je věše na WiFi normálně vše funguje.

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Sentello » čtv 04. dub 2013 21:10:10

No tak to je oprav divný :grin:
Ostatní aplikace fungují?

Taky mám O2 a viber mě chodí i když jsem s fup

Sent from my Blade


HonzajsT
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 05. dub 2013 6:27:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od HonzajsT » pát 05. dub 2013 6:30:16

Mám stejný problém.

Jetě nedávno všechno fungovalo jak má, ted mi viber i icq šlape jen přes wifi a přes 3G si ani neškytne.
Mám operátora 02, HTC Sensation.

Zkoušel sem reinstal a nic.


Někdo nějaký nápad?



Díky



Autor tohoto vlákna
Nosiris
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 15. úno 2011 14:33:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Twitter: @Nosiris
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Nosiris » pát 05. dub 2013 8:22:51

Také jsem zkusil restart aplikace a stejně nic jen pře WiFi pře O2 se asi deset minu odesílá a potom to napíše že to nelze. A nejde ani nic přijmout WhatsApp ICQ atd vše funguje jen toto ne.

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Sentello » pát 05. dub 2013 13:23:45

No tak to je divný, zavolejte jim a zeptejte se.

Sent from my Blade

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8453
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od unavix » pát 05. dub 2013 13:42:07

Že by o2 blokovalo servery Viberu :shh:
Bůh odpouští, JÁ NE!


Autor tohoto vlákna
Nosiris
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: úte 15. úno 2011 14:33:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Twitter: @Nosiris
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Nosiris » pát 05. dub 2013 17:30:42

Nevím no
Asi je to jediná možnost zavolat O2. Je to divné no.


matesxss
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 15. kvě 2013 9:26:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia miro

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od matesxss » stř 15. kvě 2013 9:37:38

proč to prestalo jet ani preistal nic neresi jen to pise ze je aplikace viber zablokovana..neda se stahnout treba starsi verze nez tak nejnovejsi?

Uživatelský avatar

unavix
Kyborg
Příspěvky: 8453
Registrován: stř 05. led 2011 20:56:35
Reputace: 148
Typ mobilu / ROM: OnePlus 7 Pro 12/256GB, Android 11
Kontaktovat uživatele:

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od unavix » stř 15. kvě 2013 10:13:52

Na datový sim od TM taky nefunguje. Podle mě ty ku*vy operátorský blokujou porty nebo servery viberu.
Bůh odpouští, JÁ NE!

Uživatelský avatar

Sentello
Robot
Příspěvky: 950
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: One Plus 2

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Sentello » stř 15. kvě 2013 10:25:25

No to se dalo čekat, přicházejí o peníze... Řešením je udělat doma VPN server a přes něj tlačit všechna data

U o2 to zatím funguje, ale jak spadnu do fupu tak musím přes VPN, protože blokují voip

@telefon

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12665
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od ramon.dexter » stř 15. kvě 2013 10:50:12

No a není jednodušší používat google Talk? Zprávy to posílá, dá se přes to volat...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Viber přes 3G nejde

Příspěvek od Mishack » stř 15. kvě 2013 11:32:03

S tim volanim opatrne - je to takova nouzovka spis. Ale jinak ano.
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host