Komunikaceproblem s mailom Htc desire

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
RudesZH
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 23. črc 2010 2:02:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Root

problem s mailom Htc desire

Příspěvek od RudesZH » sob 24. črc 2010 20:30:12

Mam problem s nastavenim mailu.mam ucet na azet.sk a stale mo to pose ze sa remote pripojit....mzno to zle robim ja ani nwm ci vybrat pop alebo IMAP.vdaka




Uživatelský avatar

Supík
Admin - ten hodnej
Příspěvky: 1718
Registrován: úte 23. zář 2008 13:07:22
Reputace: 250
Typ mobilu / ROM: MI9 + HTC G1
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od Supík » sob 24. črc 2010 20:48:38

RudesZH píše:Mam problem s nastavenim mailu.mam ucet na azet.sk a stale mo to pose ze sa remote pripojit....mzno to zle robim ja ani nwm ci vybrat pop alebo IMAP.vdaka
Imap vs pop: http://www.onehelp.cz/onebit/kb/jaky-je ... op3-a-imap

Azet.sk neznam ale vetsinou se tyhle externi pristupy musi aktivovat. Mas to aktivovano? Ma Azet.sk nejaky navod se strucnym popisem nastaveni emailoveho klienta? Zkus svuj postup porovnat s tim navodem.

Zkus psat lepe slovensky, lepe se pak chape co chces sdelit ;).
Pokud vám AndroidForum pomohlo, tak jej prosím sdílejte a lajkute na FB a dalších sociálních sítích. A nebo ho třeba i podpořte vypnutím adbloku a nebo pošlete donation ..viz pravý sloupec. AF to potřebuje. Díík


tuva
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: pon 05. črc 2010 22:52:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc desire

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od tuva » sob 24. črc 2010 21:00:07

POP3 server: pop3.azet.sk
SMTP server (server odchádzajúcej pošty): smtp.azet.sk
Užívateľské meno (plné znenie vašej e-mailovej adresy):email
Heslo: heslo, ktoré používate pri prihlasovaní sa


Autor tohoto vlákna
RudesZH
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 23. črc 2010 2:02:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Root

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od RudesZH » sob 24. črc 2010 23:04:37

Ked to presne tak spravim tie nastavenia tak mi to napise WARNING:Cannot connect to the mail server to verify your account information.Your server is not responding. :evil: tak ako teda ptm?
Naposledy upravil(a) michpo dne úte 03. srp 2010 16:22:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Posledni prispevky se necituji! Cti pravidla!

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od d750 » ned 25. črc 2010 6:43:42

Možná by bylo jednoduší nechat si to přeposílat na gmail.


Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od TMa24 » ned 25. črc 2010 6:58:57

Ano. Ako pise d750, je tojednoduchsie, osobne to tak nastavene mam. Trosku meskaju ale vzdy dorazia

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od d750 » ned 25. črc 2010 7:02:37

Myslím že externí schránky to vybírá každou hodinu ale je možný že se to dá nastavit i na min.


salvatorestupido
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pon 22. bře 2010 8:13:48
Reputace: 0

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od salvatorestupido » ned 25. črc 2010 8:09:40

Mne funguje azet normalne s tym istym nastavenim, ako je uvedene vyssie:

prichozi: pop3.azet.sk
typ zabezpeceni: zadny
port serveru: 110

odchazejici: smtp.azet.sk
typ zabezpeceni: zadny
port serveru: 25


Lordzata
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 02. pro 2010 8:58:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: problem s mailom Htc desire

Příspěvek od Lordzata » čtv 02. pro 2010 17:47:06

mám takový problém, mam to nastavený stejne jako poslední příspěvek ale mam tam jen pop.seznam.cz. Ale na widget který mam na ploše mi přijde pouze cca jeden ze dvou mailů, a navíc mi to nazobrazí maily které už byli ve schrance nez sem nastavil mail. Je chyba v pop (pop3) nebo něčem jiném?

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host