KomunikaceViber

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Denia
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 08. říj 2015 8:36:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia
Tablet: Acer

Viber

Příspěvek od Denia » čtv 08. říj 2015 8:45:37

Dobrý den, přestal mi fungovat viber na tabletu acer iconia. Od instalovala jsem jej a znovu nejde nainstalovat, po zadání telefonního čísla pro zaslání aktivační ho kódu mi to píše chyba. Poradite někdo co s tím? Díky moc.




Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Viber

Příspěvek od foto1977 » stř 13. led 2016 9:02:01

Ahoj po aktualizaci Viberu se změnila ikona a vypadá jako foťák a má název Blackberry 10. Je taková jak v ploše, tak v menu aplikací. Stalo se to u mobilu Asus Zenfone C. Launcher je tam originální, žádný jiný icon pack. Přitom když na ikonu kliknu tok se otevře klasický Viber v růžovém...
Stalo se to také někomu? Reinstalace ani restart mobilu nepomohl...
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e


Miroslav Klouda
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 21. úno 2016 12:41:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini
Mobil 2 / ROM: LG L70 D320n

Viber - zvonění

Příspěvek od Miroslav Klouda » ned 21. úno 2016 12:57:11

Mé ženě často nezvoní telefon (LG) při příchozím hovoru na Viber (samozřejmě je připojena na wifi). Při telefonním volání se to nestává. Je to telefonem, nebo nedostatkem aplikace? Stává se to také někomu jinému?


ferys
Stálý androiďák
Příspěvky: 225
Registrován: pon 03. led 2011 21:00:32
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Iphone XR 64Gb
Tablet: Huawei MediaPad M5 10,8 Lenovo A10-70F
Tablet 2 / ROM: H96max X2 4G/64G

Re: Viber

Příspěvek od ferys » ned 21. úno 2016 16:28:37

Jo take nekdy nezvoni a nevim cim to je.
ferys


Miroslav Klouda
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 21. úno 2016 12:41:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini
Mobil 2 / ROM: LG L70 D320n

Re: Viber

Příspěvek od Miroslav Klouda » úte 01. bře 2016 14:49:36

Od jednoho technika jsem dostal radu, abych to zkusil odinstalovat a znovu nainstalovat, a zatím to funguje, ale často to nepoužíváme, tak se časem uvidí.
Po 2 týdnech po přeinstalaci to zlobí pořád.
Naposledy upravil(a) Miroslav Klouda dne stř 16. bře 2016 11:17:26, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar

BullittSF
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pon 27. črc 2015 4:58:34
Reputace: 0

Re: Viber

Příspěvek od BullittSF » čtv 10. bře 2016 18:17:25

Jede vám dnes Viber??mně se od rána pořád jen připojuje...

Uživatelský avatar

foto1977
Droid
Příspěvky: 1540
Registrován: ned 16. led 2011 20:58:37
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10e
Rom: stock
Bydliště: Matička měst :)

Re: Viber

Příspěvek od foto1977 » čtv 10. bře 2016 20:40:00

Partnerce funguje normálně, jak LTE tak přes wi-fi....
Alcatel OTE → Siemens C35i → Nokia 3310 → Nokia 6610 → Nokia E65 → LG OptimusOne → LG Optimus Black → Samsung S Duos → UMI X1 → iOceanX7 → UMI Cross → Zopo 998 → iOceanX7s → One+One 64GB → JIAYU G4S → UMI X3 → JIAYU G4S → Nexus 5 → Xperia Z3C → Huawei Nova → Xperia XZ1C → Samsung S10e

Uživatelský avatar

BullittSF
Nové Androidě
Příspěvky: 43
Registrován: pon 27. črc 2015 4:58:34
Reputace: 0

Re: Viber

Příspěvek od BullittSF » pát 11. bře 2016 11:01:13

Tak to vypadá,že nově blokuje Viber Tesco mobile po vyčerpání FUP


Tom2013
Stálý androiďák
Příspěvky: 74
Registrován: ned 13. led 2013 6:55:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5
Tablet: Galaxy Tab S2 8.0 (SM-T710)
Tablet 2 / ROM: Nexus 7 (2013)

Viber - ukládání fotek

Příspěvek od Tom2013 » úte 23. srp 2016 19:52:31

Viber mi standardně ukládá fotky, které mi někdo u chatu pošle do mobilu a zatím jsem nepřišel na to, jak to udělat, aby se ukládaly na kartu - jde to vůbec? Případně je možno provozovat celý Viber z externí karty? Instalaci na kartu to taky standardně nenabízí.
Mobil: Newman N1 a Galaxy S5
Tablet: Nexus 2013 a Galaxy Tab 2 8.0 (SM-T710)

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host