Komunikaceicq na android

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Sklenicka.f
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 25. zář 2010 23:27:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

icq na android

Příspěvek od Sklenicka.f » stř 29. zář 2010 21:54:40

Chci se zeptat kdy bude na androidu ICQ mě se na icq na pocitaci ukáže že už tam je ale v marketu ho nemuzu najít!! :shock:




Uživatelský avatar

Krokodyl
Droid
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Bydliště: Porta Bohemica
Kontaktovat uživatele:

Re: icq na android

Příspěvek od Krokodyl » stř 29. zář 2010 21:57:06

Na marketu je, ale pravděpodobně nepodporuje tvé rozlišení telefonu a proto se ti nezobrazí.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT


Autor tohoto vlákna
Sklenicka.f
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 25. zář 2010 23:27:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Re: icq na android

Příspěvek od Sklenicka.f » čtv 30. zář 2010 15:07:57

aha tak diky na zpravu


ozraly_kotelnik
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: stř 20. říj 2010 19:36:26
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od ozraly_kotelnik » stř 20. říj 2010 19:39:54

prosim nekoho zkusenejsiho, uvazuji nad koupi desire a chci se jen ujistit, zda pro android funguje nebo je jiz integrovana aplikace typu IM+ u iPhonu nebo neco takoveho jako fring... proste skype, icq, facebook a dalsi v jednom? dekuji

Uživatelský avatar

jtoxx
Droid
Příspěvky: 2008
Registrován: čtv 03. zář 2009 9:41:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 3
Twitter: Jiratoxx
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: icq na android

Příspěvek od jtoxx » stř 20. říj 2010 19:46:17

Jo je jmenuje se .... IM+ :-)

­
Follow me on - twitter


Uživatelský avatar

palec
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 07. říj 2009 12:17:06
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od palec » pon 01. lis 2010 14:28:14

Nejen IM+, jsou i jiné a dle mého názoru i lepší: eBuddy, meebo, Nimbuzz, imo.im...
HTC Hero

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: icq na android

Příspěvek od radegast » pon 01. lis 2010 18:55:37

Dej v Marketu vyhledat ICQ a nějaký ten čas nad zkoušením nalezených aplikací strávíš :lol:
To Ti garantuju.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


Aheadd
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: stř 03. lis 2010 13:03:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z

Re: icq na android

Příspěvek od Aheadd » stř 03. lis 2010 13:18:18

BeejiveIM jedine, nema cenu zkouset nic jinyho, tenhle klient umi google push, takze neplaca baterku neustalym pripojovanim k netu a pritom vam vse chodi, ja ma. Sice neni zadarmo, ale je nej

Uživatelský avatar

henrichg
Robot
Příspěvky: 708
Registrován: stř 05. srp 2009 10:30:05
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S10 - Android 9.0 stock - not root
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X - PixelExperience ROM (A9.0) - root
Tablet: Nexus 7 (2013) LTE - Android 6.0.1 stock

Re: icq na android

Příspěvek od henrichg » stř 03. lis 2010 13:28:04

Presne, presne. ;)
Autor PhoneProfiles a PhoneProfilesPlus. e-mail: henrich.gron@gmail.com

Uživatelský avatar

kuba-cz
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 14. zář 2010 21:32:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: icq na android

Příspěvek od kuba-cz » stř 03. lis 2010 15:31:29

dávejte si prosím pozor na SMS, ktera nabizi

stahnut ICQ do mobilu!
je to vir

doporucuju (:D)
SMS smazat. Tim ze ji prectete se nic nedeje, nesmite vsak kliknout na ty odkazy co v ni jsou.
HTC Wildfire


ormoru
Stálý androiďák
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 22. dub 2010 8:19:26
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od ormoru » stř 03. lis 2010 19:26:34

@kuba-cz
Nějaké bližší vysvětlení ? Díky
SGS II & Galaxy Tab

Uživatelský avatar

kuba-cz
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 14. zář 2010 21:32:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: icq na android

Příspěvek od kuba-cz » pon 08. lis 2010 11:42:11

moc nemam, kdyz jsem videl, ze mi takovahle sms prisla, tak pri cteni jsem si uvedomil, ze jsem nekde (myslim na technetu) cetl, ze uz litaji i infikovane sms - no a tak jsem to promptne smazal..
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 08. lis 2010 12:44:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněná zbytečná citace.
HTC Wildfire


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 19:44:59

A jak ta SMS vypadá. Chtěl jsem stáhnout ICQ ze stránek http://www.icq.com/download/mobile/android/ a nechal jsem si od nich poslat odkaz jako SMS, ale zatím jsem to nepoužil. Je to ta SMS s virem nebo je to neškodné a mohu jí použít. Díky za odpověď.


Lintny

Re: icq na android

Příspěvek od Lintny » pát 03. pro 2010 19:51:18

Zda.li chceš mít jistotu. Stáhni si ICQ z marketu ;)


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 20:05:16

Problém je v tom, že i přes QR na těchto stránkách i na ostatních mi to napíše, že market nic nenašel. Takže asi pro mé rozlišení to nefunguje.


Lintny

Re: icq na android

Příspěvek od Lintny » pát 03. pro 2010 20:11:49

Mohu se zaptat co máš za telefon? A obávám se, že v sms ti stejnak přišel odkaz ke stažení z Marketu.


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 20:18:50

Mám HTC Wildfire a SMS v podstatě odkazuje zpět na ty stránky ze kterých jsem to odeslal tedy na mim.icq.com kde se pak stahuje ICQ pro všechny mobilní platformy a přes ně pak to asi přesměrovává na market.


Lintny

Re: icq na android

Příspěvek od Lintny » pát 03. pro 2010 20:24:45

Jestli to fakt potom přesměruje na Market, tak máš smůlu. Wildfire zatím není podporovaný.


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 20:26:34

Mě spíš šlo o to zda SMS z tohoto zdroje není ta zmiňovaná s virem, ale jak to vypadá tak to asi bude v pořádku, ale stejně mi to nebude k ničemu :-).


Lintny

Re: icq na android

Příspěvek od Lintny » pát 03. pro 2010 20:29:15

Řekl bych, že by sms "zavirovaná" být neměla.


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 20:30:15

Díky za konzultaci.

P.S. Tak jsem to zkusil a dostal jsem se do marketu a tam to samé. Takže nic. :-)

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12666
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: icq na android

Příspěvek od ramon.dexter » pát 03. pro 2010 20:36:23

Michale, my nejsme žádná technická podpora, čili ani neposkytujeme konzultace.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


MichalSaFlower
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 03. pro 2010 19:41:48
Reputace: 0

Re: icq na android

Příspěvek od MichalSaFlower » pát 03. pro 2010 20:42:20

OK omlouvám se. Takže jak to napsat. Prostě díky. :-)


jege
Androiďák!
Příspěvky: 386
Registrován: čtv 21. říj 2010 11:08:59
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini
Bydliště: Praha

Re: icq na android

Příspěvek od jege » pát 03. pro 2010 22:30:54

ozraly_kotelnik píše:prosim nekoho zkusenejsiho, uvazuji nad koupi desire a chci se jen ujistit, zda pro android funguje nebo je jiz integrovana aplikace typu IM+ u iPhonu nebo neco takoveho jako fring... proste skype, icq, facebook a dalsi v jednom? dekuji
jtoxx píše:Jo je jmenuje se .... IM+ :-)
Aheadd píše:BeejiveIM jedine, nema cenu zkouset nic jinyho, tenhle klient umi google push, takze neplaca baterku neustalym pripojovanim k netu a přitom vam vse chodi, ja ma. Sice neni zadarmo, ale je nej


Opravdu? Fakt zvládnou i Skype? A pokud ne, tak proč mu jej doporučujete jako nejlepší, když na 1. místě poptává Skype!

Já používám IMO.IM, je skvělý, nepotřebuje extra registraci jako většina jiných klientu, t.j. nemusím mít login a heslo ještě zvlášť na IMO.IM. Na rozdíl od Fringu se trvale udrží v paměti a hlavně dokáže zvládnout několik stejných přihlášení najednou, které mohu libovolně zapínat a vypínat. Na jednom IMO.IM tak mohu mít současně aktivních několik účtů Skype, ICQ, MSN a pod. nebo si mohu zapnout např. jenom pracovní účty, nebo soukromé, nebo jejich libovolnou kombinaci. A pokud mám aktivní 2 různé účty ke stejné službě, tak si píšu sám se sebou na jednou telefonu. :mrgreen:

IMO.IM ale neumí hlasové služby a VOIP účty, takže je opravdu jenom na chat na rozdíl od Fringu a Nimbuzzu, které ale bohužel Skype již neumí.
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact


zdsamct
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: pát 20. srp 2010 20:57:58
Reputace: 0
Bydliště: blansko

Re: icq na android

Příspěvek od zdsamct » úte 21. pro 2010 14:09:16

ten odkaz v sms te fakt hodi na market
jinak jsem hledal a nasel tu aplikaci icq co market nabizi pro jine androidy, nainstaloval rucne a jede i na htc wildfire :D
parada
htc wildfire , 16 gb


jege
Androiďák!
Příspěvky: 386
Registrován: čtv 21. říj 2010 11:08:59
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini
Bydliště: Praha

Re: icq na android

Příspěvek od jege » stř 22. pro 2010 21:35:57

Funguje vám Skype přihlášení na IMO.IM? Mě to dnes nebo včera přestalo fungovat a tak nevím, jestli je problém u mě nebo Skype začal blokoval IMO.IM stejně, jako před časem Fring a Nimbuzz.

Edit: Tak Skype nic neblokuje, protože samo nefunguje: http://zpravy.kurzy.cz/259467-skype-ma- ... y-vypadek/ :mrgreen:
Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host