KomunikaceJak dostat Viber na dva pristroje

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
DapaCz
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 16. zář 2010 18:12:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S7
Tablet: Huawey MediaPad M3 Moonlight Silver

Jak dostat Viber na dva pristroje

Příspěvek od DapaCz » pon 23. led 2017 15:49:54

Ahoj. Mam telefon Samsung S7 a registrovany Viber na cislo XXX. Mam zaroven tablet Huawei M3 Moonlight Silver. Kdyz chci na tablet aktivovat Viber na stejne telefonni cislo XXX, na Samsungu S7 se mi Viber odhlasi a vyzaduje novou notifikaci. Kdyz provedu notifikaci na Samsungu S7, zase mi to odhlasi Viber na tabletu a tak dokola.

Kdyz jsem pouzival jiny tablet, mel jsem jeste pred tydnem Viber na cislo XXX registrovany jak v telefonu, tak v tabletu i PC. Synchronizace fungovala skvele.

Poradite mi nekdo?





miska1982
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 25. led 2017 9:13:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung A5

Re:Moze sa viber pomylit v urceny polohy

Příspěvek od miska1982 » stř 25. led 2017 9:55:26

Ahojte. Chcela by som sa poradit. Mam Samsung A5 a nainstalovany viber. Pri odosielani sprav mam nastavene urcovanie polohy. Problem je, ze cely cas som bola na jednom a tom istom mieste. Akurat v dvoch roznych miestnostiach domu. Cely cas ukazovalo spravnu polohu, iba pri troch spravach, ktore som odoslala z inej miestnosti zrazu ukazalo uplne ine miesto. Vzdialene 4 km od domu. Mate s urcovanim polohy pri viberi podobny Problem? Cely cas ukazuje spravne a zrazu preskoci inde aj ked ste sa nepohli z domu? Budem vdacna za kazdy nazor. Preco riesim takuto banalitu? No lebo je to pre mna velmi dolezite. Nakolko ma vdaka tomu obvinuju,ze som bola na uplne inom mieste. Existuje podla Vas nejaky sposob ako dokazat, ze ste sa skutocne nepohli z uvedenej adresy?


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Jak dostat Viber na dva pristroje

Příspěvek od ludekbrno » stř 25. led 2017 10:34:04

Neexistuje. Vysvětli těm co tě obviňují, že přesné určování polohy z GPS funguje jen venku. V interiéru je poloha pouze přibližná a to klidně i o několik kilometrů.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


miska1982
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 25. led 2017 9:13:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung A5

Re: Jak dostat Viber na dva pristroje

Příspěvek od miska1982 » stř 25. led 2017 12:01:57

ludekbrno píše:Neexistuje. Vysvětli těm co tě obviňují, že přesné určování polohy z GPS funguje jen venku. V interiéru je poloha pouze přibližná a to klidně i o několik kilometrů.
Dakujem velmi pekne za odpoved. Len neviem pochopit preco cely cas ukazovalo spravne a fakt len pri tych troch spravach to preskocilo uplne inde. :facepalm: A na zaklade tohto ma niekto ide usvedcit, ze klamem a bola som na inom mieste. Ide mi len opravdu. Smutny je uz len fakt,ze
vas niekto na zaklade polohy vo viberi odpise.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16734
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Jak dostat Viber na dva pristroje

Příspěvek od ludekbrno » stř 25. led 2017 13:21:08

Někdy to může i v interiéru ukázat přesně a to ve dvou případech. 1) když třeba sedíš někde blízko okna, tak se může chytit přesná poloha ze satelitů (GPS) a nebo 2) telefon neustále hledá dostupné Wi-Fi sítě v okolí a pokud jsi v dosahu nějaké WiFi (např. tvoje nebo sousedova domácí), kterou má google v databázi s polohou, tak pošle telefonu informaci, kde se nachází a telefon tak zná polohu s přesností desítek metrů. Když ses přesunula do jiné místnosti, tak už telefon tu WiFi nechytal a polohu určoval jen podle zachytitelných GSM vysílačů, což je nejméně přesné, až na ty kilometry. Každopádně jestli z toho někdo dělá nějaké závěry, tak je pitomec a vůbec nechápe, jak určování polohy v telefonech funguje.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Uživatelský avatar

Tomáš Kubec
Moderátor
Příspěvky: 4566
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Reputace: 53
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak dostat Viber na dva pristroje

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř 25. led 2017 14:59:50

Přesně tak jak píše Luděk.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti