KomunikaceHandcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kren
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 24. říj 2010 12:49:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One [P500] FroYo

Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od kren » ned 24. říj 2010 12:59:22

Nevíte co s tím. V handcent SMS mi vše funguje jak má, ale když chci odeslat SMS a chci vybrat komu, tak po skoku do kontaktů a návratu zpět není vyplněn adresát a je pořád prázdný. Pokud nevyberu z kontaktů, ale ze seznamu posledně odeslaných, tak tam ten výběr funguje. Chtěl jsem se vykašlat na na Handcent SMS a nainstaloval si Chomp. Tam zase všechno fungovalo, ale seznam s kontakty byl prázdný (přesto, že jsem povolil v nastavení všechny kontakty). Prostě dvě SMS aplikace a u obou problémy s kontakty. Mobil je LG Optimus One (P500), android 2.2 FRoYo.





Autor tohoto vlákna
kren
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 24. říj 2010 12:49:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One [P500] FroYo

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od kren » pon 25. říj 2010 10:54:13

Takové živé fórum a co jsem četl tolik uživatelů Handcent SMS nebo Chomp a že by nikdo neporadil :( ?


petr.88
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: pát 20. bře 2009 21:14:40
Reputace: 0
Bydliště: Podolí

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od petr.88 » pon 25. říj 2010 11:05:49

Používám Chomp. a jak začnu psát kontakt ,doplní se ze seznamu.
Philips Fizz,Siemens S10,C35,S35, MDA,M55,S65,ME75,Nokia E50,T-Mobile G1 1.6,HTC Desire Z


Autor tohoto vlákna
kren
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 24. říj 2010 12:49:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One [P500] FroYo

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od kren » pon 25. říj 2010 14:49:13

Já chci u Chompu vybrat ze seznamu kliknutím na plusko ale seznam je prázdný.


denny191
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: sob 16. říj 2010 0:58:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SonyEricsson Xperia ray

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od denny191 » stř 27. říj 2010 23:01:08

No me to taky v handcent nejde,ani jinej nepouzivam,ale bud to delam opacne pres kontakty a nebo jak uz bylo napsano. Tuknes do pole kontaktu a napises nazev a automaticky se ti rozbali navrhy kontaktu...

Jinak ja mam zase jiny problem,nevim proc ale kdyz pisu na better keyboard tak mi zhruba u 4. radku prestane reagovat,tak nevim jestli se to nesnese s handcent a nebo je ta klavesnice vadna...pokud prepnu na tu zakladni co je ve wildfiru a pak zase zpet na betterkeyboard,tak zase chvilku funguje,nevite nekdo cim by to mohlo byt,nikde sem nenasel ze by se to tu resilo.



Frankye
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 12. pro 2010 16:28:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od Frankye » čtv 16. pro 2010 16:15:59

Ahoj, mel bych dotaz k trosku jinymu problem s Handcentem - koukam dobre, ze nejde vyhledavat kontakt jinak, nez srolovanim podle zacatecniho pismena? Ze chybi moznost zadat pocatecni pismena jmena na klavesnici???

Navic nejdou seradit kontakty podle prijmeni nebo na to alespon nemuzu prijit... ???

Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od corve » čtv 16. pro 2010 16:44:57

mě to v handcent sms funguje... tuknu na +, pak zafajfkuju kontakt, pak menu a end select... hotovo


Frankye
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 12. pro 2010 16:28:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od Frankye » pát 17. pro 2010 12:16:47

To me funguje taky, jde mi o to, ze se nedaji vyhledavat kontakty zadanim pocatecnich pismen jmena na klavesnici ... muzes jen rolovat jmeny ... a nejdou kontakty seradit podle prijmeni... F

Uživatelský avatar

corve
Androiďák!
Příspěvky: 546
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: RN3SE-Gismo-lineageOS13
Tablet: Nexus 7
Rom: SlimRom 4.4.1

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od corve » pát 17. pro 2010 17:09:09

Kdyz tapnu na radek s kurzorem, vyjede klavesnice a pisu pocatecni pismena, pokud tapnu na +, vybiram v kontaktech...
Podle prijmeni- nastav kontakty>menu>moznosti zobrazeni.

Sent from Tapatalk..


Frankye
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 12. pro 2010 16:28:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG OO

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od Frankye » čtv 23. pro 2010 12:26:03

Diky za tip na to vyhledavani klavesnici, to mi nejak nedoslo... :)

Kontakty mam serazene dle prijmeni... v defaultni aplikaci jsou tak serazeny, v handcentu jsou podle jmena... F


padrta
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 03. čer 2010 18:10:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sonyericsson Xperia X10

Re: Handcent SMS - nelze zadat kontakt při odeslání

Příspěvek od padrta » ned 09. led 2011 17:49:15

Ahoj mám problém,když si nainstaluju např. handcent a přijde mi zpráva tak se mi zobrazí i v původnim sms klientovy.U 1.6 jsem to dokázal v nastavení najít aby to původního klienta nepoužívalo a poůžívalo jen handcent,ale u 2.1 to nikde nemůžu najít,prosím poraďte.Díky

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host