KomunikaceFacebook

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
michalrysina
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 09. lis 2010 22:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Rom: Stock 4.3
Bydliště: Pardubice

Facebook

Příspěvek od michalrysina » úte 09. lis 2010 22:30:32

Omlouvám se ale jsem nováček. Jde nějak z DHD nebo Desire Z odinstalovat aplikace Facebook.Děkuji všem


Siemens MT50 > Nokia6310i > Siemens CX75 > Nokia C3 > Desire HD > Samsung Galaxy Note II


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12665
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Facebook

Příspěvek od ramon.dexter » úte 09. lis 2010 22:31:08

Pouze pokud máš root práva. Pokud jí nepoužíváš, ničemu nevadí.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
michalrysina
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 09. lis 2010 22:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Rom: Stock 4.3
Bydliště: Pardubice

Re: Facebook

Příspěvek od michalrysina » úte 09. lis 2010 22:32:29

Takže když bych udělal root a dal to pryč tak se nic nestane?
Siemens MT50 > Nokia6310i > Siemens CX75 > Nokia C3 > Desire HD > Samsung Galaxy Note II

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12665
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Facebook

Příspěvek od ramon.dexter » úte 09. lis 2010 22:34:26

Ne. Ale dělat root kvůli odinstalování aplikace je zbytečný. Kromě toho že si telefon můžeš nevratně poškodit každopádně přicházíš o záruku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

ghotic.ghotic
Robot
Příspěvky: 788
Registrován: sob 14. srp 2010 10:47:10
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ThL W100
Bydliště: Jemnice
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebook

Příspěvek od ghotic.ghotic » úte 09. lis 2010 22:35:15

Stane nebudeš ji tam mít a dáš si tam jinou nebo žádnou.

   @telefon    
"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

Prosím a děkuji opravdu nejsou sprostá slova!


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
michalrysina
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 09. lis 2010 22:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Rom: Stock 4.3
Bydliště: Pardubice

Re: Facebook

Příspěvek od michalrysina » úte 09. lis 2010 22:38:09

Tak pokud tam aplikaci nechci tak proč ji tam mít ....můžete mi ještě napsat odkaz na root DHD? Děkuji
Siemens MT50 > Nokia6310i > Siemens CX75 > Nokia C3 > Desire HD > Samsung Galaxy Note II


vitek26
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pon 24. kvě 2010 16:40:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: vitek26
Rom: MIUI.cz

Re: Facebook

Příspěvek od vitek26 » úte 09. lis 2010 22:46:18

Když použiješ některý z launcherů (např. launcher pro) tak lze skrýt ikonky které nepotřebuješ (amazon, facebook atd.)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
michalrysina
Stálý androiďák
Příspěvky: 94
Registrován: úte 09. lis 2010 22:28:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Rom: Stock 4.3
Bydliště: Pardubice

Re: Facebook

Příspěvek od michalrysina » úte 09. lis 2010 22:49:38

ale ty aplikace tam budou porad ne? nehlede na to ze budou zrat pamet. Jina moznost jak je dat pryc neni?

edit: ted ctu ze root je pomerne slozitá operace takze asi nez smirit se s tim me nic jinyho nezbyde ze?
Siemens MT50 > Nokia6310i > Siemens CX75 > Nokia C3 > Desire HD > Samsung Galaxy Note II


Lordzata
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 02. pro 2010 8:58:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Facebook

Příspěvek od Lordzata » čtv 02. pro 2010 17:42:29

zdravím, ted trošku z jiného soudku. Mám DHD a na ploše widget facebook, ale neaktualizuje se. Mám ho tam asi 2 týdny a aktualizoval se jen jednou. Jak docílim kdyz sem na dané ploše tak vidím pouze příspěvky staré nekolik dní?

Uživatelský avatar

skooopa
Droid
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebook

Příspěvek od skooopa » čtv 02. pro 2010 18:03:48

To je to pro tebe opravdu tak neprekousnutelne mit v menu jednu ikonku (od FB) navic?
Sorry nechci se tim do tebe nijak navazet ale proste to nechapu proc ho tam tak desne nechces?
Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!


Lordzata
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 02. pro 2010 8:58:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Facebook

Příspěvek od Lordzata » čtv 02. pro 2010 19:22:05

chapu. jako nejde tady o ikonku jen sem se chtel zeptat jestli nekdo neví jak to odstranit. kdyz už tam ten widget je tak aby to bylo aktualni


Mexx32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 26. pro 2010 1:02:42
Reputace: 0

Problém s chatem na FB

Příspěvek od Mexx32 » úte 28. pro 2010 17:30:08

Dobrý večer. Mám HTC Desire se systémem 2.2. Včera jsem přes Market aktulizoval aplikaci Facebook na verzi 1.5. Přibyla tam položka Chat. Jenže to je můj problém. I když FB aplikace nepoužívám v daný moment, všichni mí přátelé mě vidí online na chatu a to mi dost vadí. Zná někdo řešení, tedy kromě toho, že pokaždé najedu do Správy aplikací a killnu oboje alpikace pro FB?
Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar

TMa24
Droid
Příspěvky: 1899
Registrován: ned 28. úno 2010 13:33:32
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 5x
Twitter: necromanderSM
Rom: stock
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebook

Příspěvek od TMa24 » úte 28. pro 2010 17:40:06

Vojdi do chatu a tam potvrd "go offline"


Mexx32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 26. pro 2010 1:02:42
Reputace: 0

Re: Facebook

Příspěvek od Mexx32 » stř 29. pro 2010 1:34:29

Aha. Diky :D :D


Mike87
Stálý androiďák
Příspěvky: 64
Registrován: úte 28. pro 2010 15:05:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire HD

Re: Facebook

Příspěvek od Mike87 » pát 31. pro 2010 12:27:07

KDyž píšu status a během psaní překlopim telefon, tak se text vymaže a je tam jen to šedivě napsané "co se vám honí hlavou" nebo co to tam je za blbost.. dá se s tim něco dělat?


Michal85
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 15. říj 2010 17:16:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Tablet: Ipad 1

Re: Facebook

Příspěvek od Michal85 » sob 08. led 2011 18:58:19

Ahoj. Z nejakeho duvodu se mi prestal synchronizovat facebook s tel.( xperia mini pro) kontakty to nesynchronizuje. Kamos ma stejny problem. Nevite nekdo co s tim? Diky


dipus
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 16. srp 2010 22:36:03
Reputace: 0

Re: Facebook

Příspěvek od dipus » pon 17. led 2011 12:43:35

Zdravim,
na Facebooku se tedka propojil chat se zpravama. Android aplikace na to bohuzel reaguje tak, ze kazdou zpravu na chatu bere jako zpravu co byvala driv a kdyz mam zaplou notifikaci zprav, tak to porad naskakuje, kdyz si s nekym na PC pisu :)
Nevite, co s tim? Jestli pockat, az to vyresi update aplikace, pokud vyresi.

Jo a taky to vypada, ze kdyz se na PC odhlasim z Facebooku, tak tam mam porad v chatu Mesicek (status, ze mam FB zaple, ale nejsem u PC). Ze by za to mohla taky FB aplikace v telefonu?
Naposledy upravil(a) dipus dne pon 17. led 2011 13:38:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

pjd
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: stř 29. zář 2010 7:54:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: vojtisek_michal
Bydliště: Pardubice, Zruč nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebook

Příspěvek od pjd » pon 17. led 2011 12:47:28

Mike87 píše:KDyž píšu status a během psaní překlopim telefon, tak se text vymaže a je tam jen to šedivě napsané "co se vám honí hlavou" nebo co to tam je za blbost.. dá se s tim něco dělat?
Ano da, je nutne upravit aplikaci aby se neprekreslovala po zmene orientace. Napis vyvojarum at to opravi tak ze pridaji do manifestu: <activity ... android:configChanges="keyboardHidden|orientation">


Mexx32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 26. pro 2010 1:02:42
Reputace: 0

Odstraneni odmitnute udalosti v kalendari.

Příspěvek od Mexx32 » ned 13. úno 2011 10:40:53

Ahoj, nedavno jsem si na fb pridal udalost a posleze ji zrusil. Byla to udalost na nekolik mesicu. Na fb ji mam zrusenou ale porad se mi zobrazuje v kalendari. Nemuzi prijit na to jak to odstranit. Ma nekdo reseni prosim.
Mam Desire 2.2. A fb 1.5.1. Diky moc.


s3jr4
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: ned 13. úno 2011 10:55:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evo

Re: Odstraneni odmitnute udalosti v kalendari.

Příspěvek od s3jr4 » ned 13. úno 2011 10:57:39

Mexx32 píše:Ahoj, nedavno jsem si na fb pridal udalost a posleze ji zrusil. Byla to udalost na nekolik mesicu. Na fb ji mam zrusenou ale porad se mi zobrazuje v kalendari. Nemuzi prijit na to jak to odstranit. Ma nekdo reseni prosim.
Mam Desire 2.2. A fb 1.5.1. Diky moc.
Když si otevřeš na FB tu událost, tak tam máš odkaz "Odebrat z mých událostí".


Mexx32
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 26. pro 2010 1:02:42
Reputace: 0

Re: Facebook

Příspěvek od Mexx32 » ned 13. úno 2011 11:04:06

Vyřešilo to až odebrání z účtů v htc a jejich opětovné přidání... Dík za radu, to jsme taky mohl zkusit, ale moc se v fb nevyznám...

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Facebook

Příspěvek od chytil123 » ned 13. úno 2011 20:11:44

Mám dotaz, když jsem na wifi na mobilu tak jsem online na fcb, někdo mi napíše do chatu a odhlásí se, já si zapnu PC a tam hafo chat zprav ze mi nekdo psal ale nevidim je...jde nejak na mobilu vypnout ten chat ???
Nexus S / Nexus 7


s3jr4
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: ned 13. úno 2011 10:55:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: evo

Re: Facebook

Příspěvek od s3jr4 » čtv 21. dub 2011 10:48:25

V FB aplikaci vlez na chat a tam to jde v menu vypnout.

Uživatelský avatar

hobitos
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: stř 06. dub 2011 8:23:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Facebook

Příspěvek od hobitos » pát 22. dub 2011 10:05:45

Asi jsem šílená lama, ale nedaří se mi na to přijít. Mám DHDčko a čtu tu o chatu na FB. Chat využíváte skrz vestavěnou aplikaci nebo přes GO!Chat for Facebook (či jinou aplikaci)? Děkuju za odpověď.

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Facebook

Příspěvek od chytil123 » sob 23. dub 2011 7:27:11

Chat mas normal v hlavni nabidce facebook aplikace. ;) (okona vpravo dole)
Nexus S / Nexus 7


kadluna
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 15. kvě 2011 16:50:24
Reputace: 0

Re: Facebook

Příspěvek od kadluna » ned 15. kvě 2011 16:53:40

Zdravim vsechny zkusene Androidy.
Narazil jsem na problem se synchronizaci s FB. V nabidce Ucty a synchronizace dam Pridat novy ucet, pote kliknu na ikonu FB a screen se mi vrati do nabidky Ucty a synchronizace. Aplikaci FB mam nainstalovanou. Zkousel jsem ji ji odinstalovat a nainstalovat, restartovat telefon... :-(
Docela me to mrzi, protoze v tom vidim hlavni vyhodu Androida.
Poradte co s tim, prosim.
Karel


vitek26
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pon 24. kvě 2010 16:40:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One
Twitter: vitek26
Rom: MIUI.cz

Re: Facebook

Příspěvek od vitek26 » úte 17. kvě 2011 15:21:01

Zkus si pustit fb aplikaci. přejdi na hlavní obrazovku jak tam máš těch 9 ikonek. Dej nabídku a pak settings. a dole dej sync contacts na all nebo jen na with exist. contacts.
Mě tohle pomohlo ale bacha. mě se talo že mi fb přiřadil ke kontaktům číslo co maj lidi na fb učtu a to je ve tvaru na které se nadá volat.
Nejlepší je moje řešení na http://androidforum.cz/navod-jak-stahno ... 12024.html stačí použít od 9 bodu.


x46x
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: pát 19. lis 2010 13:35:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation+HTC Kaiser [TyTN II]

Re: Facebook

Příspěvek od x46x » čtv 09. čer 2011 8:37:55

Jde nějak nadobro vypnout Facebook? Já ho vypnu, ukončim přes TaskKillera ale když mi někdo napíše tak mi to v oznámení stejně vyskočí :-( Je na to nějaký fígl jak ho skutečně vypnout? Myslim si že to zbytečně žere jak data tak baterku..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12665
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Facebook

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 09. čer 2011 8:59:44

x46x: no, možná bude na vině push technologie. Někde jsem čet, že fcb chat umí i push, takže to vypneš jedině odinstalací
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


x46x
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: pát 19. lis 2010 13:35:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation+HTC Kaiser [TyTN II]

Re: Facebook

Příspěvek od x46x » čtv 09. čer 2011 9:04:32

Odinstalovávat se mi nechce. Používám ho, jen nechci aby bežel na pozadí a žral data a baterku. Když aplikaci vypnu chci aby byla skutečně vypnutá, sedim u počítače a nepotřebuju aby mi zprávy chodily i na mobil..
Zeptáš-li se na to co nevíš, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
Čím více určitou věc potřebujete, tím spíše ji nenajdete.
Nikdo není dokonalý..! I hovno má své mouchy!

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host