KomunikaceGO SMS

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

V-Maxik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:17:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500 DUO+GSmart G1317D
Bydliště: Havířov

Re: GO SMS

Příspěvek od V-Maxik » úte 24. kvě 2011 10:26:37

V-Maxik píše:Měl bych dotaz.Mám 2 simkarty a u programu Go sms při odesílaní není možnost vyběru z které sim to poslat.Je to někde skryté,nebo to neumí.Dík
GIGABYTE GSmart G1317D
Nikdo z vás nepoužívá tenhle program na telefonu se dvěma simkartami. :(




Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od mitsuu84 » úte 24. kvě 2011 14:11:35

Myslím si že ten program tohle neumí..Podle mě prostě pošle sms z tém sim která je ve slotu jedna jako by hlavní(i když sou dostupný obě)..
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Uživatelský avatar

V-Maxik
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:17:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500 DUO+GSmart G1317D
Bydliště: Havířov

Re: GO SMS

Příspěvek od V-Maxik » stř 25. kvě 2011 6:49:59

mitsuu84 píše:Myslím si že ten program tohle neumí..Podle mě prostě pošle sms z tém sim která je ve slotu jedna jako by hlavní(i když sou dostupný obě)..
Tak děkuji aspoň za nějakou odpověď.Jsem to zkoumal ze všech stran a nenašel jsem tam tuhle možnost.

Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od mitsuu84 » stř 25. kvě 2011 13:52:37

odpověd která nepotěší je jako by žádná ani nebyla :DD ..U normal vestavěné aplikace se tě to před odesílání ptá z čeho to chceš poslat že??Kdybys udělal z té GO sms defaultní aplikaci a tu vestavěnou smazal,to by asik nepomohlo že..Leda zkus napsat tomu vývářovi přímo jestly by tahle možnost nešla nějak do té aplikace vmáčknout nebo jestly by ti neporadil jak na to aby to fungovalo...
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄


peetik
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 18. úno 2010 10:05:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 mini 4.4.1. STOCK ROM

Re: GO SMS

Příspěvek od peetik » pát 27. kvě 2011 11:49:16

Mě se teď stalo to, že mi zmizel Widget a tím pádem, když mi přijde zpráva tak se mi neukazuje v ikonce na ploše počet zpráv. Vlstně, když sem měl na ploše widget ikonu a přišla zpráva, tak sem se hned dostal do té přijaté zprávy, takhle sem si umístil na plochu jen zástupce a ihned se nedostanu do té nově přijaté zprávy. Máte taky někdo takový problém s Widgetem? Vůbec nemám na výběr ten widget. HTC Desire ofico ROM od T-mobile.


Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od mitsuu84 » pát 27. kvě 2011 13:35:03

Si v aplikaci aktivuj vyskakovací okna..ty vyskočí přijatá sms aj z textem a mužeš přímo v tom okně odpovědět a nebo přejít do te zprávyv aplikaci ...jinak ten widget úpokud se nepletu se dá stáhnou v marketu..stačí dat go launcher widget a najít si to..
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄


peetik
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 18. úno 2010 10:05:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 mini 4.4.1. STOCK ROM

Re: GO SMS

Příspěvek od peetik » pát 27. kvě 2011 14:25:57

Stáhla se aktualizace a stím se i objevil widget. A už to jede.

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: GO SMS

Příspěvek od zippy.d » čtv 02. čer 2011 16:00:33

Přijde mi sms, přečtu ji v této super app, příp. odpovím. Problém je v tom, že mi zůstane oznámení na lock screenu :evil: Odstraním to pouze spuštěním výchozí aplikace na sms.

Nevíte někdo, prosím, jak se toho zbavím?

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od Wotan » čtv 02. čer 2011 17:22:35

pouzivaj chomp sms tam je to v poriadku :-D
pripadne skus v defaultnej aplikacii vypnut hlasenie novej sms ;-)

Uživatelský avatar

mitsuu84
Androiďák!
Příspěvky: 585
Registrován: úte 30. bře 2010 15:01:49
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Alcatel OneTouch Idol 3 ofiko android 5.0.2
Mobil 2 / ROM: Samsung GT S5570 ofiko android 2.3.6
Twitter: mitsuu84
Tablet: Tablety nezobu :D
Bydliště: Olomouckej kraj :)
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od mitsuu84 » čtv 02. čer 2011 19:14:01

Zrušení oznámení v default sms nepomuže..u GO sms pomuže asi jen odstranění default aplikace..já jí tam zas po přehrátí rom sice mám ale používám widget locker a tam mi přijatý sms nevysej z default aplikace :DD
Vodafone Smart prime 6
Smartphone history: Siemens SX1Mio A701Nokia 7610,N73,N72,6681,E51...T-Mobile MDA 3T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel OT Idol 3 (5.5")Lenovo A6000LG F60 (D390n)►►► SmartFórum ◄◄◄

Uživatelský avatar

zippy.d
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: stř 29. pro 2010 18:25:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Acer Liquid E380
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Re: GO SMS

Příspěvek od zippy.d » pát 03. čer 2011 12:17:30

Wotan píše:pouzivaj chomp sms tam je to v poriadku :-D
pripadne skus v defaultnej aplikacii vypnut hlasenie novej sms ;-)
V Chompsms to dělá taky :( Samozřejmě, že jsem ve výchozí app vypnul oznámení, ale prostě to nejde. No nevadí, zkusím ještě jiné ;)

Edit: Vyřešil jsem to aplikací SMSPopup :yes:


lordKOKMAN
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: pon 06. čer 2011 11:20:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od lordKOKMAN » sob 16. črc 2011 10:20:07

Zdravím Vás go sms je výborná app. Ale nezálohuje MMS jde nejak nastavit aby krome sms na kartu nebo jinam zalohovala i MMS?
9/1999 - Sony CMD-X1000 1/2001 - Nokia 3310 3/2003 - Nokia 3650
4/2008 - Nokia N95 8GB - Fw v 35.0.001
2.6.2011 - Samsung Galaxy S2 - Android 4.1.2

Uživatelský avatar

Bobo
Robot
Příspěvky: 890
Registrován: úte 04. led 2011 17:21:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Originál 4.4.4

Re: GO SMS

Příspěvek od Bobo » čtv 21. črc 2011 11:48:33

Tak jsem dnes zkusil GO SMS a mám pár dotazů:
1) Jak zařídit, aby se mi při psaní SMS na klávesnici objevilo tlačítko pro přidání smajlíku?
2) Doufal jsem, že GO SMS vyřeší i špatný čas u přijatých SMS (zajímá mě, kdy to bylo odesláno, a ne to, kdy to přišlo na můj mobil, respektive chtěl bych vědět oboje jako na bývalém SE k750i, ale když už mám vědět jen jedno, tak důležitější je čas odeslání), ale bohužel. A zmiňované nastavení "Settings" -> "Receive Information Settings" -> "Set Time Correction" tam není... :( Nějaký nápad?
3) Nefunguje aplikace Missed Message Flasher, existuje nějaké nastavení, aby to šlo?

Pokud nepřijdu na to, jak vyřešit 1) a 3), tak se vrátím na původní SMS aplikaci, protože funkčnost má přednost před vzhledem... Předem díky za Vaše odpovědi ;)
Naposledy upravil(a) Bobo dne ned 31. črc 2011 11:02:37, celkem upraveno 2 x.
LG P500 Optimus One ⇾ Nexus 4


B3!CrAZy
Androiďák!
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 12:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: GO SMS

Příspěvek od B3!CrAZy » čtv 21. črc 2011 12:22:44

1) sak tam mas primo tlacitko pri jehoz stisku ti vyjedou vsechny smajliky a jestli to chces na klavesnici tak je to nastaveni klavesnice
3) ten program neznam, tak nevim


dajin
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 02. črc 2011 19:34:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500

Re: GO SMS

Příspěvek od dajin » čtv 21. črc 2011 17:56:33

Ahojte , nevite někdo jak vypnout diakritiku v GO SMS ?? Aby to psalo jen bez hačku a čarek ?????
Diky moc za rady ;)

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 261
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: GO SMS

Příspěvek od Pistolník » čtv 21. črc 2011 18:00:19

Je to zbytečné. Počítá to bez diakritiky a stejně tak to i odchází. Tak proč vypínat?


dajin
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 02. črc 2011 19:34:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500

Re: GO SMS

Příspěvek od dajin » čtv 21. črc 2011 18:03:55

když pišu zpravu tak mi to rozepisuje třeba na 3 sms misto na 1 a to se mi nelibi :-(

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 261
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: GO SMS

Příspěvek od Pistolník » pát 22. črc 2011 6:48:20

Jedna sms může mít pouze 160 znaků. Vpravo máš počítadlo. A právě Gosms počítá i česká písmenka jako jeden znak, takže je jedno, jestli tam diakritika je nebo ne.


mapetejka
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: čtv 21. črc 2011 22:44:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Twitter: mapetejka
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: GO SMS

Příspěvek od mapetejka » pát 22. črc 2011 9:52:28

Přešel jsem na Go SMS z Handcent (protože se občas choval podivně a program už na mě byl příliš robustní, takový "líný"). A zatím jsem velmi spokojený.
Trápí mě defacto jen jediná věc a to jsou ti odporní smajlíci. Nechci žádné smajlíky. Když mi někdo napíše smajlíka, chtěl bych vidět klasickou dvojtečku a závorku, nikoliv nějaký obrázkový obličej. Vadí mi to zejména proto, že to pak nepříjemně "zvětší" řádek, když si zprávu čtu, na velikost toho smajlíka (používám menší písmo než je standard).
Možná jen něco míjím v nastavení. Nevíte někdo, jak se smajlíků zbavit (v nabídce nastavení programu si mohu vybírat jaké smajlíky chci, ale nebohu je úplně zrušit).
Ten, co utopil HTC Desire v hašlerkách.

Uživatelský avatar

Bobo
Robot
Příspěvky: 890
Registrován: úte 04. led 2011 17:21:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Originál 4.4.4

Re: GO SMS

Příspěvek od Bobo » pát 22. črc 2011 10:19:26

Pistolník píše:Jedna sms může mít pouze 160 znaků. Vpravo máš počítadlo. A právě Gosms počítá i česká písmenka jako jeden znak, takže je jedno, jestli tam diakritika je nebo ne.
A to si jako myslíš, že GO SMS svým počítadlem ovlivňuje to, kolik zabere znak s diakritikou? :lol:
LG P500 Optimus One ⇾ Nexus 4

Uživatelský avatar

Bobo
Robot
Příspěvky: 890
Registrován: úte 04. led 2011 17:21:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Originál 4.4.4

Re: GO SMS

Příspěvek od Bobo » pát 22. črc 2011 10:30:26

B3!CrAZy píše:1) sak tam mas primo tlacitko pri jehoz stisku ti vyjedou vsechny smajliky a jestli to chces na klavesnici tak je to nastaveni klavesnice
3) ten program neznam, tak nevim
Když píšu na šířku ve výchozí SMS aplikaci, mám přímo na Android klávesnici tlačítko na smajlíky. To, že na to má GO SMS tlačítko mi je k ničemu, jelikož při psaní na šířku je schované.
Takhle to vypadá při psaní ve výchozí aplikaci:
Obrázek

Jinak co se týče té aplikace tak jsem se spletl, NoLED taky neznám, :lol: myslel jsem Missed Message Flasher a slouží to k blikání displeje (místo notifikační diody, kterou můj mobil nemá).
LG P500 Optimus One ⇾ Nexus 4


B3!CrAZy
Androiďák!
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 12:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: GO SMS

Příspěvek od B3!CrAZy » pát 22. črc 2011 12:17:49

tak na ty smajliky pouzij podrzeni enteru ;) (uvidis co se stane :) )

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 261
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: GO SMS

Příspěvek od Pistolník » pát 22. črc 2011 18:30:32

To bobo. Nevím, co tím myslíš. Každopádně znak s diakritikou bere jako jeden znak. Zprávu odesílá bez diakritiky. Ať se ti to líbí nebo ne. Vestavěná aplikace na sms to neumí (HTC DHD).


dajin
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 02. črc 2011 19:34:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG P500

Re: GO SMS

Příspěvek od dajin » pát 22. črc 2011 20:05:16

no tak to teda nevim jak vam , ale mi to ukazuje když pišu s hačky a čarky max 70 znaku na jednu sms . Což je daleko meně než bez diakritiky :-( a při delší zpravě to je pak problém , protože mi napiše počitadlo že už to je na 3 sms :-(

Uživatelský avatar

Bobo
Robot
Příspěvky: 890
Registrován: úte 04. led 2011 17:21:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Originál 4.4.4

Re: GO SMS

Příspěvek od Bobo » pát 22. črc 2011 21:56:46

B3!CrAZy píše:tak na ty smajliky pouzij podrzeni enteru ;) (uvidis co se stane :) )
Nestane se vůbec nic :lol:
LG P500 Optimus One ⇾ Nexus 4

Uživatelský avatar

Bobo
Robot
Příspěvky: 890
Registrován: úte 04. led 2011 17:21:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: Originál 4.4.4

Re: GO SMS

Příspěvek od Bobo » pát 22. črc 2011 21:58:12

Pistolník píše:To bobo. Nevím, co tím myslíš. Každopádně znak s diakritikou bere jako jeden znak. Zprávu odesílá bez diakritiky. Ať se ti to líbí nebo ne. Vestavěná aplikace na sms to neumí (HTC DHD).
No myslel jsem to tak, že to, že ti to GO SMS ukazuje takhle, ještě neznamená, že se to tak i pošle. Ovšem pokud to opravdu ořezává diakritiku, tak se omluvám.
LG P500 Optimus One ⇾ Nexus 4


B3!CrAZy
Androiďák!
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 12:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: GO SMS

Příspěvek od B3!CrAZy » sob 23. črc 2011 7:32:46

jo sorry moje chyba :D zapomnel jsem ze nemam origo klavesnici ale smartkeyboard nebo tak nejak..kdyz podrzim enter tak mi vyskoci okynko se smajlama

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 261
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: GO SMS

Příspěvek od Pistolník » ned 24. črc 2011 15:32:30

To dajin: tak máš něco blbě nastaveno.
To Bobo: ano pošle ořezanou a v plné délce 160 znaků. A omluvy si cením. Nebývá to dnes zvykem.


Aha
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 25. črc 2011 11:46:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

Re: GO SMS

Příspěvek od Aha » pon 25. črc 2011 12:24:24

Aby to odstranovalo diakritiku, je potreba v settings/send settings zaskrtnout "Enable locale support" a v "Supported languages" nastavit "Czech SMS Mode"

Uživatelský avatar

Pistolník
Androiďák!
Příspěvky: 261
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: GO SMS

Příspěvek od Pistolník » pon 25. črc 2011 15:44:14

No vidíte chlapi. Ono to půjde :-) ....

Odpovědět

Zpět na „Komunikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host