Správa telefonucpu monitor

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
plaz
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: stř 11. srp 2010 22:15:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

cpu monitor

Příspěvek od plaz » pát 14. led 2011 10:00:36

zdar lidi potreboval bych nejakej meric vyuziti cpu i s nejakym logem nebo historii, nejaka aplikace me dost zere procesor a tim me dost uzira baterku tak bych ji potreboval odchytnout :help:


__________________________
my precious Zopo ZP700


Uživatelský avatar

DoMiNo
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:42:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Nexus 7 II, 16 gb wi-fi
Rom: Android 6.0
Bydliště: Jičín/Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: cpu monitor

Příspěvek od DoMiNo » pát 14. led 2011 14:04:55

PowerTutor je dobrej a taky pouzivam jeste CPU tuner..tak vyzkousej a uvidis,co ti sedne ;-)
Sony CMD J6, Sony Ericsson k500i, Nokia N73 ME, Nokia N95 8gb, hTC Desire HD, Galaxy Nexus, Xiaomi Mi2S, Nexus 5

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
plaz
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: stř 11. srp 2010 22:15:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: cpu monitor

Příspěvek od plaz » úte 18. led 2011 15:47:35

dik ale ani jedno nejde powertutor v marketu nevidim a cpu tuner chce root :roll: zkus nahodit jeste nejakou app :help:
__________________________
my precious Zopo ZP700

Uživatelský avatar

DoMiNo
Stálý androiďák
Příspěvky: 215
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:42:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Nexus 7 II, 16 gb wi-fi
Rom: Android 6.0
Bydliště: Jičín/Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: cpu monitor

Příspěvek od DoMiNo » úte 18. led 2011 23:08:36

hmm,to je zajimavy,ptz root nemam,nebo o nem nevim..od koupe sem s telefonem nic nedelal na tehle zpusob.a obe aplikace sem stahnul z marketu
Sony CMD J6, Sony Ericsson k500i, Nokia N73 ME, Nokia N95 8gb, hTC Desire HD, Galaxy Nexus, Xiaomi Mi2S, Nexus 5

Uživatelský avatar

lookass
Stálý androiďák
Příspěvky: 170
Registrován: pát 02. dub 2010 14:36:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One
Rom: origo

Re: cpu monitor

Příspěvek od lookass » čtv 27. led 2011 16:27:47




Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: cpu monitor

Příspěvek od Losky » úte 01. bře 2011 11:16:42

umí jeden z nich i zjistit, kolik dává mA nabíječka?
Samsung Galaxy S6 Edge


Clean
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pon 09. srp 2010 8:42:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: NEXUS 5
Tablet: Nexus 7(2013)

Re: cpu monitor

Příspěvek od Clean » úte 01. bře 2011 16:27:39

kdyby mabijecka davala mA tak to nabijis tyden pri vypnutem mobilu:D
jeslti ams tedy desire tak by mela davat 1 A urcite to je nani napsany nebo spis musi to tam byt jestli to je naka znackova :D
NEXUS 5 - RED


Losky
Androiďák!
Příspěvky: 464
Registrován: čtv 18. lis 2010 8:29:27
Reputace: 0

Re: cpu monitor

Příspěvek od Losky » úte 01. bře 2011 23:03:53

a existuje nějaký soft, který píše, kolik nabíjí?
Samsung Galaxy S6 Edge


Tremor
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: pon 06. zář 2010 15:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One mini 2

Re: cpu monitor

Příspěvek od Tremor » stř 02. bře 2011 9:59:49

Clean píše:kdyby mabijecka davala mA tak to nabijis tyden pri vypnutem mobilu:D
jeslti ams tedy desire tak by mela davat 1 A urcite to je nani napsany nebo spis musi to tam byt jestli to je naka znackova :D
Sory musim si rejpnout, ale proc by nabijecka nemohla davat 1000mA? 8-)
Nabijeci proud se u tehle zarizeni udava vetsinou v mA. ;)
Qtek 9100 > Touch Pro > Desire Z > One mini 2

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: cpu monitor

Příspěvek od Pedro1 » stř 02. bře 2011 10:16:50

Clean píše:kdyby mabijecka davala mA tak to nabijis tyden pri vypnutem mobilu:D
jeslti ams tedy desire tak by mela davat 1 A urcite to je nani napsany nebo spis musi to tam byt jestli to je naka znackova :D
Zdravim, tato nabijecka skutecne dava 1000 mA.


Pedro1

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: cpu monitor

Příspěvek od Pedro1 » stř 02. bře 2011 10:17:34

pokud je originalni


Clean
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pon 09. srp 2010 8:42:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: NEXUS 5
Tablet: Nexus 7(2013)

Re: cpu monitor

Příspěvek od Clean » stř 02. bře 2011 18:02:13

no nevim jeste jsem to nevidel ze by nekdo udaval 1000mA, ale dobre no na original htc je 1 A kdyz je to pod A tak mozna udavaji v mA ;)
NEXUS 5 - RED

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: cpu monitor

Příspěvek od Pedro1 » pát 11. bře 2011 12:44:16

Ja si myslim, ze 1000mA a 1A je to same.

Uživatelský avatar

strojvudce
Stálý androiďák
Příspěvky: 249
Registrován: úte 23. lis 2010 15:45:25
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 5
Tablet: GOOGLE Nexus 7

Re: cpu monitor

Příspěvek od strojvudce » pát 11. bře 2011 15:50:47

Myslíš správně. 1000mA je skutečně 1A. ;)

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host