Správa telefonuTotal Commander pre Android

Moderátoři: don_alex, radegast

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
CelticUnion
Androiďák!
Příspěvky: 470
Registrován: úte 28. pro 2010 18:45:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE
Kontaktovat uživatele:

Total Commander pre Android

Příspěvek od CelticUnion » pon 25. črc 2011 11:20:53

Zakladám novú tému špeciálne pre Total Commander (už sa o ňom tu bavilo, ale len vrámci iných aplikácii), ktorý je už dostupný pre všetky smartfóny. Nenájdete ho na Markete, je zatiaľ vo fáze bety. Je už však plne funkčný a optimalizovaný pre tablety.

článok tu: http://androidhryaplikacie.sk/?p=3974

link na stiahnutie: http://ghisler.com/tcandroid.apk
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek




Uživatelský avatar

sejvi
Stálý androiďák
Příspěvky: 136
Registrován: čtv 30. čer 2011 11:56:52
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei P8
Bydliště: Ústecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od sejvi » úte 02. srp 2011 9:45:26

Do ted jsem pouzival GHOST COMMANDER, nebot se nejvice priblizoval TOTAL COMMANDERu...

A nyni uz konecne mam v Desire S souborovy manazer TOTAL COMMANDER. Je perfektni, maximalni spokojenost! :yes:

Jeste se musim mrknout jak se pripojit na FTPcko. ;)
Nokia 3210 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia E52 -> HTC Desire S -> Xiaomi Mi2S 32GB -> Huawei P8

Uživatelský avatar

smajlo
Robot
Příspěvky: 720
Registrován: pát 10. pro 2010 12:57:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T
Bydliště: Sereď

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od smajlo » úte 02. srp 2011 10:32:48

treba stiahnut plugin a malo byt o ist ;)

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od radegast » pon 22. srp 2011 12:41:01

Tak jsem ho vyzkoušel.

NEumí otevřít soubor/spustit film se sdílené složky v sítí.
Nabízí volbu "Stáhnout a otevřít" což je třeba u filmu nepoužitelné.

NEumí otevřít například *.ini soubor na jedno ťapnutí, třeba tak, že nabídne v jaké aplikaci se má soubor otevřít. Jen vypíše "Nelze otevřít soubor......".
Je třeba dlouze podržet, vybrat Otevřít jako->Text a teprve tady je nabídka aplikací ve které chci soubor otevřít.

Zatímco ES File Manager oba ano.
Navíc má podporu pro Dropbox. Takže mi odpadá další aplikace.


Pokud je tu někdo kdo je schopen dát zpětnou vazbu autorům, tak prosím o reprodukování mých poznatků jako další námět na opravu/vylepšení aplikace.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI


mpis
Androiďák!
Příspěvky: 367
Registrován: úte 31. srp 2010 9:47:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: někdy Praha4, někdy Zliv(ČB)

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od mpis » stř 24. srp 2011 13:54:44

*.ini soubor na jedno ťapnutí otevřít UMÍ.
Je možné v nastavení nadefinovat asociace jakéhokoliv typu a pak na jedno ťapnutí otevře cokoliv.


Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od radegast » pát 26. srp 2011 10:49:04

Aha, člověk se učí celý život.
Sice zdlouhavější cesta, ale asi bude spolehlivější, páč v ES ani klasické označení "Použít jako výchozí nastavení pro tuto činnost" není nějak spolehlivé a po čase je nabídka programů na otevření zpátky.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Uživatelský avatar

Lobo1978
Androiďák!
Příspěvky: 417
Registrován: sob 12. pro 2009 20:47:41
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S9 - SoLdieR ROM
Mobil 2 / ROM: Nexus 5 - Dirty Unicorns
Bydliště: Slavkov u Brna

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Lobo1978 » pon 19. zář 2011 10:42:52

Funguje někomu přepsání systémových souborů? Mám root a Total Commander je také povolený v aplikaci Superuser, ale když chci přepsat nebo upravit systémový soubor, tak se to přes Total Commander nedaří. Povolení Root v nastavení Total Commanderu mám zatrženo.

Root Explorer funguje bez problémů.

Edit: tak už jsem to objevil. Je potřeba si vložit nové tlačítko na lištu a dát si na něho příkaz "remount" a tímto tlačítkem pak v příšlušném adresáři aktivovat možnost přepsání systémových souborů.


lordKOKMAN
Stálý androiďák
Příspěvky: 103
Registrován: pon 06. čer 2011 11:20:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS2
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od lordKOKMAN » sob 26. lis 2011 12:35:01

Zdravím píše se tu o s´ítových discích, ale já jsem nikde nenašel možnot lan připojení disku. ať už na VPN, ke které jsem připojen nebo v domácí síti po Wifi.
Obě dve možnosti ES file manager nabízí. A pro mě je to celkem důležité. Možna jsem jen šptně hledal, ale nastavení jak a kam pripojit ve srovnání s ES je jeste i u verze RC3 slabší. Alespon muj dojem. Je nějaký plugin aby mi zacal prohledavat VPN nebo lokalní sít na sdilene disky? Díky
9/1999 - Sony CMD-X1000 1/2001 - Nokia 3310 3/2003 - Nokia 3650
4/2008 - Nokia N95 8GB - Fw v 35.0.001
2.6.2011 - Samsung Galaxy S2 - Android 4.1.2


mpis
Androiďák!
Příspěvky: 367
Registrován: úte 31. srp 2010 9:47:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note II
Bydliště: někdy Praha4, někdy Zliv(ČB)

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od mpis » ned 27. lis 2011 20:53:16

to lordKOKMAN:
Naopak připojení k počítači v síti LAN po wifi je v TotalCommanderu velmi jednoduché.
Stačí stáhnout plugin.


Romanio
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 26. lis 2012 16:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Romanio » sob 01. pro 2012 12:10:33

Ahoj chci vas poprosit o to ze po instalaci ci teda aktualizaci Total Commandru kdyz dam nastaveni zvuky vyzvaneci ton zarizeni tak se mi objevi na vyber cim to chci otevrit.System Android nebo Total Commander.Jak se toho Total Commander pozadavku ci vyberu zbavim?Moc dekuji

Uživatelský avatar

KejPi
Androiďák!
Příspěvky: 601
Registrován: pát 16. říj 2009 8:04:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Google Pixel C
Rom: Stock
Bydliště: Praha 4

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od KejPi » sob 01. pro 2012 12:18:58

Vyberes system android a das vzdy, pokud mas 4.1 a vysssi, pro ICS a nizsi je to opacne - nejprve zaskrtnes pouzit vzdy a pak vyberes system android.
HTC Desire -> Nexus S -> Galaxy Nexus -> Nexus 4 -> Nexus 5 -> LG G3 -> Nexus 5X -> OnePlus 3T -> Galaxy S8 -> iPhone X
Asus Transformer TF300 -> Nexus 10 -> Pixel C -> iPad


Romanio
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 26. lis 2012 16:53:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S3

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Romanio » sob 01. pro 2012 16:14:12

Uz to mam moc dekuji


Mudra
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 28. pro 2012 1:16:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Cruise
Tablet: Cube u30gt

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Mudra » sob 29. pro 2012 16:15:50

Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jak nastavit ten lan plugin.ve win7 mam sdilený jeden celý disk (D:).

Do jména serveru jsem dal IP adresi, kterou se win připojují k routeru +/ D:
Do jména nevím co napsat (psal jsem tam jmeno prihlašeného uživatele win)
Do hesla jsem napsal heslo co vygenerovaly win7

Po zadani to napíše chybu připojování k servru a hlašku accound currently disabled.

Prosím o pomoc s nastavením

Díky


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16742
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od ludekbrno » sob 29. pro 2012 16:45:40

No já provozuju přístup do PC tak, že svůj přihlašovací účet ve win 7 mám administrátorský a zaheslovaný. Potom jen stačí v telefonu ve správci souborů (já používám ES File manager, ale TC jsem zkoušel taky) zadat IP adresu PC v domácí síti a telefon chce vložit jméno a heslo. Zadám jméno a heslo svého účtu na PC a okamžitě mám přístup k celému obsahu PC (všechny disky), aniž bych v PC musel nastavovat sdílení. Jsem připojen sice přes telefon, ale jako bych seděl u PC přihlášený na svůj účet.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Mobi
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: stř 10. úno 2010 14:35:21
Reputace: 0

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Mobi » ned 09. čer 2013 8:57:38

Pokud mám vytvořenou složku na ploše. Lze nastavit, aby se po ťapnutí se tato složka otevřela rovnou v Total Commanderu? Systém mi to bohužel nenabízí a v Totalu v Interní asociaci toto asi nenastavím. Jedná se o Galaxy Tab 5100. Díky moc.
- Hlavně Samsung: I9100 Galaxy S II 4.1.2 (ale mám k dispozici i jiné Android telefony)

Uživatelský avatar

Kevina
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: stř 24. dub 2013 10:07:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 7 Plus
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Kevina » ned 09. čer 2013 17:13:50

Mudra píše:Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jak nastavit ten lan plugin.ve win7 mam sdilený jeden celý disk (D:).

Díky
http://usiiik.blogspot.cz/2013/01/sdile ... -a-pc.html ... zde je velmi jednoduchý návod
Naposledy upravil(a) Kevina dne sob 15. čer 2013 16:19:03, celkem upraveno 1 x.
Nokia 7 Plus ■ Unlock bootloader ■ Stock Android Pie (rooted)


Anthonek
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 15. čer 2013 15:47:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Anthonek » sob 15. čer 2013 16:07:57

Chci se zeptat nainstaloval jsem si totala a nezobrazuje se mi paměťová karta. Je nutné mít root mobilu huawei honor 2. Kartu mám kingstonku 16GB zkoušel jsem jí několikrát formátovat ale bez uspěchu jak na fat32 tak i ntfs a stále nic ... díky za odpověď....
Huawei Honor 2 1GB

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11347
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Jumbo78 » sob 15. čer 2013 16:22:15

A ve vestavěném souborovém manažeru ti jí zobrazí?
V TC by se měla objevit jako Karta SD 2 - když klikneš na ten "domeček" nahoře
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Anthonek
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 15. čer 2013 15:47:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Anthonek » sob 15. čer 2013 16:47:55

Ve vestavěném spravci se mi karta zobrazí ale v totalu bohužel.... tak nevím co s tím?
Huawei Honor 2 1GB

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9919
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od don_alex » sob 15. čer 2013 18:27:20

Pošli screen základní obrazovky TC (tedy zmáčkni "domeček" a udělej screen).
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Anthonek
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 15. čer 2013 15:47:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Anthonek » ned 16. čer 2013 9:54:30

Tady je....
Spoiler:
Obrázek
a to jsem změnil i
[ROM] MIUI V5 [3.6.14.] a furt to mám bez paměťové karty....
Huawei Honor 2 1GB

Uživatelský avatar

Kevina
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: stř 24. dub 2013 10:07:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 7 Plus
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Kevina » ned 16. čer 2013 10:30:34

Co se stane po tapnutí na Karta SD ?

@telefon
Nokia 7 Plus ■ Unlock bootloader ■ Stock Android Pie (rooted)


Anthonek
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 15. čer 2013 15:47:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Anthonek » ned 16. čer 2013 10:36:04

otevře se kořen ale to je vnitřní paměť paměťovka se tam prostě nezobrazí....
Huawei Honor 2 1GB


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5359
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od xanthor » ned 16. čer 2013 10:42:30

Dej na tu kartu nějakej soubor (ideálně s nějakým "exotickým" názvem jako "asdf.txt"), pak vlez do "Kořenové složky" a dej ten soubor vyhledat. Někde být musí. :-)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od LivArt » ned 16. čer 2013 10:44:16

Co prostě vlézt do /mnt a tam tu kartu najít? Od kořene evidentně paměť procházet můžeš.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Kevina
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: stř 24. dub 2013 10:07:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 7 Plus
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Kevina » ned 16. čer 2013 17:23:52

Hledal bych něco jako:

/sdcard
/mnt/sdcard
/storage/0

apod.

Případně bych zkusil zapnout zobrazování skrytých souborů.
Nokia 7 Plus ■ Unlock bootloader ■ Stock Android Pie (rooted)


Anthonek
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: sob 15. čer 2013 15:47:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 2

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Anthonek » ned 16. čer 2013 19:48:41

Tak pokud chci něco vyhledat tak mi to píše funkce není podporována.... :help:
Huawei Honor 2 1GB

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9919
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od don_alex » ned 16. čer 2013 19:50:40

Jen pro zajímavost, teď máš kartu naformátovanou jak?
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

Kevina
Androiďák!
Příspěvky: 260
Registrován: stř 24. dub 2013 10:07:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 7 Plus
Rom: Stock
Kontaktovat uživatele:

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Kevina » ned 16. čer 2013 20:09:32

A zkoušel jsi prostě v Totalu otevřít kořenovou složku a vyhledat manuálně kartu ?
Nokia 7 Plus ■ Unlock bootloader ■ Stock Android Pie (rooted)

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11347
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Total Commander pre Android

Příspěvek od Jumbo78 » ned 16. čer 2013 20:13:37

Odkud máš ten Total commander? Vyhledávání totiž normálně funguje...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host