Správa telefonuLauncher-y, bezia paralelne?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
julo
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: pon 08. srp 2011 23:47:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One

Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od julo » pát 12. srp 2011 11:26:29

Ahoj,

na LGOO som si nainstaloval LauncherPro.
Moj dotaz je: bezia obidva launchery paralelne? Aj ten stary aj ten novy? Alebo vzdy ked prepnem launcher tak sa stary vypne a pusti sa novy?

Jedna sa mi o to, ze v LG launcheri boli defaultne nastavene nejake widgety (calendar, weather, bookmarks....).
Ale aj ked som si nastavil ako defaultny LaunechPro, tak v application manageri vidim ze bezia procesy spojene stymi widgetami z povodnego LG launcheru.
Preto ma zaujima ci povodny LG launcher bezi niekde na pozadi alebo je uplne vypnuty.

Dik za odpovede




Uživatelský avatar

aziz
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. črc 2010 12:48:57
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od aziz » pon 15. srp 2011 11:52:38

super dotaz... taky me to zajima... protoze jakykoli launcher mi bere pamet a nevim jestli v pozadi u meho htc bezi stale sense a je ten novy launcher jen naplast na ten sense nebo jestli se tim ten sense vypne...

Uživatelský avatar

ChaoSS
Stálý androiďák
Příspěvky: 127
Registrován: ned 13. bře 2011 19:52:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S GT-I9000
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od ChaoSS » pon 15. srp 2011 12:48:38

Zdar jak jste napsaly alternativni launcher je jenom naplast original launcher porad bezi na pozadi a nejde vypnout podle vsech udaju ktery jsem cetl to nejde bohuzel bay
! Samsung Galaxy S ! WAREZ NEPODPORUJEM ! Poradím ti se vším co budu vědět !


Mr.Freak
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: sob 07. srp 2010 16:10:38
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Mr.Freak » úte 16. srp 2011 8:08:53

IMO bez roota se Sense nezbavíme. S rootem ho jde odinstalovat, nebo killnout. Většina aplikací, když je killneš, se po čase znova spustí, pak pomůže prográmek jako Autostarts.
rooted Vodafone 845 OC @600MHz, ROM: Mr.Edition 1.7 s úpravami + HTC Desire S

Uživatelský avatar

aziz
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. črc 2010 12:48:57
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od aziz » úte 16. srp 2011 16:40:03

super.. diky za typ :)


Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Wotan » úte 16. srp 2011 17:06:20

skus sa ale pozriet ze co konkretne z napr. sens bezi a kolko ram a baterky to zere ked pouzivas iny launcher ;-) spotrebu ti taky powertutor ani nezmera a ram cca 2 mega. Moc by som sa tym netrapil a urcite to nekilloval lebo ti padne cely system....

Uživatelský avatar

aziz
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. črc 2010 12:48:57
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od aziz » úte 16. srp 2011 17:43:55

ja bych jiny launcher nepotreboval... me jen vadi u sense ta blba animace pri odemceni jak se protoci vsechny plochy nez naskoci hlavni... a vubec.. me by stacila jen jedna plocha... widgety ani nic nepouzivam


Mr.Freak
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: sob 07. srp 2010 16:10:38
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Mr.Freak » úte 16. srp 2011 18:19:42

Wotan píše:skus sa ale pozriet ze co konkretne z napr. sens bezi a kolko ram a baterky to zere ked pouzivas iny launcher ;-) spotrebu ti taky powertutor ani nezmera a ram cca 2 mega. Moc by som sa tym netrapil a urcite to nekilloval lebo ti padne cely system....
No, já napočítal kolem 150MB procesů, které mají v názvu HTC :-/
rooted Vodafone 845 OC @600MHz, ROM: Mr.Edition 1.7 s úpravami + HTC Desire S

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Wotan » úte 16. srp 2011 20:47:08

ja mam 2,5 mega


Mr.Freak
Stálý androiďák
Příspěvky: 120
Registrován: sob 07. srp 2010 16:10:38
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Mr.Freak » úte 16. srp 2011 21:02:37

Wotan píše:ja mam 2,5 mega
To mě dost překvapuje, na stejnym telefonu...
Např.
com.htc.bgp - 32,23 MB
com.htc.bg - 26,1 MB
HTC Sense:Remote - 22,06MB
HTC Sense - 21 MB (alespoň to bych čekal, že tam budeš mít taky)

čím se na to díváš? Třeba Go Launcher task mi tyhle HTC věci vůbec neukazuje
rooted Vodafone 845 OC @600MHz, ROM: Mr.Edition 1.7 s úpravami + HTC Desire S

Uživatelský avatar

aziz
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: ned 25. črc 2010 12:48:57
Reputace: 0

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od aziz » pát 19. srp 2011 14:50:47

u me proces na pozadi v mezipameti htc sense 46MB a pak jeste jednou 7MB

a to sense, ktera zabira 46MB jde zastavit a neobnovi se a nedela mi to zadne problemy... to 7MB se zapne po par vterinach znovu, asi potrebna castk behu :)

Uživatelský avatar

Bellenik
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 06. dub 2011 18:42:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II
Twitter: Bellenik
Rom: AOKP 4.1.1
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od Bellenik » pát 26. srp 2011 12:19:34

Já jsem adw launcher v CM 7 odinstaloval přes root uninstaller, takže v telefonu už není a jako defaultní launcher mám Go Launcher ex.
Siemens a55->Siemens c65->NOKIA 6230->NOKIA 6230i->Samsung S8000 jét->NOKIA 6230i->LGOO P500 -> SGS II AOKP Jelly Bean

Uživatelský avatar

***Apollo***
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 12. led 2011 16:44:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70 Stock
Tablet: Lenovo Yoga B8000 Stock
Bydliště: U Římovské přehrady :-D

Re: Launcher-y, bezia paralelne?

Příspěvek od ***Apollo*** » úte 30. srp 2011 19:20:58

to by mew zajimalo jak je to mozne ale mam tam nainstalovanej Origo launcher LG PLOCHA a k tomu LP+ a v bezicich programech nemam po LG PLOCHA ani pamatku takze nevim jestliten default porad bezi spis bych rekl ze ne.

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host