Správa telefonuZakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
duril
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. srp 2011 17:58:34
Reputace: 0

Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od duril » úte 16. srp 2011 22:38:29

Cau lidi, zakoupil jsem si SPB Shell 3D,ale v telefoe ho porad nemam.
Nevite mi poradit co mam ted delat? :help:
1.jpg
1.jpg (52.33 KiB) Zobrazeno 1658 x
2.jpg
2.jpg (38.96 KiB) Zobrazeno 1658 x




Uživatelský avatar

Wexter
Droid
Příspěvky: 2147
Registrován: ned 17. kvě 2009 7:47:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Bydliště: Frýdek
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od Wexter » úte 16. srp 2011 22:56:32

A proč to nenainstaluješ přímo z android marketu v telefonu?

Uživatelský avatar

locomachine
Androiďák!
Příspěvky: 279
Registrován: pát 04. úno 2011 13:24:42
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo Phab Plus
Tablet: Lenovo N300
Rom: stock Android 4.4.2
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od locomachine » stř 17. srp 2011 5:14:20

Do 15ti minut od zakoupení jsi měl možnost ho vyzkoušet a vrátit. Teď už zbývá jen obrátit se na podporu SPB a na Google check. Nic jiného mne nenapadá a úspěch není zaručen.
Lenovo Phab Plus, stock 5.0.2


Autor tohoto vlákna
duril
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. srp 2011 17:58:34
Reputace: 0

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od duril » stř 17. srp 2011 23:36:16

Wexter píše:A proč to nenainstaluješ přímo z android marketu v telefonu?
To jsem delal taky samozrejme :yes:


Autor tohoto vlákna
duril
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. srp 2011 17:58:34
Reputace: 0

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od duril » stř 17. srp 2011 23:37:25

locomachine píše:Do 15ti minut od zakoupení jsi měl možnost ho vyzkoušet a vrátit. Teď už zbývá jen obrátit se na podporu SPB a na Google check. Nic jiného mne nenapadá a úspěch není zaručen.
Hmmm,tak to jsem v haj**u :cry:


Uživatelský avatar

Victor
Androiďák!
Příspěvky: 689
Registrován: stř 05. led 2011 0:38:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2
Kontaktovat uživatele:

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od Victor » čtv 18. srp 2011 0:09:17

A co se stane, když klikneš na Instalovat v mobilním Marketu? Zareaguje to nějak nebo se neděje vůbec nic? Zkoušel jsi restartovat mobil a znovu instalovat?

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od tri » čtv 18. srp 2011 6:25:59

Mozna staci kliknout na :home: a vybrat SPB Shell jako plochu (prip. zaskrtnout to policko vychozi) , nebo ve Sprave aplikaci vymazat Vychozi nastaveni stavajiciho launcheru, ale kdyz nepise jak ho koupil, nebo jestli ho vubec nechal nainstalovat ...
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot


Autor tohoto vlákna
duril
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 01. srp 2011 17:58:34
Reputace: 0

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od duril » čtv 18. srp 2011 23:15:05

Victor píše:A co se stane, když klikneš na Instalovat v mobilním Marketu? Zareaguje to nějak nebo se neděje vůbec nic? Zkoušel jsi restartovat mobil a znovu instalovat?
Tohle jsem taky zkousel a nic.Kdyz dam instal.v market mobilu tak to zacne stahovat a behem vteriny to zmizne a uz to nemam nikde.

Uživatelský avatar

tri
Androiďák!
Příspěvky: 287
Registrován: pát 16. dub 2010 18:51:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1+SG3 i5800 Kyrillos7.0+LG OO P500 2.3.3 root

Re: Zakoupeny SPB Shell 3D - ALE NEFUNGUJE

Příspěvek od tri » stř 31. srp 2011 6:22:49

No co, zaplaceno mas, tak ho stahni nekde na warezu a nainstaluj - bud se chytne, nebo nepujde ani ten a bude problem u tebe = tel, ROM, sd-cko (lokace instalaci)....
Do SZ jsem ti poslal link.
G1 root->Sd karta 8GB class6, fat32, ext4/512MB, swap/32MB
Recovery
AmonRa Dream 1.7.0 Radio 2.22.28.25+Spl 1.33.0013d= +15mb RAM
ROM ADS_magpie-V1.0 z 9.12.2011=v CZ jazyce(+CustomMTD 87 2)->new download,changelog,screenshot

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host