Správa telefonuswapper se nezapina po startu...

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od matata » stř 09. zář 2009 16:10:31

AHoj, prosim o radu. Chci vyuzivat swap partion, kdyz kliknu ve swapperu na on tak to nabehne a kdyz dam get information, tak to napise ze swap je 62 Mb(tak mam velkou swap partion) ... ale kdyz telefon resetnu swap se nezapne a vypise to nuly, i kdyz mam zaskrtli v nastaveni programu aby se spustil pri startu...
Nevite prosim co s tim?




Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od d750 » stř 09. zář 2009 16:15:08

Nejlepší je nakonfigurovat si userinit.sh a máš po problémech.


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od matata » stř 09. zář 2009 16:19:48

aha... no ta kale z toho moudrej nejsem...k cemu je ten soubor? kde hio najdu? a nejakej navod co tam nakonfigurovat neni? Diky moc.

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od sambick » stř 09. zář 2009 16:30:57

Ja Ho mam v system/bin . Pres nejakej Su manager nakopiruju na kartu, mountnu kartu k pc, tam otevru v textovym editoru, zmenim nastaveni, ulozim, propukne tel od pc a zase vratim pres Su manager do system/bin . Potom reboot
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od matata » stř 09. zář 2009 16:34:46

Dobre diky moc... ale co tam mam nakonfigurovat, najakej uz nakonfigurovanej soubor by nebyl? A co to vlastne zapricini ze uz se swapper bude spoustet???
Naposledy upravil(a) matata dne stř 09. zář 2009 16:41:58, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od sambick » stř 09. zář 2009 16:39:29

Hledej user.conf je to textovej soubor a jestli jen trosku umis anglicky tak to pochopis... kdyz si Ho editnes tak uz swapper nebudes potrebovat a odinstaluj Ho. Vsem potrebne uz bude system znat...
Naposledy upravil(a) sambick dne stř 09. zář 2009 16:42:23, celkem upraveno 1 x.
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2


Autor tohoto vlákna
matata
Robot
Příspěvky: 1185
Registrován: sob 04. dub 2009 23:51:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GNEXUS

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od matata » stř 09. zář 2009 16:41:28

EDIT: uz to asi vidim... proste u linux_swap_en nastavim 1.... umisteni necham a kolik mam dat swapines? Pak uz tedy swapper vubec nebudu potrebovat chapou to spravne? A jak si prosim overim ze to funguje?

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od sambick » stř 09. zář 2009 16:48:43

Ja mam na zeroxd rom swappines na 60. Po odinstalovani swapperu a reboot telefonu zkus v terminalu

su
free

To by myslim pro orientaci melo stacit
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od d750 » stř 09. zář 2009 17:02:56

Pak si myslím že ideální je mít ten userinit.sh + conf na ext 3 disku není potom třeba to pořad zbytečně nastavovat při dalším přehrátí rom.

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: swapper se nezapina po startu...

Příspěvek od sambick » stř 09. zář 2009 17:10:31

Takze nakopirovat do system/sd a nebo vytvorit system/sd/bin? A nemusi se pak po flash zavadet? Asi jde, ze?
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host