Správa telefonuNastaveni modemu

Moderátoři: don_alex, radegast


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » ned 25. pro 2011 21:52:25

Prosim vas o radu....mam tablet z Aukra a pise se u nej ze ma podporu 3G site.....mam doma usb modem od Tmobile ZTE MF190,,ten ma uvnitr instalaci spravce pripojeni pro XP a po zasunuti do tabletu nedela tablet nic...... uz jsem si obednal modem Huawei ten prej fakci na tuty ale i tak mne zajima....musi se neco nastavovat v tabletu??? nerad bych zaplatil za dalsi modem zbytecne..dekuji





Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 10:47:04

To neni mozne ze tady nikdo neumi poradit..to je mazec teda........ :evil:


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 11:00:19

ten samej problem huawei E1750 od O2 jak připojit nwm


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 11:03:54

No je tady jeden kterej to umi ,,psal jsem mu ale se.e na mne...


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 11:36:30

njn je to těžke :(


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od LivArt » pát 30. pro 2011 11:42:15

Vypadáme snad jako jasnovidci? Bobosa se ani neuráčil nám sdělit, co je to za model tabletu.
Alap99: Jestli máš jinou ROMku, než oficiální, tak nelze.
http://www.youtube.com/watch?v=dN6F2wVg4uw
Případně nastavit připojení v bezdrátových sítích.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 12:09:26

Jedna se o tento tablet http://aukro.cz/4gb-tablet-7-android-2- ... 17470.html a jit to musi ponevadz to pise jak prodejce tak i manual od tabletu..bohuzel s anglictinou nejsem kamoš...takze vim prd..


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 12:33:21

muj http://aukro.cz/eken-m009s-tablet-pc-7- ... 19823.html u 3g je napsane NO ale ja ho tm mam :shock:


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 12:56:24

jo mas protoze to podporuje jen externi 3Gmodem ..jine tablety maji modem uz v sobe takze sim davas primo do tabletu

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od ramon.dexter » pát 30. pro 2011 13:06:30

Gratuluji k vyhození peněz oknem. Že to radši nedáte na charitu...
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 13:15:15

Do charyty davam oblečeni ;)


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 13:16:09

ramon.dexter píše:Gratuluji k vyhození peněz oknem. Že to radši nedáte na charitu...
Prosim te dej mi cislo tveho uctu kam ti mam neco ihned poslat,,, :mrgreen:


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » pát 30. pro 2011 14:28:23

Nekdo radí

zakazat na modemu samoinstalacni (CD ROM) mod, nasledne povolit wcdma v Settings a vyplnit APN (netusim, jake je u O2, ale tipuji na APN: internet, MCC: 230, MNC: 02) a povolit prava na spousteni scriptu init.gprs-pppd.

Jak se alevypne ta instalace na tom usb modemu mi neni jasna..

Toto je ten modem..
http://translate.google.cz/translate?sl ... -usb-stick


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 19:58:21

mi neni jasne ani jedno


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 30. pro 2011 20:15:37

damaged usb chce t pořad formatovar kartu


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » stř 04. led 2012 19:06:24

nevi někdo co s tim damaged udisk co ses tim musi udělat ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od LivArt » stř 04. led 2012 19:07:51

Tak to buď nepodporuje nebo se ten modem hlásí jako flash disk. Připoj do pc, zkontoroluj, nastav.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » stř 04. led 2012 20:40:18

a neni to tim že se tam sere instalace o2 pruvodce jestli jo tk jk se to vypne ?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od LivArt » stř 04. led 2012 20:49:41

Nastavit tak, aby se nehlásil jako flashdisk, jestli toto dělá. Ověříš v počítači.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » stř 04. led 2012 21:00:51

v pc šlape v pohodě jen chce instalovat toho o2 pruvodce připojenim nbo jak se to jmenuje na notebooku to je instal a uplně v poho to šlape

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od LivArt » stř 04. led 2012 21:04:55

Achjo, takže se hlásí jako flashdisk. Jak to vypnout: http://www.androidtablets.net/forum/gom ... sb-3g.html
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » čtv 05. led 2012 18:35:44

PŘIDEJ SI MNĚ PLS na icq


Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » čtv 05. led 2012 19:04:54

Chlapi...anglina neni muj obor... muze sem nekdo nahodit navod v cestine pro win 7 ?

dekuji


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 06. led 2012 6:49:56

ja zas nevim kudy odeslat ten přikaz do hyperterminalu


ydev
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: stř 16. lis 2011 10:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Tablet: Lenovo Think Pad

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od ydev » pát 06. led 2012 7:46:33

Vzdyt ten navod mluvi jasne.

Hyperterminal je ve WinXP, mozna ve Vistach. Kdyz neni, stahnete si a nainstalujte neco podobneho.
Pak nastavite spojeni - vyberete modem, nezadate te. cislo ....
Po nastaveni spojeni a pripojeni se k modemu muzete v hyperterminalu psat tzv. AT prikazy.

Test - AT (enter) mel by se vratit napis OK
Potom uz jenom pouzijete ten prvni AT prikaz a mate modem prepnuty.



Odesláno z mého ThinkPad Tablet    


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 06. led 2012 14:01:26

připojim modem napise to nejake cisla atd. dam enter nic ticho


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 06. led 2012 14:07:32

ok ted jse mi povedlo spustit psani do terminalu a jak tam dam kod AT ^ U2DIAG = 0 pak enter odpověd COMMAND NOT SUPPORT kdyš to tam vložim udělo to tohlenc AT ^ U2DIAG = 0AT ^ U2DIAG = 0 a kdyš pišu tk jedno psmenko např. F=FF vždy mi to automaticky napiše 2x stejne pismeno


ydev
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: stř 16. lis 2011 10:01:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z
Tablet: Lenovo Think Pad

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od ydev » pát 06. led 2012 22:31:46

Mas zapnute tzv. local echo v terminalu. To nevadi. Ale je treba psat ten prikaz bez mezer.


Odesláno z mého ThinkPad Tablet    


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » pát 06. led 2012 23:31:06

a kde to mam vypnout?

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od NaTuRaL » sob 07. led 2012 0:10:55

bude ti to stacit takhle , ooo jak jednuduchy http://translate.google.cz/translate?sl ... ml&act=url

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti