Správa telefonuNastaveni modemu

Moderátoři: don_alex, radegast


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » sob 07. led 2012 11:28:08

nešlo by to udělat nějak přes teamwiver?





Autor tohoto vlákna
bobosa
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: sob 24. pro 2011 1:28:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericson Xperia mini Pro

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od bobosa » sob 07. led 2012 12:08:53

NaTuRaL píše:bude ti to stacit takhle , ooo jak jednuduchy http://translate.google.cz/translate?sl ... ml&act=url
Myslis jako ze jsem tak blbej ze nevím ze se to da prelozit translatorem? ale i to jsem skousel a dalsi krok ...Dejte zaškrtněte ve druhém top box "znaky Zobrazit vstup na obrazovku." tam nemam..delam to pres stazenej hypertm..


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » sob 07. led 2012 12:20:31

jj přesně jk to bosa řika google překlada někdy hodně nepřesnbě


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » ned 08. led 2012 0:19:01

haha vše jsem nastavil ok připojim modem do tabletu dam connect a pochvili : connect fail! please make sure the dongle you used is in 3G dongle support list. podivam se tam napsano e1750 a na modemu Ze zadu tky e1750 tk dalši problem

EDIT:
ani se nic neděje kdyš modem připojim k tabletu žadne oznameni nic
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 09. led 2012 6:19:03, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Edituj příspěvky!!


alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » stř 18. led 2012 16:41:14

kdyš dam přidat new AP vyplnim to podle wiki co jsem našel tady a dam uložit nic se nestane a na wideu jsem viděl že to jde jeden to tam předvaděl na mobilu



alap99
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 25. pro 2011 16:31:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nic android 2.2
Tablet: MID WM8650 android2.2

Re: Nastaveni modemu

Příspěvek od alap99 » sob 21. led 2012 18:17:55

někdo psal že mu pomola aktualizace androidu a to asi vynutit nejde že?

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host