Správa telefonutethering

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Zail
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: sob 04. črc 2009 12:34:25
Reputace: 0

tethering

Příspěvek od Zail » čtv 24. zář 2009 10:29:52

Cau,
Mohl by mi nekdo vysvetlit jak funguje aplikace wifi tethering ? Nejak sem to nepochopil




Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: tethering

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 24. zář 2009 10:55:27

wifi tether ti udělá z g1 wifi AP, čili access point. Přeloženo do naší mateřštiny to znamená že se potom přes g1 můžeš připojit do internetu.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Koneko
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: úte 10. úno 2009 21:34:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Hradec Kralove
Kontaktovat uživatele:

Re: tethering

Příspěvek od Koneko » čtv 24. zář 2009 10:57:02

Ahoj je to program pro uživatele kteří mají ROOT , slouží to tak je ta aplikace ti udělá z tvé např. G1ky Wifi Router . To znamená že ty si například BT připojíš Notas k mobilu a na mobilu zapneš například 3Gčko a máš internet na Notasu :) podívej se na video je to tam docela pěkně vidět

Chcete se pobavit , nebo poradit o Androidu s ostatními lidmi ? Ano ?
Tak jděte na náš Android Jabber chat .. Návod naleznete zde
http://www.riz.cz/89ap4

Můj výběr wallpaperu =] http://www.riz.cz/jqgc0


Autor tohoto vlákna
Zail
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: sob 04. črc 2009 12:34:25
Reputace: 0

Re: tethering

Příspěvek od Zail » čtv 24. zář 2009 11:48:02

Diky za odpovedi .
Mame. Ve tride 2 g1 ja edge mam on ne. Pomoci tohoto muzu udelat z myho edge wifi signal ? A jakto ze kdyz spustim tethering tak on nevidi zadnou novou wifi . A pres bt by 2 g1 spojit sli ?


Epic
Nové Androidě
Příspěvky: 45
Registrován: ned 23. srp 2009 9:11:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V

Re: tethering

Příspěvek od Epic » čtv 24. zář 2009 12:14:09

Nemam datovej tarif, ale myslel jsem si, ze tahle app pujde pouzit i pro vytvoreni bezdratove site (ze misto ad hoc mezi 2 notasema pouziju G1 jako router), ale kdyz dam start tethering, tak mi vyhodi hlasku, ze nemam datovy pripojeni a ukonci se to. Mam neco spatne nastavenyho nebo to aplikace proste neumi?
G1 > Blackberry Bold 9700 > iPhone 4 32GB > HTC One V


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12674
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 49
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: tethering

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 24. zář 2009 12:50:25

KOneko: podáváš zavádějící informace. Pokud používáš wifi tether, nespojuje se telefon s notebookem prostřednictvím BT, ale prostřednictvím wifi. Přes BT zatim nic nejde, neni dodělaný BT API do androidu.

Epic: to co popisuješ nejspíš nejde a ani to neni účelem app wifi tether. Wifi tether udělá z g1 wifi AP+modem.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Koneko
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: úte 10. úno 2009 21:34:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D
Bydliště: Hradec Kralove
Kontaktovat uživatele:

Re: tethering

Příspěvek od Koneko » čtv 24. zář 2009 16:51:58

Tak se podívej na to video , je to přímo od autora programu . Nehraje si s nastavením WIFI
Chcete se pobavit , nebo poradit o Androidu s ostatními lidmi ? Ano ?
Tak jděte na náš Android Jabber chat .. Návod naleznete zde
http://www.riz.cz/89ap4

Můj výběr wallpaperu =] http://www.riz.cz/jqgc0

Uživatelský avatar

tomtomas
Robot
Příspěvky: 895
Registrován: stř 25. úno 2009 13:02:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II
Twitter: tomtomas99911
Kontaktovat uživatele:

Re: tethering

Příspěvek od tomtomas » čtv 24. zář 2009 16:54:13

Epic píše:Nemam datovej tarif, ale myslel jsem si, ze tahle app pujde pouzit i pro vytvoreni bezdratove site (ze misto ad hoc mezi 2 notasema pouziju G1 jako router), ale kdyz dam start tethering, tak mi vyhodi hlasku, ze nemam datovy pripojeni a ukonci se to. Mam neco spatne nastavenyho nebo to aplikace proste neumi?
to je skoda ,protoze kdyby to slo hhmmmmmmmmmmmmmmmmm :D m


Autor tohoto vlákna
Zail
Nové Androidě
Příspěvky: 33
Registrován: sob 04. črc 2009 12:34:25
Reputace: 0

Re: tethering

Příspěvek od Zail » čtv 24. zář 2009 20:15:39

takze proste zapnu wifi tether a kamos by se mel pripojit pres me na net ? kdyz mam edge ? ale kdzy sem to zapl tak jemu zadn anov awifi nevyskocila . nevis proc?

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host