Správa telefonuLlama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » pát 04. kvě 2012 7:53:45

Zdarec androiďáci,
nějakou dobu používám na přepínání profilů SW Llama, je docela vychytaný, jen bych měl pár otázek.
Mám nastavené AREA na práci, doma atd.., dá se nějak nastavit okruh od místa určení oblasti? stává se mi, že se mi sem tam přepne na profil mimo oblast, ve které se nacházím.
Další věc, našel jsem v nastavení typ připojení k síti, jestli 2G, 3G, GSM, atd.. chtěl bych docílit toho, aby jsem měl třeba v práci natvrdo 2G (kompletní komunikace se sítí), totéž i doma a mimo (kdekoliv venku) aby třeba preferoval 2G, takže normálně pojede v tom, a když bude potřeba většího datového toku, se třeba přepne.
Toto řešení chci nastavit z důvodu úspory baterie, jinak o data mě nejde.

Díky za tipy a řešení k tématu




Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 3071
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od dufko » pát 04. kvě 2012 8:09:29

Nie takéto nastavenie nejde kvôli bezpečnostnému obmedzeniu androidu.
Ja by som zase chcel aby som mal doma 2g a vonku a v práci 3g.
Také automatické prepínanie podporuje iba cyanogenmod, snáď som to dobre napísal.

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od netineti » pát 04. kvě 2012 8:16:02

Pouzivam toto a nema to chybu..ale treba root..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=739530

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 3071
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od dufko » pát 04. kvě 2012 8:27:26

so by default this will work with most CM based ROMS.

Nie len root, ale aj rom na báze cyanogenmod.


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » pát 04. kvě 2012 8:36:35

root mám a teď jsem po aktualizaci na verzi 4.0.3 nebo kolik to bylo, ale ROOT myslím zůstal, snad =)

možná by ani nebylo zlé něco co zapne DATA jenom na vyžádání aplikace, třeba email se stahuje jednou za 15min, tak na to zapne data, pak je vypne, stejně tak s prohlížečem, navigací , či tak, zapne data.
Protože co mám změřeno, bez DAT stejný provoz vydrží SG2 cca 4dny vpohjodě, s daty na 3G sotva DEN!



Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » pát 04. kvě 2012 8:41:21

a neumíte někdo třeba z Brna naladit Galaxy S2 ;)

Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 978
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 19

Re: Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od netineti » pát 04. kvě 2012 8:56:47

dufko píše:so by default this will work with most CM based ROMS.

Nie len root, ale aj rom na báze cyanogenmod.
Da sa upravat aj nie Cm rom, aby to fungovalo...
Ale tu je aplikacia v ktorej sa daju nastavit konkretne moznosti pri konkretnych procesoch alebo pri konkretnych aplikaciach prepinania 2g/3g...
https://play.google.com/store/apps/deta ... superpower


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » čtv 10. kvě 2012 6:17:52

netineti píše:
dufko píše:so by default this will work with most CM based ROMS.

Nie len root, ale aj rom na báze cyanogenmod.
Da sa upravat aj nie Cm rom, aby to fungovalo...
Ale tu je aplikacia v ktorej sa daju nastavit konkretne moznosti pri konkretnych procesoch alebo pri konkretnych aplikaciach prepinania 2g/3g...
https://play.google.com/store/apps/deta ... superpower
tak rozjel jsem si to, vypadá to velmi slušně, nastavením je to to co hledám, udělal jsem si aj root, aby to mělo nějaký význam, ovšem jsem narazil na problém.
Ve chvíli, kdy si nastavím aby primárně používal 2G a na některé aplikace vynutím použití 3G, tak po zhasnutí displeje se tel na tvrdo sekne, a je potřeba ho natvrdo restartovat! zkoušel jsem odinstalovat, nainstalovat, znovu nastavit tuto možnost, a to samé

Máte někdo zkušenosti? Díky OS 4.0.3


Vlenc
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: úte 13. bře 2012 17:28:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi note 8 PRO
Mobil 2 / ROM: Honor 9 lite

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Vlenc » čtv 17. kvě 2012 9:16:21

Dobrý den, když už jsme u této aplikace. Též jsem na ní koukal, že bych ji nainstaloval do mobilu,ale nějak mi není jasné jak vytvořit profily pro vyzvánění. Jedná se mi o toto, Chtěl bych vytvořit profil pro snížení hlasitosti vyzvánění na sms a příchozí hovory v práci a k tomu využít buňky gsm. Poté co z buňky odejdu, tak aby se hodnoty nastavili zpět na původní hlasitost. Bohužel je to v angličtině, které moc nevládnu. Nemohl by mi z vás někdo napsat postup jak toto udělat. Poté bych byl už asi schopný další profily nastavovat sám.
Díky moc.


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » pát 18. kvě 2012 23:51:46

Vlenc: Ahoj!
Logika Llama je poměrně jednoduchá, chce to jen pochopit princip. Napřed si nastav profily v sekci Profiles. Tady nastavuješ jen hlasitosti, vibrace a barvu ikony pro daný profil. Dále si nastav Areas. Tady si nastavíš právě buňky, podle kterých pozná, že seš v práci, nebo doma atd.. Začneš tak, že jdeš napřed do volby Recent (samozřejmě musíš zrovna být fyzicky v práci. Tam máš s nejaktuálnějším časem buňku, na kterou je foun momentálně naladěn. Stiskni na ni a dej Add to area a pak dej Create new area a to nazvi třeba "v práci". Pak se přepni na Areas a tam už bys měl vidět "v práci" Stiskni na to a dej Start learning Areas a zadej čas, po jakou dobu se má učit buňky, které znamenají, že seš v práci. Pokud pracuješ někde na vesnici, patrně bude naladěnej jen na tu jednu buňku, já třeba ve městě mám 11 buněk, které mu říkají, že je v práci. Bacha na 2g a 3g sítě, ty buňky jsou různý.
No a teď si musíš nastavit akce, to je položka Events. Stiskni tlačítko + a první akci nazvy třeba "příchod do práce" Tlačítko Add Condition znamená přidej podmínku. V nabídce si najdi Enter / In Area a tam zadej Area "v práci" (tedy podmínka zní pokud přijdu do práce). Pak zadej Add actions (čili co mam udělat) v nabídce si najdi profile a v okýnku zadej profil v práci. A to je vše. Samozřejmě je tam hromada voleb na zapnutí vypnutí WIFI, změna jasu displeje a podobně, na to už přijdeš sám. Užitečné je ještě tlačítko Advenced, kde zvolíš např v položce Delay, aby se akce provedla až za určitý čas a položka Cancel Delayded if false, aby se akce neprovedla, pokud podmínka přestane platit - zjednodušeně, na 10 sekund vypadne buňka, tím by ti přestala platit podmínka, že seš v právi a telefon by se přepl na jiný profil. Ty to ale ošetříš tak, že v Advenced v Delay nastavíš, aby se profil přepnul až po pěti minutách a zaškrtnutím Cancel Delayded if False mu řekneš aby ten profil nepřepínal, pokud ta podmínka přestane platit - buňka znovu naskočila.
Možná to vysvětluju trošku krkolomně, samotnýmu mně trvalo asi 4 dny, než jsem Llama pochopil. Spousta věcí se o nastavení Llama dá najít na netu a za pomocí třeba Google překladače si to přeložíš.
Snad jsem aspoň trošku pomohl, když tak napiš, kdybys potřeboval nějakou konkrétní pomoc.


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » sob 19. kvě 2012 0:10:15

Ještě bych dodal, že musíš ještě vytvořit akci pro odchod z práce. Je to analogické. Vytvoř si profil, který nazveš třeba venku. V Events vytvoř akci "odchod z práce" Dej Add condition a tam Leave Area (odchod z oblasti), vyber v práci (tím mu vlastně řekneš pokud odejdu z buněk označených jako v práci tak udělej) no a dej Add action a tam dej profile a vyber venku. Tím se přepne na profil venku pokud se dostane mino dosah buněk v práci.
Telefon tím jde celkem dobře zautomatizovat. Já mám třeba nastaveno, aby se mně při příchodu domů zmenšil jas obrazovky, přeplo na profil doma, zapla WIFI, pokud se nacházím doma mezi 22 - 9 hodinou ráno, aby byly úplně vypnuty zvuky i vibrace, aby se po zasunutí sluchátek spustil přehrávač, po vysunutí vypnul atd atd. Chce to jen přemýšlet při tvoření akcí i podmínek, k cíli se leze dostat často několika způsoby a je to vlastně takové primitivní programování.
Taky nejsem žádný angličtinář, čemu jsem v programu nerozuměl, to jsem naládoval do překladače a dá se to celkem pochopit.


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » pon 21. kvě 2012 6:47:23

jo díky moc chlapi za návody, nakonec jsem se s tím nějak popral, a používám ji, jediné co, tak by to chtělo nastavit aby se držel profil třeba ve vzdálenosti jednoho KM od místa určení lokace., Aniž bych musel s tel dělat kolečko


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » pon 21. kvě 2012 16:20:50

magic: vyzkoušej v Settings volbu Experimental Stuff a je tam volba Use GPS. To by mohlo fungovat, přiznám se, že jsem to ale nezkoušel.


Autor tohoto vlákna
magic
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 14. bře 2012 9:33:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od magic » čtv 24. kvě 2012 7:04:31

to bych ale musel mít zaplou GPS ;) což bych ve finále poznal dost na baterce


Jindrar
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: úte 22. lis 2011 19:17:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Jindrar » úte 19. bře 2013 11:09:30

Dobrý den,
potřeboval bych pomoct s nastavením Llamy.
Používám tyto úkoly:

At home(cell area) - enable wifi and disable mobile data
Upon living home - disable wifi and enable mobile data

Když, ale vyjdu ven v blízkosti domova v dosahu vysílačů, které definují oblast doma tak bych potřeboval vypnout wifi a zapnout data. Zkoušel jsem to navázat na připojení k domácí wifi takto:
At home when your phone disconnects from dlink delay 30 seconds (if false not running) and then disable wifi and enable mobile data

Toto ale nefunguje. Díky za radu

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 315
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Sentinel » úte 19. bře 2013 11:38:52

Neni tam u te wifi v nastaveni taky sila signalu, ze by se to nastavilo podle ni ??? Kazdopadne, pokud je sice telefon v oblasti Cell near, ale nema signal, tak se wifi vypne, pak by to slo svazat s podminkou, kdyz je wifi vypnute, zapni mobilni data.
Naposledy upravil(a) Sentinel dne úte 19. bře 2013 22:16:56, celkem upraveno 1 x.
Honor 20 Pro - 8GB/256GB
FW 11.0.0.165(C431E3R5P4)
EMUI 4.0.0


Jindrar
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: úte 22. lis 2011 19:17:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Jindrar » úte 19. bře 2013 17:34:01

Problém je že se wifi nevypne vůbec. Asi se to nějak vzájemně ruší. Asi by to chtělo vnořit do sebe další úkol, ale nemám tušení jak to nastavit. :?


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » stř 20. bře 2013 18:16:40

Jindrar a nemůžeš být náhodou ještě v dosahu své wifi? Zjistil jsem, že ještě víc jak 50m od baráku ji chytám.


Jindrar
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: úte 22. lis 2011 19:17:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Jindrar » čtv 21. bře 2013 18:14:34

Už se mi to podařilo vyřešit přidal jsem tam screen on a funguje to. Vypadá to teď takto :
At home when screen turns on when your phone disconnects from dlink delay 15 seconds (if false not running) and then disable wifi and enable mobile data.
Přidal jsem tam ještě podúkol, který mi wifi zase zapne po půl hodině když se vrátím z venku.
Díky za pomoc :D

Jen tak pro zajímavost jak se používá a zadává Llama variables?


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » čtv 21. bře 2013 20:27:10

Můžu se zeptat z jakého důvodu screen on?


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » čtv 21. bře 2013 20:30:53

Llama variable nepoužívám, ale tady jsem něco našel:
Llama variable – závisí na hodnotě proměnné. Proměnnou můžete použít k uložení nějakého stavu, na základě kterého následně aktivujete zadanou událost. Tak například: pokud je telefon připojen ke sluchátkům a současně k nabíječce, pravděpodobně je uložen v dokovací stanici. Můžete si vytvořit proměnnou MusicDock, která bude mít při zapojení nabíječky a sluchátek hodnotu yes a při nesplnění jedné nebo obou podmínek hodnotu no. Na základě této hodnoty pak aktivujete například hudební přehrávač.
Jinak je to tady z toho článku:

Kód: Vybrat vše

http://www.svetandroida.cz/llama-location-profiles-chytre-profily-pro-kazdeho-201211


Jindrar
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: úte 22. lis 2011 19:17:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Jindrar » čtv 21. bře 2013 21:05:25

Používám aplikaci Ds battery saver, která zastaví wifi nebo data(podle toho co je zapnuto) když je screen off a synchronizuje data na pozadí po určité době. Funguje mi to líp než když jsem synchronizaci dělal přes Llamu.
Problém je v tom, že když jsou data vypnutý a jsem doma,
tak mi Llama bez screen on furt vypínala wifi a nevšiml jsem si že jedu na mobilní data.
Přepnutí na mobilní data potřebuju, když jdu venčit psa a jsem v dosahu cell vysílačů, které mi vymezují oblast doma a data tím pádem využívám jen když se chci na něco v mobilu podívat.
Díky za odpověď, ale stejně nějak nerozumím tomu jak se Llama variables používají a k čemu to je:D


Martas38
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: čtv 15. bře 2012 22:04:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG-P500 CyanogenMod7 Link2SD

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Martas38 » sob 23. bře 2013 17:22:55

A vypínala ti tu wifi skutečně Llama? V androidu je defaultně nastaveno, aby se wifi při vypnutém displeji vypínala. Ale jde to v nastavení wifi změnit, aby zůstala pořád zapnutá.


Jindrar
Stálý androiďák
Příspěvky: 87
Registrován: úte 22. lis 2011 19:17:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Jindrar » ned 24. bře 2013 9:41:59

To fakt nevím. Ale teď to už funguje :D


Bruttus
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 19. pro 2012 18:20:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Bruttus » sob 21. pro 2013 18:55:03

Dobrý den, mám SGSII,4.1.2 Jelly Bean. Potřeboval bych poradit s Llamou, protože jsem úplný laik. Potřebuji nastavit :
1.oblast "Doma" se zapnutou pojmenovanou sítí WiFi , vypnout mobilní data a nastavením profilu pro doma za pomoci dosahu domácí WiFi sítě
2.oblast "Mimo Doma" se zapnutými mobilními daty, vypnutou WiFi a venkovním profilem, rovněž za pomoci dosahu domácí sítě.
3.Jízda autem kde mám handsfree s BT.
a/ Vlezu do auta, připojit se k handsfree sadě a změnit profil na tichý a nechat zapnuté mobilní data.
b/ Vylezu z auta, odpojit se od HFS ,změnit profil na venkovní, nechat zapnuté mobilní data.
1 a 2 mi fungují za použití telefonních stožárů. Bohužel v místě Doma mám v dosahu 2 stožáry a jejich dosah je moc velký a nevyhovuje mi.
Zkouším využívat dosah domácí WiFi ale nevím jak na to. Když je WiFi na telefonu zapnutá a jsem doma, tak při odchodu to funguje perfektně.
Bohužel když přijdu Domu a měla by se zapnout WiFi, tak nic a samozřejmě ostatní akce taky nic.
Obdobně je to s "vlezu do auta" a když je zapnutý BT, tak se spoji s HFS a dokončí ostatní akce.Když BT není zapnutý, tak nic.
Když vylezu s auta tak je to ok.
Bláhově jsem se domníval když nechám monitorovat WiFi a BT, že se zapnou sami aniž bych je musel zapínat ručně.
Nevíte někdo jak na to? Budu vděčen za každou přínosnou radu

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9919
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 380
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 9, 512GB [SM-N960F] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od don_alex » stř 08. led 2014 0:38:50

Tak logicky, když máš vypnutou wi-fi i bt, tak je jasné, že Llama nemůže zjistit, že je v dosahu povolena wi-fi nebo HSF. Vyhoď to vypínání wi-fi a bt a mělo by to fungovat.

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N960F [Stock] | SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | Sony SW2


Bruttus
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: stř 19. pro 2012 18:20:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od Bruttus » stř 08. led 2014 21:09:50

Ono to tak úplně není.

Pro uživatele kteří mají potřebu určování oblastí podle domácí nebo jakékoliv jiné pojmenované sítě v programu Llama.

V Settings / Experimental Stuff zaškrtnete Check for WiFi networks.
Dále si můžete určit WiFi Polling Interval to je interval v jakém bude Llama nutit telefon aby zapínal na okamžik WiFi a pokud najde nadefinovanou síť, tak se s ní spojí.
Síť WiFi musíte nadefinovat v podmínkách WiFi Networks Connected, kde zaškrtnete požadovanou síť a v akcích vyberete položku WiFi a zaškrtnete WiFi On.
Na tuto podmínku si můžete určit další potřebné akce.
Obdobně určíte i druhou událost pro vypnutí sítě WiFi.
Stejný postup jsem použil i pro zapínání a vypínání BT handsfree sady v autě .
Zapínání a vypínání BT funguje bezvadně ale s WiFi mám problém. Llama mi hodila zprávu o chybě s odkazem na problém s SGS2, který nemůžu prakticky vyřešit viz:

http://code.google.com/p/android/issues ... &start=300

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci a příště prosím nepiš svůj dotaz do více vláken. Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.

Uživatelský avatar

NeverBackDown
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: stř 25. pro 2013 15:19:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P6 Black - Buy with T-Mobile
Mobil 2 / ROM: Huawei Ascend P6 White - Buy with Alza.cz
Rom: ROM B510 KitKat 4.4
Bydliště: Hradec Králové - Hořiněves

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od NeverBackDown » čtv 13. úno 2014 21:31:40

Potřebuju poradit, jak v programu nastavím aby se mi po každe změně profilu zazvonil předvolený zvuk? Díky draci

@telefon    
NVRBCKDWN


jojokra
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 01. čer 2010 10:24:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 GT I9505
Tablet: Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od jojokra » pon 24. bře 2014 8:53:12

Zdravím všechny a prosím o radu. Roky jsem používal na změnu profilů Setting Profiles Full. Poslední dobou se vývoj nejspíš zastavil a profily nefungovaly vždy korektně - dělaly si co chtěly. Rozhodl jsem se přejít na Llamu a po chvílích bojů jsem pochopil systém fungování a začíná se mi líbit čím dál víc. Jen mám jednu otázku na někoho zkušenějšího - jdou nastavit nějakým způsobem priority? Příklad: mám profil auto (navázáno na připojení bluetooth), blížím se k domu kde mám profil dle BTS - přepne se mi profil ještě dřív, než se odpojí bluetooth. Nebo: profil doma dle BTS, ale chci od 22.00 - 5:00 hod, když je připojena nabíječkal a když jsem pod BTS "doma" profil tichý. Program vyhodnotí všechno nastavení jako splněno (zelené podmínky) přepne, ale po chvíli přepne zpět na profil doma, kde je pouze podmínka BTS "doma". Nechci zamykat profil "ticho". Chci mu nastavit pouze vyšší prioritu. Lze něco takového? Díky moc za rady.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 3071
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Llama (profily) vynucení pouze 2G sítě !?

Příspěvek od dufko » pon 24. bře 2014 11:44:19

Práve kvôli nemožnosti udať prioritu profilu u Llama som prešiel na aplikáciu Locale. Má veľmi intuitívne nastavenie profilov a takisto vie ich priority.
Ja mám na doma 3 profily a pekne sa prepínajú podľa priority.



odoslané z mobilu

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host