Správa telefonuMa jeste appbrain nejaky vyznam?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Ma jeste appbrain nejaky vyznam?

Příspěvek od abernas » úte 31. črc 2012 14:33:49

Zdravim. Mam dotaz. Ma dneska, kdyz google predelal market, jeste nejaky vyznam appbrain?
Kdyz se chci podivat na instalovane aplikace, mam je tam i tam. Instalace je sviznejsi a pohodlnejsi z marketu, protoze appbrain se na nej stejne odkazuje.
Napada vas, v cem je AB lepsi a proc bych ho mel jeste na mobilu mit?
Naposledy upravil(a) abernas dne úte 31. črc 2012 16:24:46, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma jeste dropbox nejaky vyznam?

Příspěvek od Wotan » úte 31. črc 2012 14:56:41

Čo s tým má dropbox ?

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma jeste dropbox nejaky vyznam?

Příspěvek od Mishack » úte 31. črc 2012 15:04:18

Tak Dropbox nebo Appbrain? ... Lidi, to je to takovej problem si to po sobe aspon jednou precist?
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Autor tohoto vlákna
abernas
Stálý androiďák
Příspěvky: 238
Registrován: úte 07. pro 2010 8:59:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone 5
Tablet: Yuandao N70
Bydliště: Kroměříž

Re: Ma jeste appbrain nejaky vyznam?

Příspěvek od abernas » úte 31. črc 2012 16:26:16

Samozřejmě appbrain. Omlouvám se za nepozornost

Uživatelský avatar

Mishack
Kyborg
Příspěvky: 3919
Registrován: stř 10. čer 2009 9:49:03
Reputace: 109
Typ mobilu / ROM: Pixel 3a XL
Twitter: @MichalSvatos
Rom: Poslední ofiko
Kontaktovat uživatele:

Re: Ma jeste appbrain nejaky vyznam?

Příspěvek od Mishack » úte 31. črc 2012 16:54:10

Pokud ma appbrain například nějaké "oblíbené" nebo kompletní (!) seznam dříve nainstalovaných aplikací, tak by ještě využití mohl mit. Také mel fci, diky které jsi mohl někomu poslat seznam svých apps.

Jen upřesnění: Google nabízí seznam dříve nainstalovaných aplikací, ale je zřejmě nějak omezen. Me například končí někde u písmene "S".
N1 (testovací phone, CM 7.2) --> Galaxy Nexus (AOKP JB-MR2 Milestone 1) --> LG Nexus 5, 32GB (stock, Xposed Framework + GravityBox) --> LG Nexus 5x, 32GB (Stock, root) --> Pixel 3a XL (stock)
www.mishack.cz | helpforitaly.eu


Uživatelský avatar

ZeKe
Androiďák!
Příspěvky: 434
Registrován: pát 19. lis 2010 5:38:45
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Re: Ma jeste appbrain nejaky vyznam?

Příspěvek od ZeKe » úte 31. črc 2012 17:32:03

Mishack:
Seznam na Play Store je omezen na 20 "stran", coz je k nicemu, kdyz si toho v minulosti hodne "vyzkousel"..

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11347
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Ma jeste appbrain nejaky vyznam?

Příspěvek od Jumbo78 » úte 31. črc 2012 21:26:12

Jop. Mně končí u “n“...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host