Správa telefonuJak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » pát 24. srp 2012 14:29:55

Používám synchronizaci Microsoft Exchange ActiveSync. Od některé z aktualizací nelze nastavit plán synchronizace, do té doby spolehlivě fungující. Ať nastavím ruční synchronizaci nebo jakýkoliv interval, telefon se synchronizuje s MS Exchange při každém došlém emailu po celých 24 hodin. Přenáší se tak spousta dat a rychle se vybíjí baterie.

Umí někdo poradit?
Naposledy upravil(a) fmika dne pon 03. zář 2012 8:42:26, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od sharkee » sob 25. srp 2012 20:45:52

Tento problém mám i s nativní emailovou palikací v SGSII. Problém nebude tedy v aplikaci samotné, ale v ignoraci synchronizace ICS. Je zvlastni, ze to vsak takto nefunguje uplne vzdy. Nejaky zmatek v nastaveni sycnhronizaci uctu v samotnem systemu (dle meho). Reseni neznam, taze rovnez privitam radu.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA


Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » pon 03. zář 2012 8:46:35

Co prosím myslíte tím " Nejaky zmatek v nastaveni sycnhronizaci uctu v samotnem systemu "? Mám tomu rozumět, že by se to mohlo týkat nasatavení na straně MS Exchange?

Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od sharkee » pon 03. zář 2012 19:42:27

Nikoliv. Dle meho je to problem AOS.
Nicmene od aktualizace AOS na 4.0.4. to vypda, ze problem zmizel. Uvidime po par dnech.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA


Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » úte 04. zář 2012 5:49:17

Díky. Můžete mi poradit, kde zjistím jakou verzi operačního systému mám a kde najdu nějaký návod na aktualizaci?


Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od sharkee » úte 04. zář 2012 14:50:59

Zjistit stav lze v nastavení: i o Telefonu, kde najdete verzi instalovaného Androidu.
Aktualizaci provedete tak, že buďt toelefon připojíte přes USB kabel k počítačí, kde máte naisntalovaný KIES a on Vám případně sám nabídne aktualizaci. Případně lze využít OTA (over the air - tedy vzduchem) aktualizaci, kterou naleznte na stejném místě jako informaci o vašem telefonu a zmáčknete odkaz Aktualizace sopftware.
PS: na tyto dotazy zde naleznte mnoho dalších rad a návodů v diskuzi - stačí hledat podle klíčových slov.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA


Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » úte 04. zář 2012 15:00:00

Díky. Mám verzi 4.0.3, zkusím tedy co s tím udělá aktualizace.


Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » stř 05. zář 2012 8:47:40

Mohu potvrdit, že po upgrade na 4.0.4 problém zmizel stejně jako se předtím objevil. S touto verzí AOS synchronizace funguje v souladu s nastavením.

Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od sharkee » stř 05. zář 2012 10:22:01

To je dobře. Chci se jen zpetat, jestli máte po provedení aktualizace probém s provedením zálohy přes KIES, tak jako já, nebo ne.
Díky předem.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA


Autor tohoto vlákna
fmika
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pát 24. srp 2012 14:14:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od fmika » stř 05. zář 2012 10:47:19

Ano, problém se zálohováním, který nebyl u 4.0.3 se nyní objevil. Když zvolím Zálohovat všech 14 položek, po chvíli oznámí, že zálohování se nezdařilo. Když se však zvolí jen Kontakty a kalendář, zálohování se podaří.

Uživatelský avatar

sharkee
Robot
Příspěvky: 830
Registrován: úte 03. led 2012 22:08:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 stock TW 4.3
Mobil 2 / ROM: iPhone 6 iOS8.1.3
Tablet: iPAD mini s retina displayem (2G) iOS8.3
Tablet 2 / ROM: iPAD Air iOS8.3
Rom: nejsem ;-)

Re: Jak na Nastavení Exchange ActiveSync?

Příspěvek od sharkee » stř 05. zář 2012 20:16:44

Díky za tip, vyzkouším zálohovat alespoň něco.

Tak se mi nakonec KIES podařil rozchodit z 95% Probém se zálohováním je pouze u jedné položky a to Výpis historie hovorů Vše ostatní jde zálohovat bez problému, takže de facto vše OK nyní.
500 MB v Dropboxu zdarma navíc pro mne i Tebe, zaregistruj se z tohoto odkazu - https://db.tt/g9QEotaA

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host