Správa telefonuPermanent cache

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
anguy
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: úte 01. led 2013 13:18:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Permanent cache

Příspěvek od anguy » sob 06. dub 2013 9:49:47

Ahoj, mhol by niekto doporučiť aplikáciu, ktorá dokáže stále držať niektoré neaktívne programy stále v pamäti, aby sa nemuseli znovunačitavať. T.j. ručne si vyberiem nejaký program a ten potom systém z cache nevyhodí, bude vyhadzovať iné. Ak by to fungovalo bez rootu bolo by to dobré




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Permanent cache

Příspěvek od LivArt » sob 06. dub 2013 10:29:16

Standardní vlastnost Androidu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5359
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Permanent cache

Příspěvek od xanthor » sob 06. dub 2013 10:40:24



Autor tohoto vlákna
anguy
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: úte 01. led 2013 13:18:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Re: Permanent cache

Příspěvek od anguy » sob 06. dub 2013 14:46:39

LivArt píše:Standardní vlastnost Androidu.
Fakt? Tak by si mi mohol poradiť ako dosiahnuť aby mi nejakú konkrétnu aplikáciu nikdy nevyhodilo z cache, ani keď sa táto zaplní?

Hej niečo podobné, ale jednoduchšie, aby som si nemusel upravovať súbory ručne po každej aktualizácii.

Proste či existuje niečo, kde si proste zaškrtnem nejakú aplikáciu a tá zostane v cache stále.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16742
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 210
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Permanent cache

Příspěvek od ludekbrno » sob 06. dub 2013 14:54:44

Neexistuje. Je to vlastnost androidu v kombinaci s konkrétní aplikací. Některé vyhazuje hned, jiné podrží dlouho. Bez rootu a zásahu do systému to nelze změnit.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.



Autor tohoto vlákna
anguy
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: úte 01. led 2013 13:18:31
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3

Re: Re: Permanent cache

Příspěvek od anguy » sob 06. dub 2013 15:00:03

A s rootom? Root samotný by nebol problém, ale chcel by som niečo jednoduchšie ako kolegov návod hore.
Naposledy upravil(a) radegast dne úte 09. dub 2013 6:49:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5359
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 91
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Permanent cache

Příspěvek od xanthor » sob 06. dub 2013 15:23:49

Pochybuju, že něco jednoduššího najdeš. (Já nic nenašel, jinak bych nepsal ten návod.) :-)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22815
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Permanent cache

Příspěvek od LivArt » sob 06. dub 2013 16:19:07

Chyba je většinou v nastavení konkrétní ROM (zbytečně je paměť vyhrazená na preload aplikací a na uspávání samotných spuštěných aplikací pak chybí) a nebo špatné aplikaci (nepodporuje uspání). Na nastavení toho interního killera byla i nějaká aplikace, hledej (ačkoliv se mi tenhle způsob nelíbí). Existuje na to i skript jménem V6 Supercharger, ten za sebe můžu doporučit. Ale jeho instalace je také složitá a samozřejmě potřebuješ root.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Wanna debunk?
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host