Správa telefonuAutomateIt

Moderátoři: don_alex, radegast


Autor tohoto vlákna
dreamerCZ
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 25. pro 2012 17:13:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Monte
Tablet: Galaxy Note 10.1

AutomateIt

Příspěvek od dreamerCZ » pát 28. pro 2012 13:45:22

Můžete mi někdo poradit jak udělat jedno pravidlo.
Mám udělaný např. když WiFi ON tak data OFF, nebo když odejdu z dosahu mojí domácí WiFi, tak se WiFi vypne, nebo se vypne když zhasne obrazovka.

Pak mám udělaný, aby se zase WiFi zaplo při zapnutí obrazovky, ale nemůžu přijít na to jak udělat, aby když budu mimo mojí domácí WiFi, tak aby se zase vyplo popř., aby se vůbec nezapínalo.





ACEMajky
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: ned 18. pro 2011 11:30:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy Note3 - ROM PARA Note5
Tablet: Lenovo Yoga 10"
Kontaktovat uživatele:

Re: AutomateIt

Příspěvek od ACEMajky » ned 07. dub 2013 7:33:43

pouzit povel A - respektive spojit pokud sem mimo dosah wifi a vypnu display, wifi off


Enzo00
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 08. led 2013 18:54:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One S
Tablet: ASUS Transformer TF101

Re: AutomateIt

Příspěvek od Enzo00 » čtv 09. kvě 2013 22:27:38

Dorý den,
V aplikaci AutomateIt mám nastavenou podmínku, že když vejdu do určité oblasti (určování podle BTS) tak se mi vyzvánění přepne na vibrace. Problém mám v tom, jak udělat opačnou podmínku, když tu danou BTSku opustím, aby se mi automaticky zapnulo vyzvánení.

Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Administrátor
Příspěvky: 11350
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: iPhone XS Max 512 GB
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Tablet: Samsung Galaxy TAB S2
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: AutomateIt

Příspěvek od Jumbo78 » čtv 09. kvě 2013 22:41:30

Není to podobné jako v Taskeru? Při splnění podmínky to něco udělá a pak se zadá exit task - tedy když platnost podmínky skončí... Nevím, jak to přesně popsat
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


rose263
Stálý androiďák
Příspěvky: 167
Registrován: sob 24. pro 2011 23:11:37
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: S10+

Re: AutomateIt

Příspěvek od rose263 » pát 10. kvě 2013 6:32:44

Stačí zadat nový task a pro BTS zadat co se má stát při jejím opuštění.



Jilke
Stálý androiďák
Příspěvky: 237
Registrován: pon 07. úno 2011 20:43:55
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: OP3

Re: AutomateIt

Příspěvek od Jilke » sob 06. črc 2013 21:31:05

Zakoupil jsem si Pro a začal jsem řešit problém.. Vše funguje, ale když dám podmínky podle polohy (cell ID), tak při aktivaci daného pravidla telefon "problikne", popřípadně se rozsvítí a zhasne cca za minutu (podle nastavení v telefonu) Nevíte co stím? Když se zapne stejná akce, ale pouze na základě času, tak telefon ani neblikne.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » čtv 11. črc 2013 16:47:23

Zdravím,
mám s touto aplikací problém. Pokud vytvořím pravidlo, ve kterém se má vykonat vyslovení nějakého textu, tak mi vyskočí toto okno
Obrázek

Jak je vidět, vyskočí i v obchodě s pravidly, pokud otevřu nějaké pravidlo kde se používá hlas. Nevíte co s tím? Pokud odsouhlasím otevření nastavení hlasu, na které toto okno odkazuje, tak se mi pokaždé místo tohoto okna rovnou otevře nastavení hlasu, takže se tím nic nevyřeší.
Dík za pomoc

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » pát 12. pro 2014 8:25:25

nevite nekdo jak tam nastavit zvuky pro vyzvanení.Nikde to nemuzu najit.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pát 12. pro 2014 12:33:34

Nevím jaky zvuky pro vyzvánění máš na mysli.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » pát 12. pro 2014 16:52:02

Abych si mohl vybrat hudbu,která bude jako zvoneni a hudbu pro upozornení na sms
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pát 12. pro 2014 17:33:25

Jako, že se ti v závislosti třeba na denní době , nebo na tvojí poloze automaticky nastaví jiný tón zvonění. Nebo jak?

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » pát 12. pro 2014 18:04:09

Presne tak.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pát 12. pro 2014 21:07:52

Tak to se obávám, že nepůjde. Osobně si vystačím se změnou na tichý mód a zpět. Na tohle budeš muset hledat jinou apku.


Maco33
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: pon 10. zář 2012 11:10:13
Reputace: 0
Tablet: prestigio multipad pmp3370b

Re: AutomateIt

Příspěvek od Maco33 » pát 30. led 2015 17:24:37

Zdravim, vytvoril jswm si pravidlo a potreboval bych aby se spoustelo opakovane co 10 minut, ale jen po-patek a v dobe od 07-15hod. Pokud tato pravidla spojim AND tak mi to pise, ze to nelze :-(


zabzoun
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 05. úno 2015 15:31:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GT-S7560

Re: AutomateIt

Příspěvek od zabzoun » čtv 05. úno 2015 15:36:35

Zkus pravidla nespojovat operátorem AND. Místo něj použij OR. V případě použití AND musí platit všechny podmínky. Což u času nelze splnit. V případě použití OR stačí, když je splněna alespoň jedna podmínka :-)


Maco33
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: pon 10. zář 2012 11:10:13
Reputace: 0
Tablet: prestigio multipad pmp3370b

Re: AutomateIt

Příspěvek od Maco33 » ned 08. úno 2015 6:46:03

Jj diky. Poskrabal jswm se za uchem jinak ;-) vytvoril jsem pravidlo, ktere v urcitou dobu spousti(a vypina) jine pravidlo :roll:


Roge_r
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 06. kvě 2015 16:00:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe X2

Re: AutomateIt

Příspěvek od Roge_r » stř 06. kvě 2015 16:04:07

Neví někdo, jestli lze udělat negaci spouštěče - konkrétně status hovoru tj. potřeboval bych do složeného pravidla dát "neprobíhá hovor".


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: AutomateIt

Příspěvek od ATonda » pon 25. kvě 2015 11:22:53

Ahoj, jak nastavím aby při připojení a odpojení nabíječky se vůbec nerozsvítil displej. Mám aktivní držák v autě a často nabíjím. Sednu zasunu telefon, displej musím zhasnout. Vystupuji, vysunou z nabíječky a musím ručně zhasnout displej. A dále se chci zeptat jak na oznamovací LED. Nechci aby večer svítila / blikala. Děkuji
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pon 25. kvě 2015 11:29:34

Nevím co to má společného s aplikací automateit? To si musíš nastavit v nastavení telefonu.


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: AutomateIt

Příspěvek od ATonda » pon 25. kvě 2015 11:44:50

No, právě že mě to nejde, dříve u starší verzi Androidu šlo, ale u 5 už ne. Proto mě napadlo použít tento program.
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » pon 25. kvě 2015 14:58:26

Co se týče zapínání displeje, tak pokud to nejde vypnout v nastavení, tak aplikace ti nepomůže. Určitě ne tato. Na úpravu chování led diody je spousta aplikací. Já používám aplikaci "správce led"

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » úte 26. kvě 2015 5:54:56

Koukám, že máš samsung. Tak pokud máš root, tak si nainstaluj xposed framework a do něj wanam xposed. Tam se dá to zapínání displeje vypnout.


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: AutomateIt

Příspěvek od ATonda » úte 26. kvě 2015 6:58:00

Už jsem na to přišel. Ano máte pravdu, tato app mi nepomůže. Byl jsem "bezradný" a zkoušel vše. Ale už jsem tu ztracenou funkci v telefonu našel. Po aktualizaci na Android 5 se to přejmenovalo na "PŘERUŠENÍ" že je to krásný a výstižný název funkce. :-)
Ještě jednou díky za rady.
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » stř 03. čer 2015 6:40:31

Mám nastaveno,že když jsou mapy.cz aktivní má to spustit nějakou akci a když nejsou aktivní tak zas jinou,ale při spuštění map se zapnou obě pravidla.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

Lubis
Androiďák!
Příspěvky: 357
Registrován: ned 07. říj 2012 20:03:18
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Xperia Z3 compact
Mobil 2 / ROM: SE Xperia Neo/Zelly Cream
Rom: Zelly Cream

Re: AutomateIt

Příspěvek od Lubis » stř 03. čer 2015 9:10:48

Používal jsem podobné pravidla, aby když čtu, nebo surfuju, se nevypínala obrazovka. Bylo to vázáno na víc aplikací a fungovalo to bez problémů, byla aktivní nastavilo se zamknutí na 30 minut, nebyla aktivní nastavilo se 30s.

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » stř 03. čer 2015 10:17:40

To budeš mít špatně nastaveno

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » stř 03. čer 2015 10:36:33

Tam není co špatně nastavit. Mám spouštěč aplikace aktivována a aplikace deaktivována nic jiného.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs

Uživatelský avatar

syberius
Androiďák!
Příspěvky: 299
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: AutomateIt

Příspěvek od syberius » stř 03. čer 2015 13:12:17

Mě to funguje normálně

Mám jedno pravidlo, že se mi s mapami zapne GPS a druhé, že se po jejich vypnutí zase vypne. Funguje to spolehlivě.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 1003
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Asus Zenfone Max Pro

Re: AutomateIt

Příspěvek od Marek.P » čtv 04. čer 2015 14:24:41

Tak už jsem asi přišel na chybu.Když nastavím:spouštěč (aplikace aktivována)-akce(akce spustit zástupce), tam vyberu třeba zástupce nastavení-pravidlo(název a zaškrtnou ano,aby bylo vidět,že se spouští). Pak vytvořit pravidlo když je aplikace deaktivována a zase akce(akce spustit zástupce nastavení, ale už něčeho jiného.
Dělá to asi ten spouštěč zástupce.
Navigace Magic Earth a Waze.
Perfektní profilovač https://play.google.com/store/apps/deta ... plus&hl=cs


wiglegummi
Robot
Příspěvky: 1031
Registrován: ned 28. srp 2011 20:41:23
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy SII (i9100)
Rom: CM 12.1

Re: AutomateIt

Příspěvek od wiglegummi » sob 12. pro 2015 11:43:43

Tuto apku mám dva dny, zatím jsem si nastavil aby mi po ukončení hovoru se vrátil dysplej na home, a teoreticky při opuštění domu aby se wifi vypla. Jede to podle BTS ale podle toho co jsem četl tak BTS má dosah několika km takže se může stát že wifi bude i po opuštění domu zapnutá.
Tedy se ptám jak tohle nejlépe nastavit. Chci aby se po opuštění mé domácí wifi sama vypla a při přiblížení dosahu mé domácí sítě zase wifi zapla a tudíž i připojila.
Pak bych potřeboval aby mi při spuštění určitýchh her se zvýšil jas na mou předurčenou hodnotu.
Půjde to tedy nějak nastavit, poradí mi tady někdo?
Díky moc
Sony Xperia Z1 (C6903) - [ROM][Z1][5.1.1][LB/UB][.236]|Z5 Features|Mx ROM|V8.0.0|☆Annual Edition|☆[15/1/2016]☆
Lenovo P70-A - CyanogenMod 12.1 x64bit by vdgn1942 bez upraveného kernelu, xposed
SGS4mini (i9195) - CM-13.0 - - SGSII - i9100 - CM-13.0
SGA - S5830 - [ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-724MB internal memory]

Odpovědět

Zpět na „Správa telefonu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host